İphone 6s Tahmini özellikler.

whinchester

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet beyler daha baya erken ama iphone 6s tahmini özellikler sizce ne olur ram 2gb olur mu kamera megapikseli artar mı yoksa aynı mı kalır ve diğer özellikler sizce ?

S

SDN Anonim 1

SDN Okuru
Tabikide yeni bir model çıkaracağından bazı özellikleri artıracaktır.Nerdeyse 1 sene kadar bir zaman var yeni telefonun tanıtılmasına bu dereden daha çok sular akar konuşmak için çok erken.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Ram 2 gb yapmak yerine işletim sistemini daha stabil hale getirebilirler. Kamerası gayet yeterli bence çok ufak değişikler yaparlar belki Megapixel ne kadar yüksek olursa o kadar iyi bir kameraya sahip olacak diye birşey yok. Bence en büyük degisiklik pil ömrümde olabilir daha yeni bir teknoloji kullanılarak pil ömrünü uzatmalarini bekliyorum başka bir beklentim yok suan :)

asimarici

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ram yükseltmesinden ziyade işletim sistemini daha da geliştirebilir. ama kamera konusunda detaylı bi iyileştirme artık gerekli gibi.. toplantılarda ''artık slr ve dslr kameraları artık göremiyorsunuz değil mi? '' diyen Apple'ın telefonları diğer akıllı telefonlara nazaran 'çözünürlük' olarak kötü duruma düşüyor. ben biraz ayrıntılara hastayımdır yoksa megapiksel kaliteli fotoğraf anlamına geliyor diye bir şey yok, zaten biliyoruz. :) tasarım ve dayanıklılık konusunda da iPhone 6 müşterileri üzdü diyebiliriz. kameranın çıkıntılı lensi ve kırılmaya daha yatkın bi ön cam. bunların giderilmesi gerek bence. mesela kameranın çıkıntısını kapatıp kalan yere de daha büyük bi batarya konulabilir en basit mantıkla.

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
işletim sistemi stabil diye ram in artmaması saçmalık. Cihaz başı dünyanın parasını alıyorlar bi zahmet yüksek donanım koysunlar. nasılsa sistem fazla kullanmıyor biz düşük donanım koyalım demek müşteriyi keklemektir.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
6s çıkmayabilr. 7 ve 7 plus olarak gelir ve 12 mpix kamera 1 gb ram yeni işlemci. Tasarım biraz daha değişebilir pil aynı kalır.
S serisi çıkması için neden yok teknoloji değişti. S sersi daha iyi olur gibi düşünceye yer kalmadı 7 ve sonrasına 7 7+ , 8 8+ , 9 9+. Olarak devam edecektir.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
işletim sistemi stabil diye ram in artmaması saçmalık. Cihaz başı dünyanın parasını alıyorlar bi zahmet yüksek donanım koysunlar. nasılsa sistem fazla kullanmıyor biz düşük donanım koyalım demek müşteriyi keklemektir.
Android işletim sistemine sahip telefonlar millet çok veriyor hadi onlar için daha fazla ram koyalım demiyorlar. İşletim sistemi yüksek ram miktarlarının kullanılmasını zorunlu kılıyor maalesef. iPhone da yüksek ram kullanmanın mantığı yok. Adamlar sırf millet para veriyor diye elde ettikleri kar payını niye düşürsünler ??

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Bence 2gb ram, 3 çekirdekli işlemci " daha önceden a5 ilk ipad 2 ye geldi sonra 4s e geldi öyle öyle devam etti taa ki ipad air çıkana kadar ", bence artık en azından 12mp olmalı kamera " adamların fotoğraf çektiği 3840-2160 çözünürlükte millet 30fps video çekmeye başladı ", daha ince ve daha hafif olmasına rağmen aynı şarj ömrü ve bükülme sorunlarına çözüm " bu yüzden hep S serilerini sevmişimdir çünkü düz versiyonda deneme yanılma çok oluyor fakat S serisinde kasa ve tasarım üstünde nirvanaya ulaşıyorlar bkz. 4 anten sorunu 4s sorunsuz, 5 boya atma sorunu 5s sorunsuz ", ve en önemli noktası gene fahiş fiyatlar... 😞