Öyle ise Lenovo'ya ve Sony'ye bir göz at derim,çünkü bayağı uğraşıyorsun telefonlarla ancak dayanır.Arkadaşlar bu arada telefonla oyun oynarım ama ağır oyunlar değil müzik dinlerim sosyal medyada takılırım ...
Lenovo P2, Moto Z Play, Zenfone 3 veya Nova Plus bekleyebilirsiniz. 1-2 aya gelirler.Arkadaşlar bu arada telefonla oyun oynarım ama ağır oyunlar değil müzik dinlerim sosyal medyada takılırım ...
Benim yazdıklarım götürür. Hemen almak istiyorsanız Lenovo Vibe P1 veya Huawei Honor 7 öneririm.Yani bu aralar pek uğraşamam fazla okul fln istiyorum böyle 2 3 yıl rahat götürsün.
Sen telefonunda ne yapmak istiyorsun onu söylersen daha rahat yardımcı olabiliriz sana ben iphone kullanıyorum 2 yıldır ve sıkıldım sana öyle söyliyim herşey var istediğin uygulamayı oyunu rahat oynayabilirsin fakat bi zaman sonra hep aynı şeye bakmaktan sıkılabilirsin launcher yok fakat tema gibi şeyler jailbreakle yapılıyor oda herzaman çıkmıyor bana kalsa ben androidten vazgeçme derim çünkü samsung son modelleri güzel not 7 hariç ama oda güzel telefon sadece batarya problemi var onuda düzeltiyorlar ama işte apple ın adı androidin tadı cidden bana böyle geliyor iphone kötü değil fakat ne bilim müziği indirmek için ya itunes yada programla indirip atıcaksın telefona foto desen bluetoottan alamıyorsun aynı şey dosya video resim atıp alamıyorsun kötü yanları bu ama androidde yapabilirsin bunlar rahatça bide iphone güncellemesi kendi ios sistemini sanki herşeyi kendileri bulmuş yapmış gibi bir sistem ama androidde bunu zaten yapabiliyorsun çünkü google playda bir sürü uygulama mevcut güncellemeye gerek yok sadece performans ve güvenlik güncellemesi yetiyorŞuan galaxy s5 kullanıyorum ve iphone daha önce hiç kullanmadım ama stabiletesi olsun güncellemesi olsun aklımda kaldı bide daha çok s7/s7 edge note 5 z5.. yani daha çok amiral gemisi düşünüyorum.
iphone stabil telefon hiç kasma donma yaptığı pek görünmez 6sin kamerasıda iyi 7 yi kullanma fırsatım olmadı ama güzel kamerası var özelliklerine ve kullanan kişilern videosun güncelleme desteği herzaman var 2 yıldır cihazıma sürüm geldi bu yıl ios 10 geldi 3. büyük güncellemesini aldı büyü ihtmal 2 kere daha alır sonra biter buda 4 senelik kullanım oluyor buda tamam yinede siz bilirsiniz samsungun s7 side güzel ama güncelleme konusunda pek bişi diyemem fakat yavaş yavaş bu konuya el atmaya başladılar yinede iki telefonu al eline bi mağazada bak ne var neyok hangisi hoşuna giderse ona göre bi karar verebilirsinBenim isteklerim şöyle :
-stabil olsun
-güncelleme destegi olsun ( 2 3 yıl)
-ağır oyunlar fazla oynamam
-kamerası iyi olsun
Konuşmadan müzik ağırlıklı ses ağırlıklı hayat yaşadığın belli hafif oyun ve müzik HTC 10un verdiği ses kalitesi diğer cihazları bu kadar iddialı değil sense arayüzü stabil sorun yaşatmaz HTC 10 her yönü ile seni memnun eder iphonelardan daha iyi deneyimi varŞuan galaxy s5 kullanıyorum ve iphone daha önce hiç kullanmadım ama stabiletesi olsun güncellemesi olsun aklımda kaldı bide daha çok s7/s7 edge note 5 z5.. yani daha çok amiral gemisi düşünüyorum.
Teşekkürlük bir şey yapmadık.Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim... Dediklerinizi dikkate alıcam ...