İphone 6s

Venom22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar yeni telefon alıyorum ama kararsızım aklımda iphone 6s var bütçem 3000 tl.. 6s in 32 gb modeli ne zaman çıkar Yada tavsiye ettiğiniz bir model var mı ???

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
6s 32gb modeli büyük ihtimalle iphne 7 serisi ile birlikte türkiyeye gelicekitr en geç ekşm açı içerisinde.

Venom22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bu arada telefonla oyun oynarım ama ağır oyunlar değil müzik dinlerim sosyal medyada takılırım ...

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Arkadaşlar bu arada telefonla oyun oynarım ama ağır oyunlar değil müzik dinlerim sosyal medyada takılırım ...
Öyle ise Lenovo'ya ve Sony'ye bir göz at derim,çünkü bayağı uğraşıyorsun telefonlarla ancak dayanır.;)

Venom22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yani bu aralar pek uğraşamam fazla okul fln istiyorum böyle 2 3 yıl rahat götürsün.

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
6 plus kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim fakat iphone kullandın mu bilmiyom ama sıkılabilirsin ben 2 yıldır kullanıyorum sıkıldım:Distersen iphone al istersen android bi cihaz al ama iphone uzun süre dayanır ve gereksiz birşey fakat havan olur:D

Venom22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Şuan galaxy s5 kullanıyorum ve iphone daha önce hiç kullanmadım ama stabiletesi olsun güncellemesi olsun aklımda kaldı bide daha çok s7/s7 edge note 5 z5.. yani daha çok amiral gemisi düşünüyorum.

Son düzenleme:

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Şuan galaxy s5 kullanıyorum ve iphone daha önce hiç kullanmadım ama stabiletesi olsun güncellemesi olsun aklımda kaldı bide daha çok s7/s7 edge note 5 z5.. yani daha çok amiral gemisi düşünüyorum.
Sen telefonunda ne yapmak istiyorsun onu söylersen daha rahat yardımcı olabiliriz sana ben iphone kullanıyorum 2 yıldır ve sıkıldım sana öyle söyliyim herşey var istediğin uygulamayı oyunu rahat oynayabilirsin fakat bi zaman sonra hep aynı şeye bakmaktan sıkılabilirsin launcher yok fakat tema gibi şeyler jailbreakle yapılıyor oda herzaman çıkmıyor bana kalsa ben androidten vazgeçme derim çünkü samsung son modelleri güzel not 7 hariç ama oda güzel telefon sadece batarya problemi var onuda düzeltiyorlar ama işte apple ın adı androidin tadı cidden bana böyle geliyor iphone kötü değil fakat ne bilim müziği indirmek için ya itunes yada programla indirip atıcaksın telefona foto desen bluetoottan alamıyorsun aynı şey dosya video resim atıp alamıyorsun kötü yanları bu ama androidde yapabilirsin bunlar rahatça bide iphone güncellemesi kendi ios sistemini sanki herşeyi kendileri bulmuş yapmış gibi bir sistem ama androidde bunu zaten yapabiliyorsun çünkü google playda bir sürü uygulama mevcut güncellemeye gerek yok sadece performans ve güvenlik güncellemesi yetiyor

Venom22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Benim isteklerim şöyle :
-stabil olsun
-güncelleme destegi olsun ( 2 3 yıl)
-ağır oyunlar fazla oynamam
-kamerası iyi olsun

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Benim isteklerim şöyle :
-stabil olsun
-güncelleme destegi olsun ( 2 3 yıl)
-ağır oyunlar fazla oynamam
-kamerası iyi olsun
iphone stabil telefon hiç kasma donma yaptığı pek görünmez 6sin kamerasıda iyi 7 yi kullanma fırsatım olmadı ama güzel kamerası var özelliklerine ve kullanan kişilern videosun güncelleme desteği herzaman var 2 yıldır cihazıma sürüm geldi bu yıl ios 10 geldi 3. büyük güncellemesini aldı büyü ihtmal 2 kere daha alır sonra biter buda 4 senelik kullanım oluyor buda tamam yinede siz bilirsiniz samsungun s7 side güzel ama güncelleme konusunda pek bişi diyemem fakat yavaş yavaş bu konuya el atmaya başladılar yinede iki telefonu al eline bi mağazada bak ne var neyok hangisi hoşuna giderse ona göre bi karar verebilirsin

M

Murat Burç

SDN Okuru
Konuşmadan müzik ağırlıklı ses ağırlıklı hayat yaşadığın belli hafif oyun ve müzik HTC 10un verdiği ses kalitesi diğer cihazları bu kadar iddialı değil sense arayüzü stabil sorun yaşatmaz HTC 10 her yönü ile seni memnun eder iphonelardan daha iyi deneyimi var

Venom22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim... Dediklerinizi dikkate alıcam ...