İphone 7 den S7 edgeye geçmeyi düşünüyorum

Sidar Aldemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
İphone 7 den S7 edgeye geçmeyi düşünüyorum geçmelimiyim sizce iphone 7 beni tatmin etmedi 6 hatta 6s le aynı pek farkı yok s7 edge nasıl bir telefon sarjı ne kadar götürür ben daha çok sosyal medyada takılırım arada 5 10 dakka oyun v çoğunlukla müzük dinlerim içinden çıkan kulaklık beni tatmin edermi ?

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Samsung galaxy s8 e geçebilirsen daha güzel bir deneyim yaşayabilirsin ama tabiki hiçbir sıkıntı yok rahatlıka geç

Sidar Aldemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Samsung galaxy s8 e geçebilirsen daha güzel bir deneyim yaşayabilirsin ama tabiki hiçbir sıkıntı yok rahatlıka geç
s8 e bütçem yetmez iphone 7 yi alıp satcağım için 3200 e kadar çıkaramam ip7 ye o kadar para verdiğim güne lanet olsun israfdan başka bişey değil
--- Gönderi Güncellendi ---
sarjı 1 1.5 gün götürürmü bu şartlarda

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
s8 e bütçem yetmez iphone 7 yi alıp satcağım için 3200 e kadar çıkaramam ip7 ye o kadar para verdiğim güne lanet olsun israfdan başka bişey değil
sarjı 1 1.5 gün götürürmü bu şartlarda

Götürür merak etmeyin Pil Optimazyonu oldukça başarılı İphone 7 de yaklaşık 2000 mAh pil kapasitesi varken s7 edge te 3600 mAh var

Sidar Aldemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Götürür merak etmeyin Pil Optimazyonu oldukça başarılı İphone 7 de yaklaşık 2000 mAh pil kapasitesi varken s7 edge te 3600 mAh var
iphonda batarya koymuyolar sanki acayip sıkıntılı oluyor
İçinden çıkan kulaklık tatmin edici mi yoksa güzel bir kulaklık almaya gerek varmı

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
iphonda batarya koymuyolar sanki acayip sıkıntılı oluyor
İçinden çıkan kulaklık tatmin edici mi yoksa güzel bir kulaklık almaya gerek varmı

Apple bu işte nabacan zengin markası
İçindeki Kulaklık yeterince tatmin edici ama isterseniz başka bir kulaklık ta kullanabilirsiniz ben şahsen Kullandığım telefon Honor 7 olduğu için İphone ların earpords kulaklığına çok benziyor ve çok dandik olduğu için sony nin kulakiçi kulaklığını kullanıyorum

M

Murat Burç

SDN Okuru
Müzik kulağım 0 ama bir çok kişiden S7lerin kutu kulakliginin başarısız olduğunu duydum S7lerin belki de tek eksiği ses tarafı (kamerada kayıt etme konusu değil dışarı verme konusu kulaklık vb)

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
İphone 7 den S7 edgeye geçmeyi düşünüyorum geçmelimiyim sizce iphone 7 beni tatmin etmedi 6 hatta 6s le aynı pek farkı yok s7 edge nasıl bir telefon sarjı ne kadar götürür ben daha çok sosyal medyada takılırım arada 5 10 dakka oyun v çoğunlukla müzük dinlerim içinden çıkan kulaklık beni tatmin edermi ?
S7 Edge,güzel telefon şarjı 7 den iyi gider,içinden çıkan kulaklık iyi ama airpods'tan sonra nasıl gelir bilmiyorum.

Sidar Aldemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Müzik kulağım 0 ama bir çok kişiden S7lerin kutu kulakliginin başarısız olduğunu duydum S7lerin belki de tek eksiği ses tarafı (kamerada kayıt etme konusu değil dışarı verme konusu kulaklık vb)
bende bir kaç yerde gördüm o yüzden danışayım dedim
S7 Edge,güzel telefon şarjı 7 den iyi gider,içinden çıkan kulaklık iyi ama airpods'tan sonra nasıl gelir bilmiyorum.
Teşekkürler acaba iphon kulaklıkları samsungla uyumlu olurmu sorun çıkarır mı?

M

Murat Burç

SDN Okuru
bende bir kaç yerde gördüm o yüzden danışayım dedim

Teşekkürler acaba iphon kulaklıkları samsungla uyumlu olurmu sorun çıkarır mı?
Çıkarmaz kullanırsın da 7'nin kulaklıkları çevirici olmadan kullanamazsın ve 7yi isteyen kişi hem kulaklığı hem de ceviriciyi ister
Sen ayriyeten kulaklık alacaksın herhalde