MelodyPond
Öğrenci
Batarya, ısınma, stabillik, hız, kullanım ömrü, kamera kalitesi gibi özellillerde hangisi hangi yönlerden daha iyi sizce?
Ben açıkcası ip7 önerdim(para farkına bakmazsak)
Bir s7 edge kullanıcısı olarak objektif konuşacağım.
10 aydır kullanıyorum. Eski hızında değil. Bazen geç tepki veriyor. Stabillik anlamında iphone 7 daha iyi olabilir. Akşam vakti bol ışık olan bir cafede ip7 ve benim s7 edge ile selfie çektik. çok ışık aldığından benimki puslu çekti. ip7 de ise yüzler net bir biçimde gözüküyordu ışık normalden fazla parlamamıştı. Bataryadan ilk aldığımda çok memnundum. Ekran sürem 6.5 saat ve 7 saat arasındaydı. Şimdi 4 saat. Ama bence hala birçok telefona göre iyi dayanıyor. E bir cihaz daha stabil ise onun ömrü daha fazla olacaktır. Yani ip7 bu yönde üstün. Ha tüm bunlara rağmen şimdi telefon alacak olsam yine s7 edge alırım, yani bu iki telefon arasında. Neden mi? Androidin özgürlüğü ve samsung un bu özgürlüğü çok iyi kullanarak daha önce aklımıza gelmeyen ama alıştıktan sonra vazgeçemediğimiz özellikler sunması.
Kısacası s7 edge arkadaşım..
(Şimdi ordan 17-18 yaşlarında bir fanboy gelip beni yalanlayacak ama olsun)
Detaylı yorumunuz için çok teşekkür ederim
Bizzat kendim s7 edge kullanıyorum 5. ayıma girecem 7 plusı bizzat deneyimleme fırsatım oldu s7 edge batarya ısınma kamera gibi konularda daha önde özellikle gece çekimlerinde çiğner geçer hız konusunda arayüz olarak s7 edge daha hızlı geldi bana tarayıcı hızları eşit diyebilirim ama emin ol uygulamaları s7 edge daha hızlı açıyo facebook Instagram gibi uygulamalar ben 7 plusı deneyimledim düz 7 yi deneyimleme fırsatım olmadı ama 7 plusın düz 7 den daha iyi olduğunu düşündüğümüz zaman s7 edge almak iphone 7 almaya göre daha mantıklı olur ama iphone 7 alacak paran varsa neden s8 almayı düşünmüyosun
S7 edge 8.0 oreo da alır sonrası meçhul ama bence 3 yıl götürür bu telefon seni hatta zorlarsan 4 yılıda görürsün benim evdeki note 3 3 yılını doldurdu 4 e başladı hala maşallahı var arada açıp bakıyorum ne var ne yok diye için rahat olsun ama dediğim gibi eğer alma durumun varsa s8 almaya çalış en azından android 9 u görmüş olursunO kadar parayı veriyorsam bir 3 yıl rahat kullanayım mantığım var ama kararsızım.
O kadar parayı veriyorsam bir 3 yıl rahat kullanayım mantığım var ama kararsızım.
s7 edge kullanıcısı olarak söylüyorum.tek iyi tarafı kamerası..3600 mah bataryasına falan aldanmayın
Bende s7 edge kullanıcısıyım ben telefondan memnunum siz neden memnun değilsinizs7 edge kullanıcısı olarak söylüyorum.tek iyi tarafı kamerası..3600 mah bataryasına falan aldanmayın
Batarya, ısınma, stabillik, hız, kullanım ömrü, kamera kalitesi gibi özellillerde hangisi hangi yönlerden daha iyi sizce?
Bütçen ne kadar?
2500-3200 arası 3500ü zorlarım ama verdiğim farka değcekse
siz telefonun hangi özelliğinden yada özelliklerinden memnunsunuz? kamera hariç diğer amiral gemilerinden farkı ne ?Bende s7 edge kullanıcısıyım ben telefondan memnunum siz neden memnun değilsiniz
telefon sürekli reset atıyor.bazen hiç açılmıyor.sonra bakıyorum pil sıfır olmuş.fabrıka ayarlarına sıfırlayınca birkaç gün düzeliyor.bunun dışında sadece ınternette gezınırken bıle ısınıyor.pili çabuk tükenıyor.en ufak bir düşürmede yabancı cisim çarpmada çabuk çiziliyor.bunun dışında herkeste olan problem telefonda parmak izi kalmasıNe tür şikayetleriniz var acaba ?
siz telefonun hangi özelliğinden yada özelliklerinden memnunsunuz? kamera hariç diğer amiral gemilerinden farkı ne ?
--- Gönderi Güncellendi ---
telefon sürekli reset atıyor.bazen hiç açılmıyor.sonra bakıyorum pil sıfır olmuş.fabrıka ayarlarına sıfırlayınca birkaç gün düzeliyor.bunun dışında sadece ınternette gezınırken bıle ısınıyor.pili çabuk tükenıyor.en ufak bir düşürmede yabancı cisim çarpmada çabuk çiziliyor.bunun dışında herkeste olan problem telefonda parmak izi kalması
Al s8 keyfine bak 3.2k bütçen var s7 yazıyorsun2500-3200 arası 3500ü zorlarım ama verdiğim farka değcekse
Al s8 keyfine bak 3.2k bütçen var s7 yazıyorsun