Yaman furkan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Redmi not 8 promu ipohone 7 mi
Isındığı falan yok şehir efsaneleri.İp7 eskidi artık. Elinde kullanmıyorsan alman mantıksız olur. Note 8 pro da alma. Kronik ısınma sorunu var diyolla. Mi 9t al geç reis
Pubg testinde 50 dereceye varan sıcaklık gördüm YouTube de. İçindeki işlemciye de güvenemiyorum.Isındığı falan yok şehir efsaneleri.
O Pubg denilen çöp oyunda kasması normal zaten.Pubg testinde 50 dereceye varan sıcaklık gördüm YouTube de. İçindeki işlemciye de güvenemiyorum.
Kasmıyor ama en yüksek ayarlarda gerektiğinden fazla ısınabiliyor.O Pubg denilen çöp oyunda kasması normal zaten.
Oyun önersene reis be geçen fortnite yükleyeyim dedim 8 gb dosya indirecekmiş la oğlum kafayı mı yedin sen diyip iptal edip uygulamayı sildim?O Pubg denilen çöp oyunda kasması normal zaten.
İşlemciye bende güvenmiyorumda test yapılan telefon kaynaklı birşeydir hepsi 50 derece sıcaklığa çıkacak diye birşey yok..Pubg testinde 50 dereceye varan sıcaklık gördüm YouTube de. İçindeki işlemciye de güvenemiyorum.
Herneyse artık ısınması normal.İkisi arasından Note 8 pro daha iyi bir seçenek olur.
Kasmıyor ama en yüksek ayarlarda gerektiğinden fazla ısınabiliyor.
Ayarlar orta segmente göre okursa ısınma sorunu olmaz.
Böyle dedikodular çıktı mı genelde oluyor g3 g4 ü düşünün en basitinden ?İşlemciye bende güvenmiyorumda test yapılan telefon kaynaklı birşeydir hepsi 50 derece sıcaklığa çıkacak diye birşey yok..
Genel bir sorun olsaydı forumlarda tartışma konusu olurdu..Böyle dedikodular çıktı mı genelde oluyor g3 g4 ü düşünün en basitinden ?
iphone 7 al ios un keyfine bakRedmi not 8 promu ipohone 7 mi
tabiki ıphone 7 ıphone uzun yıllarca kullanılır redmi nin 2 senesi belkiRedmi not 8 promu ipohone 7 mi
Redmi not 8 proRedmi not 8 promu ipohone 7 mi
Iphone 7 bu saatten sonra alìnmaz.Redmi note 8 pro yada mi9t den birini al keyfine bak.Redmi not 8 promu ipohone 7 mi
iPhone 7 alınmaz. Ekran kasa oranı çok düşük, bataryası rezalet, arka kamerasının fotoğraf performansı idare eder ve video performası iyi ama ön kamerası rezalet,ekranı artık küçük kalıyor,iOS 14 den sonra güncelleme almayacak... Redmi Note 8 Pro öneririm.Redmi not 8 promu ipohone 7 mi
iPhone 8 kullandım. Bence onun bile vasat kamera performansı vardı. Renkler soluk, mat.Dostum, şuan İPhone 7 kullanıyorum.
Kamera performansı gayet yeterli.