Iphone 6s

BerkayAkkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Yakin bir zamanda iphone 6s almayi planliyorum. Daha once hic iphone kullanmadim. O yuzden yazilanlara baktigimda batarya beni korkutuyor. Telefonda pek oyunun oynayan birisi degilim. Genelde muzik dinlerim, youtube dan video izlerim veya sosyal medyada gezerim. Bunun disinda yaptigim bisi yok. Bu cihazin bataryasi bana dayanirmi. Yoksa androidmi almaliyim cunku yanimda powerbank tasimaktan nefret eden birisiyim. Eger bu cihaz bana uygun sarzi gider diyorsaniz 32gb lik versiyonu yeterli olucakmidir. Simdiden tesekkurler.

BerkayAkkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Yakin bir zamanda iphone 6s almayi planliyorum. Daha once hic iphone kullanmadim. O yuzden yazilanlara baktigimda batarya beni korkutuyor. Telefonda pek oyunun oynayan birisi degilim. Genelde muzik dinlerim, youtube dan video izlerim veya sosyal medyada gezerim. Bunun disinda yaptigim bisi yok. Bu cihazin bataryasi bana dayanirmi. Yoksa androidmi almaliyim cunku yanimda powerbank tasimaktan nefret eden birisiyim. Eger bu cihaz bana uygun sarzi gider diyorsaniz 32gb lik versiyonu yeterli olucakmidir. Simdiden tesekkurler.

Ayrica yazmayi unutmusum telefonu nadirde olsa dusuren birisiyim denildigi gibi yere dusunce ekrani gidiyormu

Ayberk7777

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Sizin kullanımınıza kalmış bişey bende oyun oynamıyorum sadece sosyal medyada takılıyorum 6 saat garanti kullanım süresi alıyorum

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Oyun oynamamayn biri iseniz bataryası sizi akşam eve götürür. 6sler genelde 5.30-6.30 kullanım 18 saat bekleme süreleri alıyor ve bu rakam kullanıcı deneyimleri ile söylenmiş bi rakamdır. Sıkıntı yaşamazsınız.

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
iphone batarya konusunda düşük tutuyor nedeni kullanılan işlemciden kaynaklanıyor bu gözünüzü korkutmasın cihazda gereksiz şeyleri kapatırsanız mesela arkaplan uygulamalarını konum servisinden kullanmadığınız uygulamaları bu size batarya süresinden artış sağlar bide pil tasarrufu modunu açarsanız sizi çok rahat akşama kadar götürür ben genelde bu dediklerimi açık kullanıyorum yani kapatmıyorum tasarruf felan yapmadan yarım günden biraz fazla sürüyor şarj süresi fakat ben elimden düşürmem telefonu hep internette felan olurum ama dediklerimi yaparsanız ben zaten bi yere gidiceğim zaman yapıyorum cihaz bir günü rahat çıkarıyor

Aequx105tas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Söylediğiniz kullanıma her telefon 1 günü çıkarır bence o yüzden iphone 6s çok iyi bir tercih olacaktır 32gb da ideal hafıza çünkü 64 genelde dolmuyor