beyzabetül
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 356
lgv20 yazmayı unutmuşsun .daha önce onu övüyordunSeç işte orada bir sürü cihaz saydım.![]()
sarsıntıyı etkileyen mekanızma olayını da tam anlayamadım ?
lgv20 yazmayı unutmuşsun .daha önce onu övüyordunSeç işte orada bir sürü cihaz saydım.![]()
Videolarsa sarsıntıyı titremeyi önleyen mekanizmalgv20 yazmayı unutmuşsun .daha önce onu övüyordun
sarsıntıyı etkileyen mekanızma olayını da tam anlayamadım ?
lg6 bugün inceledim.bence tasarımı lgv20 ıle lg 5 göre güzel.yani kaportası falan plastik değil.biraz note 8 e benzettimVideolarsa sarsıntıyı titremeyi önleyen mekanizma
Fotoğraftada işe yarıyor.
LG V20 güzel güzel de kronik sorunları var deniliyor kronik sorun yaşadım diyen kullanıcı örmedim ama artık pek öneresim gelmiyor kronik sorunun ihtimali yüzünden.
Çerçeve azlığından kurtarıyor S8.lg6 bugün inceledim.bence tasarımı lgv20 ıle lg 5 göre güzel.yani kaportası falan plastik değil.biraz note 8 e benzettim
s8 i de inceledim.ama boyutları s7 edge den daha küçük.hem görsel olarak hemde sayısal olarakı.s8 nasıl 5.8 inch oluyor onu anlamadım
Cidden üreticiler hile mi yapıyor o konuda bu ekran oranına niye geçilmiş hiç sorgulamadıkÇerçeve azlığından kurtarıyor S8.
18:5 9 formatında da işler biraz karışık sanırım olmayabilir de burada emin değilim.
Ben s7 edge kullanıyorum.Soruna cevabım Sabaha kadar s7 edge.Batarya, ısınma, stabillik, hız, kullanım ömrü, kamera kalitesi gibi özellillerde hangisi hangi yönlerden daha iyi sizce?