iPhone 7 Plus 32 GB Fiyatı önümüzdeki 6 ay içerisinde düşme ihtimali varmı?

RianKillah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Karar verdim aylık maaşımdan belli bir bütçe ayırmayı düşünüyorum iPhone 7 Plus 32 GB almaya karar verdim ve yaza doğru telefon elimde olmasını istiyorum sizce 6 7 ay içerisinde fiyatı ne olur tahminen ?
maxresdefault.jpg

Güncel fiyatı : 3500 3800 arası

Bilgehan Ilgar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
iPhone X'in satışa başlamasıyla birlikte yaklaşık 3400 TL civarına düşebilir. Sonuçta Apple ürünü, ölüsü bile para. 2014 yılında çıkmış telefonun fiyatı bile hala 2000 TL olduğuna göre pek bir düşüş yaşanmaz.

RianKillah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Peki kronik bi sorunu varmı yazılımsal donanımsal ve renklerde dökülme boyada sıkıntı var diyenler var siyah renk seçeneğinde ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Peki kronik bi sorunu varmı yazılımsal donanımsal ve renklerde dökülme boyada sıkıntı var diyenler var siyah renk seçeneğinde ?
Jet Black çiziliyor bunu Apple bile kabul ediyor.
Mat blackde boya dökülmesi duydum.
İlk zamanlarda kronik sorun vardı ama baya baya önce şuan onlar yok gibi g özüküyorş.

RianKillah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Jet Black çiziliyor bunu Apple bile kabul ediyor.
Mat blackde boya dökülmesi duydum.
İlk zamanlarda kronik sorun vardı ama baya baya önce şuan onlar yok gibi g özüküyorş.
Ya mat siyah alacaz yada gümüş başka bi seçimim yok siyahıda çok severim yarın okadar para verip boya dökülmesi yaşarsam baya üzülürüm.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Maksimum düşme ihtimali 200 tl ama yükselme ihtimali var yeni yılda bütün telefonlar zamlanıcak

RianKillah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Yükselirse değişim cihazları arayışına girebilirim sabit yada düşme olursa alacağımı düşünüyorum ayrıca uzun süreli iPhone 7 Plus kullanan arkadaşlarımızın da cevaplarını deneyimlerini paylaşmalarını diliyorum.

EjderyaAteşi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2018 De Fiyatının artma söz konusu ola bilir Dolar zaten tavan üstüne zam gelecek yinede sen bilirsin

TolgaTunc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Tam bir yıl oldu cihazı alalı. Bugüne kadar tek bir sıkıntısını görmedim. İnternette haberler çıkıyor iOS 11 çıktı iPhone modellerinin şarj sureleri kısaldı performans azaldı vs. Sunu söyleyebilirim en azından iPhone 7 Plus icin geçerli değil. Tam tersine hele ki son çıkan iOS 11.1 güncellemesi ile performans ve bilakis şarj suresinde artış gördüm. Kronik bir sorunu yok zaten hiçbir yerde de var diyen görmedim. Tam kullanımda sabah çıkıp aksamı görürsünüz. Kamerada tek dezavantajı (ön) diyaframının yüksek olması yanı dar açılı fotoğraf video çekmesi. Portre modu ise Harika bir özellik ben çok kullanırım ve büyük espri katıyor çekilen resime. Durduk yere kapanıp restart yaptığını takıldığını da görmedim. Kısacası sonuna kadar tavsiye ederim pişman olmazsınız ki fiyatının düşmesini de beklemiyorum dolar malum ve yılbaşından itibaren de zam gelecek. Şimdiden hayırlı olsun. :)

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Fazla ümitlenme döviz böyle giderse üstüne bile koyabilir bırak düşmesini

MCHDSBH

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende jet black var alğım gün full body yaptırdım çizilme filan olmadı ikinci el düşünürsen istanbul içi elden teslim edebilirim 128gb türkiyr cihazı

Ufuk Mersin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Fiyatı s9 ve G7 çıkınca biraz düşer ama pek düşeceğini sanmıyorum.Sorunsuz cihaz tavsiye ederim.

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Pek düşeceğini sanmıyorum, aynı fiyatını korur

CrussheN

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Apple abi ya ne dusecek ustune koyar 2. Elleride pahalanir

