İphone 7 mi, Redmi Note 8 Pro mu ?

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Redmi Note 8 Pro öneririm. 6 aydan fazladır kullanıyorum, gayet memnunum.

RN9 Pro 2700 civarında satılacak, o fiyatlara çıkabilirim derseniz daha güncel modele bakın derim.

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,516
İp7 eskidi artık. Elinde kullanmıyorsan alman mantıksız olur. Note 8 pro da alma. Kronik ısınma sorunu var diyolla. Mi 9t al geç reis

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Aynen arkadaşlara hak veriyorum. İPhoneye para vermek bana çok mantıklı gelmiyor açıkçası rn8 pro ya da mi9t alınabilir

Taha K.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,001
İkisi arasından Note 8 pro daha iyi bir seçenek olur.

Kasmıyor ama en yüksek ayarlarda gerektiğinden fazla ısınabiliyor.

Ayarlar orta segmente göre okursa ısınma sorunu olmaz.
Herneyse artık ısınması normal.

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,516
İşlemciye bende güvenmiyorumda test yapılan telefon kaynaklı birşeydir hepsi 50 derece sıcaklığa çıkacak diye birşey yok..
Böyle dedikodular çıktı mı genelde oluyor g3 g4 ü düşünün en basitinden ?

gorilofficial

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Şarjım hemen bitmesin diyorsan xiaomiyi tercih edebilirsin ama ios her zaman bana daha güvenilir geliyor

clarence

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Dostum, şuan İPhone 7 kullanıyorum. benim için yeterli olduğundan memnunum herhangi bir oyunda donma veya kasma yaşatmıyor. Güncel güncelleştirmeleri eksiksiz alıyor. Kamera performansı gayet yeterli. Tasarım olarak günümüze göre gerçekten geri kalıyor fakat eğer alacaksan siyah (Mat veya Parlak) değil pembe almanı tavsiye ederim gerçekten çok hoş duruyor. Uygulama veya çeşitli yazılımları sıkıntısız açıyor. Ses seviyesi gayet yeterli. Kulaklık girişi olmaması biraz canını sıkabilir, fakat günümüzde artık kablosuz kulaklık kullanıldığından çok fazla sorun etmene gerek yok. Touch ID gayet güzel çalıştığını söyleyebilirim (Islak,Nemli veya lekeli yüzeyde parmağını tanımıyor.) Yazılımsal olarak Android kadar özgür değil maalesef. APK dosya gibi yazılımları haa diyince indiremiyorsun. Müzik veya dosya aktarım için İtunes programına ihtiyacın var. Pil konusuna gelecek olursak gerçekten rezalet bir performans sergiliyor dürüst olmak gerekirse. (Daha detaylı yazabilirim fakat temel olarak bilmen gerekenler bunlar olduğunu düşünüyorum.) Bana kalırsa al derim...

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Redmi not 8 promu ipohone 7 mi
iPhone 7 alınmaz. Ekran kasa oranı çok düşük, bataryası rezalet, arka kamerasının fotoğraf performansı idare eder ve video performası iyi ama ön kamerası rezalet,ekranı artık küçük kalıyor,iOS 14 den sonra güncelleme almayacak... Redmi Note 8 Pro öneririm.

Son düzenleme:

Ardaaaaq

Asistan
Reaksiyon puanı
91

G1912

Asistan
Reaksiyon puanı
101
iPhone telefonların bozulmadan daha uzun ömürlü kullanıldığını düşünüyorum ama iPhone 7 biraz eskide kaldı sanki. Tabi bu işler bütçeyle doğru orantılı o yüzden bişey diyemem

ByMoToRisT

Asistan
Reaksiyon puanı
181
IPhone 7 eskidi artık. Redmi Note 8 Pro öneririm.

osmanus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
yazılımsal olarak 7 derim ama yenilikçi düşünüyorsanız note 8