Batuhan tural
Öğrenci
Iphone 7 plus 128 gb gold sorunları.
Evet ben de anlam veremedim sorunun neden olduğunu yazmamışAnlam veremedim sana
7 plus almayı düşünüyorumda mat alıcaktım çok fazla soyulabiliyo mesajı gelince golda karar verdim herangi bi kasa sorunu varmı diye sordum.Anlam veremedim sana
Andıroid telefonlar çok kolay değer kaybediyor ve aynı zamanda eskilemeleridr aynı hızda olur.Bu gün s8 i 3800 tl ye bulurken ilk çıktığı gün 4500 tl ydi ve 1 yıl bile olmadan 700 tl en çöpe gitti ve şu an iphone 5s lerin çoğunda bir sıkıntı yoken s5 ler çoğu kasıyor.Iphone 7 plus ilk çıktığı günde 5000 tl ydi hala 5000 tl.Iphone 7 plus'ın sorunu hem fiyat olarak hem özellik olarak s8'den geri kalmasıdır şu zamanlarda çok duyuyorum.
Fiyat düşmesi kurlardan dolayıydı ve aradaki fark ön sipariş verenlere iade edildi. Ama hala fiyat düşüşü var bir şey diyemeyeceğim orada haklısın ben de o konuya sinir oluyorum.Samsung s6 ile bu sorunu aştı. S6 ~ note 5 den sonra artık yok öyle bir şey.Andıroid telefonlar çok kolay değer kaybediyor ve aynı zamanda eskilemeleridr aynı hızda olur.Bu gün s8 i 3800 tl ye bulurken ilk çıktığı gün 4500 tl ydi ve 1 yıl bile olmadan 700 tl en çöpe gitti ve şu an iphone 5s lerin çoğunda bir sıkıntı yoken s5 ler çoğu kasıyor.Iphone 7 plus ilk çıktığı günde 5000 tl ydi hala 5000 tl.
Fiyat düşmesi kurlardan dolayıydı ve aradaki fark ön sipariş verenlere iade edildi. Ama hala fiyat düşüşü var bir şey diyemeyeceğim orada haklısın ben de o konuya sinir oluyorum.Samsung s6 ile bu sorunu aştı. S6 ~ note 5 den sonra artık yok öyle bir şey.
--- Gönderi Güncellendi ---internet de 3200 tl s8
Seneye görürsünüz 3000 altına inecek.[/QUOTE
Aynen
Fiyat düşmesi kurlardan dolayıydı ve aradaki fark ön sipariş verenlere iade edildi. Ama hala fiyat düşüşü var bir şey diyemeyeceğim orada haklısın ben de o konuya sinir oluyorum.Samsung s6 ile bu sorunu aştı. S6 ~ note 5 den sonra artık yok öyle bir şey.
--- Gönderi Güncellendi ---Fiyat düşmesi kurlardan dolayıydı ve aradaki fark ön sipariş verenlere iade edildi. Ama hala fiyat düşüşü var bir şey diyemeyeceğim orada haklısın ben de o konuya sinir oluyorum.Samsung s6 ile bu sorunu aştı. S6 ~ note 5 den sonra artık yok öyle bir şey.
Haklısın ama s6 edge (s6 nerdeyse piyasada yok) şu an 1600 1500 civarlarina rqhat bulunuyo ilk çıktığı zaman 3000 tl ydi ama iphone 6 şu an 1900 1800 civarlarda ve ilk çıktığı zaman 2350 tl ydi aradaki farkı sen düşünFiyat düşmesi kurlardan dolayıydı ve aradaki fark ön sipariş verenlere iade edildi. Ama hala fiyat düşüşü var bir şey diyemeyeceğim orada haklısın ben de o konuya sinir oluyorum.Samsung s6 ile bu sorunu aştı. S6 ~ note 5 den sonra artık yok öyle bir şey.