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Tam bir yıl oldu cihazı alalı. Bugüne kadar tek bir sıkıntısını görmedim. İnternette haberler çıkıyor iOS 11 çıktı iPhone modellerinin şarj sureleri kısaldı performans azaldı vs. Sunu söyleyebilirim en azından iPhone 7 Plus icin geçerli değil. Tam tersine hele ki son çıkan iOS 11.1 güncellemesi ile performans ve bilakis şarj suresinde artış gördüm. Kronik bir sorunu yok zaten hiçbir yerde de var diyen görmedim. Tam kullanımda sabah çıkıp aksamı görürsünüz. Kamerada tek dezavantajı (ön) diyaframının yüksek olması yanı dar açılı fotoğraf video çekmesi. Portre modu ise Harika bir özellik ben çok kullanırım ve büyük espri katıyor çekilen resime. Durduk yere kapanıp restart yaptığını takıldığını da görmedim. Kısacası sonuna kadar tavsiye ederim pişman olmazsınız ki fiyatının düşmesini de beklemiyorum dolar malum ve yılbaşından itibaren de zam gelecek. Şimdiden hayırlı olsun. :)
Objektif yorum yapanları görebilmek sevindiriyo :)

RianKillah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Yorumlarınız için teşekkür ederim bi sorum daha olacak S8 devasa üstün bi cihaz görünüşü hoş fakat ip7 plus da gösterişli stabil çalışan güzel kaliteli bir telefon korkum şu S8 alınca 2. el olarak satmaya kalktıgımda çok zararım olacağını düşünüyorum bazıları aksini söylesede artık s8 tarzı telefonların piyasası satarken okadar düşmediğini falan siz nediyorsunuz?

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Yorumlarınız için teşekkür ederim bi sorum daha olacak S8 devasa üstün bi cihaz görünüşü hoş fakat ip7 plus da gösterişli stabil çalışan güzel kaliteli bir telefon korkum şu S8 alınca 2. el olarak satmaya kalktıgımda çok zararım olacağını düşünüyorum bazıları aksini söylesede artık s8 tarzı telefonların piyasası satarken okadar düşmediğini falan siz nediyorsunuz?
Kısa vadede düşmeyecektir sonuçta üst segment bir cihaz fakat şöyle düşün 2017 de alınmış bir iphone 7 plus ve s8 plus 2018 de yani 1 sene sonra aynı alıcıya satmaya kalktığında arada ki fark aynı olmayacaktır kesinlikle iphone model cihazda daha az zarar edeceksiniz şuan için bu söylediğim net

RianKillah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Kısa vadede düşmeyecektir sonuçta üst segment bir cihaz fakat şöyle düşün 2017 de alınmış bir iphone 7 plus ve s8 plus 2018 de yani 1 sene sonra aynı alıcıya satmaya kalktığında arada ki fark aynı olmayacaktır kesinlikle iphone model cihazda daha az zarar edeceksiniz şuan için bu söylediğim net
S8 de 400 500 edeceksem ip7 plus da 200 300 edeceğim ozaman

RianKillah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Öyle bir değerlendirme yapmak çok sağlıklı olmaz arada ki farkı piyasadan öğrenmek en doğru bilgi olacaktır fakat iphone da daha az zarar ediyoruz bu kesin

İkisinden herhangi birini alsam da pişmanlık duymayacağımı biliyorum fakat iphone hayranlıgı başladı nedense lükse kaçıyor bi sorun oldugunda direk yeni cihaz gönderiliyor s8 de durum biraz farklı olabilir daha önce teknosada az çok baktıgım bi telefon s8 çok yogun kullanan birisi değilim sosyal medya arada küçük tarz oyunlar ile ilgileniyorum amacım biraz da olsa gösteriş olsun kaliteli olsun ve sıkıntı yaşadıgımda garantiye para ödemeyim ve sattıgımda çok zarar etmeyeyim diyorum sizce bu durumda hangisini almak uygun olur bu dediklerimden yola çıkacak olursak ?

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
İkisinden herhangi birini alsam da pişmanlık duymayacağımı biliyorum fakat iphone hayranlıgı başladı nedense lükse kaçıyor bi sorun oldugunda direk yeni cihaz gönderiliyor s8 de durum biraz farklı olabilir daha önce teknosada az çok baktıgım bi telefon s8 çok yogun kullanan birisi değilim sosyal medya arada küçük tarz oyunlar ile ilgileniyorum amacım biraz da olsa gösteriş olsun kaliteli olsun ve sıkıntı yaşadıgımda garantiye para ödemeyim ve sattıgımda çok zarar etmeyeyim diyorum sizce bu durumda hangisini almak uygun olur bu dediklerimden yola çıkacak olursak ?
Senin isteklerini şuan karşılayacak tek marka iphone şuan.benimde kullanmamda ki sebepler senin söylediklerinle aynı insan o kadar para verdiğinde kafam rahat modunda kullanmak istiyor

RianKillah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Senin isteklerini şuan karşılayacak tek marka iphone şuan.benimde kullanmamda ki sebepler senin söylediklerinle aynı insan o kadar para verdiğinde kafam rahat modunda kullanmak istiyor
Aynen öyle iphone tercihim olacak gibi çünkü teferruatlarla uğraşmak istemiyorum artık eskiden garantiye gönder bekle al vs çok yaşadıgımdan sıkıldım cihazı alınca da gönderi altına yazacağım. teşekkürler