iphone 7 etkinleştirmiyor

Ryugaxlayn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba, iPhone 7 cihazim var İMEİ pasaport kaydı yok. İMEİ'siz telefonlarda normalde SIM yok yazar. Benim telefondan kullandığım son 3 haftada Aranıyor yazıyordu. Telefona format attım ayarlardan her şeyi sıfırla diyip. Sonra etkinleştirilemiyor hatası aldım sürekli. Hatayı fotoğraf olarak asağıya bırakacağım. Pc ye bagliyorum gene ayni hata ama SIM takın diyor fakat imei kaydi yokki cihazin. İpsw ile 13.5 ile denedim gene olmadi iTunes ile default mode aldim yaptim gene olmadi telefonu full sifirladigim icin icloud a girdigimde webten iPhone'u bul yaparak etkinlestirmek istiyorum fakat aygit yok diyor galiba iPhone'u bul kapaliydi sifirlarken. İTunes telefonu okumuyor hicbir sekilde hep asagidaki hatayi veriyor iPhone yaziyor kaliyor. Lutfen yardim edin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Resim yukleyemedim burdan bakabilirsiniz.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
iPhone 7'nin klasiği olan Baseband hatası bunun ismi, donanımsal bir arıza yazılımla çözümü mümkün değil.

Ryugaxlayn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İmeisiz cihaz oldugundan yaptirmak mantiksiz olur parca niyetine nasil satabilirim acaba cihazi? Format atmadan once imeisiz oldugu icin zaten araniyor yazmasi sorun degildi benim için. Parça niyetine satsam 2. El android alabilirmiyim.?

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
İmeisiz cihaz oldugundan yaptirmak mantiksiz olur parca niyetine nasil satabilirim acaba cihazi? Format atmadan once imeisiz oldugu icin zaten araniyor yazmasi sorun degildi benim için. Parça niyetine satsam 2. El android alabilirmiyim.?
Ekranı ve temiz ise kasası para edecektir telefoncuya satarsanız, kendiniz uğraşırsanız Taptic Engine'dan kameraya kadar satarsınız (ve telefoncu anda bir iPhone 5S veya Galaxy Note 3 parası verir fakat kendiniz satarsanız parçalayıp bir iPhone SE veya Galaxy S7 parası çıkarabilirsiniz).

Ryugaxlayn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Herseyi saglam telefonun kendim bi bilgiye sahip degilim parcalama konusunda. Nasil yaparim acaba?

Kimlere satabilirim veyahut

Ryugaxlayn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu telefon icin uyumlu sökmeye yarayan tornavida benzeri aleti nerden temin edebilirim ? Diyelimki söktum parcalarini sahibindene falanmi koyayim kimlere satacagim yol gosterirmisiniz.

Telefoncuya gittim 250-300 dedi saka gibi ya. Telefonun herseyi orjinal hic kasasi acilmadi. Adama 250'ye satsam parcalayip ekranini sirf 500₺ ye satacak. Parcalamayada korkuyorum biryerini bozarim diye. Aletde yok onlari nerden temin edeyim. Napmam gerek sizce?

Son düzenleme:

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
Bu telefon icin uyumlu sökmeye yarayan tornavida benzeri aleti nerden temin edebilirim ? Diyelimki söktum parcalarini sahibindene falanmi koyayim kimlere satacagim yol gosterirmisiniz.

Telefoncuya gittim 250-300 dedi saka gibi ya. Telefonun herseyi orjinal hic kasasi acilmadi. Adama 250'ye satsam parcalayip ekranini sirf 500₺ ye satacak. Parcalamayada korkuyorum biryerini bozarim diye. Aletde yok onlari nerden temin edeyim. Napmam gerek sizce?
İnternetten alabilirsin uygun bir fiyata hatta evde bir tornavida seti varsa onu bile kullanabilirsin araba güneşliğiyle (riskli fakat zamanında başarılı bir şekilde yaptığım bir yönetm), emin ol o aletlerden daha fazla para kazandırır.

Ryugaxlayn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Peki kimlere ve nerden satabilirim bu parcalari ?

Ryugaxlayn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Anladim. Cesaret edip internetten video izleyerek yavas yavas parcaliycam. Telefon tamir setlerine baktim tornavid setim olmadigi için. Fakat guvenilr bir site bulamadim. Çok soru sordum kusura bakmayin. Link atabilirmisiniz acaba. Ve sokerken nelere dikkat etmeliyim?