IPHONE 7 Garip Ses Sorunu

x105mes8252

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Merhaba..Yaklaşık 1 ay önce bir ıphone 7 satın aldım bir hafta kadar kullandıktan sonra kilit sesi ve klavye tıklama sesinde garip bir sorun ıle karşılaştım.Bir arama gerçekleştiğim zaman aramayı sonlandırdıktan sonra ekranı kilitlediğimde kilit sesi olduğundan çok kısık çıkıyor.sonrasında örneğin twitter da sayfa yenileme yaptıkça ardı ardına sayfa yenileme sesi de kademeli olarak artış gösterip kilit sesi de normale dönüyor.ya da kendi kendine de normale dönüyor.kısaca bazen cok kısık bazen normal bı şekilde çıkıyor ama muzık dınlerken ya da vıdeo ızledıgım zamanlarda ses azalması falan soz konugusu degıl sadece kılıt sesı ve klavye tıklama sesı azalıs gosterıyor neye cihazı hemen servise verdim ürünü değiştirdiler.fakat ayni sorun bu cihazda da devam ediyor.Tekrar servise vermek ıstemıyorum cunku 15 gün telefonsuz kalmayı ıstemıyorum.Merak ettiğim sorunun ne olduğu ve ıphone 7 kullanan arkadaşların benzer sorun ile karşılaşıp karşılaşmadığı.yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Peki ses açıkdığına dair gösterge çıkıyor mu ?