Iphone 6s taksit

yilmaz.oguzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
İyi günler arkadaşlar yarın iphone 6s alıcam en uygun fiyat hangi kurumsal firmada bulabilirim ve taksit yaptırabileceğim bir yol var mı ? NOT internetten alışveriş ve kontrat kesinlikle düşünmüyorum

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Bulunduğunuz ildeki teknoloji satış mağazında bulabilirsiniz oradan taksitle alabilirsiniz.

zafer191o

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vatanın reklamlarda 12 ay taksit filmi dönüyor bana kredi gibi geldi ama araştır istersen

yilmaz.oguzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Kredi istemiyorm zaten krediye alana kadar kontratlı alırım ama ben direk kredi kartına taksit yapabileceğim bi seçenek var mi onu öğrenmek isityorum bunu yapan firma media markt ticari kartlara yapıyor herhalde o da internet üzerinden galiba

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Kredi istemiyorm zaten krediye alana kadar kontratlı alırım ama ben direk kredi kartına taksit yapabileceğim bi seçenek var mi onu öğrenmek isityorum bunu yapan firma media markt ticari kartlara yapıyor herhalde o da internet üzerinden galiba

Kardeşim, bulunduğun yerdeki Teknosa, Bimeks vs mağazalara gidip kredi kartına taksit yapabiliyorsun.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Kardeşim, bulunduğun yerdeki Teknosa, Bimeks vs mağazalara gidip kredi kartına taksit yapabiliyorsun.
hangi tekno mağazaymış bu taksit yapan kredi kartına cep telefonu? bu yasal değil
taksit yapıyorum diyenler de banka krredisi veriyorlar.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
hangi tekno mağazaymış bu taksit yapan kredi kartına cep telefonu? bu yasal değil
taksit yapıyorum diyenler de banka krredisi veriyorlar.

Unuttum o meseleyi doğru ya, kredi kartına taksitli telefon alınamıyordu değil mi...