iPhone 7 128 gb mı Samsung Galaxy S8 mi?

İphone 7 128 gb mi Samsung S8 mi ?

• İphone 7 128 gb

Kullanılan: 5 33.3%
  • S8

Kullanılan: 10 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    15

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Hocam iki cihazıda eline kurcala hangisi hoşuna gider hangisi senin bütçene göre işini yapıcaksa onu tercih et ama şunu unutma benim şuan kullandığım bilgisayar bu sene 7.senesi ve exper marka bir dizüstü bilgisayar sürekli bakımını vs yaptırdığım için sorunsuz kullanabiliyorum malesef telefon konusunda bu böyle değil belki duymuşsundur zamanla eskitme diye bir olay var şimdi biri çıkıp a firması bunu yapmıyor diyemez ki yeni çıkan telefonunu satmak istiyorsa bunu yapması gerekiyor ama gönül isterki insanlar aldıkları telefonları 6 7 sene hatta 10 sene sorunsuz kullanabilsinler ama kaanatimce bu mümkün değil ve hiçbir zamanda olmuyacak bence iki cihazda 4 sene götürmez maksimum 3. senesinde canını sıkacak sorun yaratır şahsi fikrimdir tartışma amacım yok bence hangisini bütçene göre işini görüyorsa onu tercih et şimdiden hayırlı olsun.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bu cihazlar (özellikle iphone 7) 3. senesinde pil performansı düşecek zaten. Güncellemeyecek arkadaş bunu uzun süre götürür. Özellikle İOS tarafında güncelleme yapılmamalı çok ios 10 yetiyorsa ios 11e geçmezdim ben açık konuşayım.
Hayvani donanımları var ikisinide Galaxy Nexusu 7 sene kullanan biri vardı bu cihazlar adam gibi kullanılıp güncelleme kısmına dikkat edilirse hayli hayli 4 sene götürür.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Bu cihazlar (özellikle iphone 7) 3. senesinde pil performansı düşecek zaten. Güncellemeyecek arkadaş bunu uzun süre götürür. Özellikle İOS tarafında güncelleme yapılmamalı çok ios 10 yetiyorsa ios 11e geçmezdim ben açık konuşayım.
Hayvani donanımları var ikisinide Galaxy Nexusu 7 sene kullanan biri vardı bu cihazlar adam gibi kullanılıp güncelleme kısmına dikkat edilirse hayli hayli 4 sene götürür.
Onu 7 sene kullanan benim :D

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
valla güncelleme konusunda hak veriyorum 10.3 var cihazımda ve pil konusunda açıkcası memnun değilim 10.3.1 yükliyim dedim baktım cihazın pili %5 %5 düşüyor downgrade yapıp 10.3 e düştüm işe yarar çok güzel özellikler getiriyorlar güncellemelerle birlikte ama bu şarj işini çözmüş değiller malasef.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Önceki telefonun iOS ise iPhone 7 Plus al, değilse S8 al. Aslında telefondan ziyade işletim sistemi seçsen iyi olur. Donanımladan elde edeceğin iyileşitrme etkisi ikisinde de aynı.

Reaksiyon puanı
258
Önceki telefonun iOS ise iPhone 7 Plus al, değilse S8 al. Aslında telefondan ziyade işletim sistemi seçsen iyi olur. Donanımladan elde edeceğin iyileşitrme etkisi ikisinde de aynı.
Vaay Hakkı reis geldi :))) Yakalamışken sorayım Haziran'da S8 Plus alacağım.Ama Eylül Ekim gibi Note 8 çıkacak.Sizce kamere performans batarya konusunda çok fark olur mu? S8 Plus alırsam Note 8 beklemediğim için pişman olur muyum ? Cevaplarsan sevinirim :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Vaay Hakkı reis geldi :))) Yakalamışken sorayım Haziran'da S8 Plus alacağım.Ama Eylül Ekim gibi Note 8 çıkacak.Sizce kamere performans batarya konusunda çok fark olur mu? S8 Plus alırsam Note 8 beklemediğim için pişman olur muyum ? Cevaplarsan sevinirim :)
4K 60 fps gelir diye düşünüyorum ben. Exynos 8895in böyle bir yeteneği var devrimsel birşeyler yapacaklar çift kamera falan filan zaten gelecek note 8 bekle sen

Reaksiyon puanı
16,128
o herşey ne kapitalist düzene çalışıyor bende gt-s5360 var hiç kasmıyorum 7/24 spotify Metallica akar...
al GM5P artan para ile lada samara alırsın...

ferredtube

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İos'a geçip o platformu denemek istiyorum. Fakat buradaki yorumlardan sonra geçmek biraz saçma gibi geliyor. 6 ay bekleyemem iphone 8i de . Plus alırsam da büyük gelecek sanıyorum. Geçersem hayal kırıklığı yaşarmıyım ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
İos'a geçip o platformu denemek istiyorum. Fakat buradaki yorumlardan sonra geçmek biraz saçma gibi geliyor. 6 ay bekleyemem iphone 8i de . Plus alırsam da büyük gelecek sanıyorum. Geçersem hayal kırıklığı yaşarmıyım ?
Bir şekilde birinden denemeye çalış pişman olursan kötü olur.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
s8 iphone8'in rakibi olacak iphone7'nin rakibi değil direkt olarak s8'e yönelmelisiniz

buskut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
o herşey ne kapitalist düzene çalışıyor bende gt-s5360 var hiç kasmıyorum 7/24 spotify Metallica akar...
al GM5P artan para ile lada samara alırsın...
Hadi be dalgami geciyosun dostum ? Anneannem bile s2 kullaniyor o telefonu kullanmaba kullanabilmene imkan yok doneminin bile giris seviye telefonuydu hakkatten inanmiyorum baya dalga gecmeye yazdin heralde

ferredtube

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone 7 ve s8 kullananlar benchmark skorlarını atabilir mi ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
İphone 7 ve s8 kullananlar benchmark skorlarını atabilir mi ?
Eşit hocam işlemciler eşit benchmarka gerek yok
--- Gönderi Güncellendi ---
Ayrıca geekbench 4e güvenme meni tavsiye ederim
Geekbench 3 de S7nin 2100e 6400 skoru vardı 6sin ise 2500e 4450 idi
Geekbench 4e geçtik S7nin skorlari 1800e 5500 oldu 6sin ise 2300e 4000 oldu snapdragon 820 li cihazlarda durum daha vahim Android tarafının aleyhine yanlış sonuçlar veriyor geekbench 4
Desek ki ikisinin de puanı eşit düşse tamam ikiside aynı güçte 6s ve S7 ama gördüğüm gibi biri cokluda 1000 düşerken öbürü 450 düşüyor
AnTuTu bile şuan daha güvenilir

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Yaklaşık 6 yıldır iPhone kullanıyorum, aşırı derecede olmasada iPhone fanıyım ve şuanda iPhone 7 ikinci telefon olarak iPhone 5s gold kullanıyorum Note 7 ve S8/S8+ modelleri çıkana kadar Sansung'u sevmezdim, servis ve cihaz parçalarından dolayı. Telefoncu arkadşaım sayesinde 1 hafta arayla hem note 7 hemde S8 kullandım ve 1-2 özellik istisna olmak şartıyla iPhone 7'den özellik ve tasarım bakımından üstün bir telefon ve gerçekten çok ilgi çekici, karizmatik. Samsung veya iPhone kullananlar genelde rakip markayı beğenmezler veya övmezler yalnız görünen köy de kılavuz istemez. Note 7 ve S8/S8+ daha iyi derken neden iPhone kullanıyorum? Aslında biraz zaman geçse alışırım ve S8 almayı düşündüm fakat dediğim gibi 6 yıldır iPhone kullanıyorum ve gözüm kapalı - biraz abartılı olsada :D - kullanacak kadar alıştım ve bu yüzden diğer işletim sistemleri çok farklı geliyor. Bu yüzden
Samsung Galaxy S8

IMG_1193.PNG
veriyorum :)

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Ben kisisel olarak Apple'i her zaman tercih ederim maddiyat elverdigi surece. Fakat bu benim ios ekosistemini sevmemden kaynakli bir durum. Bence esas yapman gereken kiyaslama S7 ile Iphone 7 olmali. S7 nin uzerine koyduklari S8 deki fiyat farkina gore bence yeterli degil. 4 bin liranin uzerinde bir fiyattan bahsediyoruz sonucta. Ama eger para hic muhim degilse ve S8 de karar kilarsaniz, ben Note 8 bekleyin derim sansiniz varsa.

Tamamen ios vs android tercihi yapacaksiniz bu durumda. Simdiden hayirli olsun.

ferredtube

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben kisisel olarak Apple'i her zaman tercih ederim maddiyat elverdigi surece. Fakat bu benim ios ekosistemini sevmemden kaynakli bir durum. Bence esas yapman gereken kiyaslama S7 ile Iphone 7 olmali. S7 nin uzerine koyduklari S8 deki fiyat farkina gore bence yeterli degil. 4 bin liranin uzerinde bir fiyattan bahsediyoruz sonucta. Ama eger para hic muhim degilse ve S8 de karar kilarsaniz, ben Note 8 bekleyin derim sansiniz varsa.

Tamamen ios vs android tercihi yapacaksiniz bu durumda. Simdiden hayirli olsun.
Teşekkürler