iPhone 6s Stokları Hazır!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
iPhone 6s Stokları Hazır!

Son gelen bilgilere göre Apple'ın iş ortakları iPhone 6s için yüklü üretim süreçlerine başladı. Böylece Apple, iPhone 6s için gelecek yoğun talebi geciktirmeyecek! İşte detaylar!

Sizce iPhone 6s, iPhone 6'dan çok satar mı?

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
6s sadece 6 kasasına fazla donanım getirecek büyük bir beklenti içinde değilim açıkçası

SeeYouLater

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bence Apple artık ram i artıracaktır her sene azalta azalta ram kalmadı :D

seloboss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
apple tüm s modellerinde daha kuvvetli değişikler yapıyor bunların büyük bölümü donanımsal değişiklikler oluyor benimde beklentilerim büyük.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ram artmazsa bu satış rakamına ulaşması imkansız
6 nın daha gerisinde kalır

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Ya zaten zam geliyor fiyatlar artar iyice. 6'yı almak zorunda kalıyom. Bu zam gelince iPhone 6 3100 olur yeni iPhone 6S 3400'den çıkabilir.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ram artmazsa bu satış rakamına ulaşması imkansız
6 nın daha gerisinde kalır

Ne yapıcaksın ram'i? tüm sosyal medya uygulamalarım kurulu, üzerine 10 ton uygulama ve 50'den fazla tweak kurulu cihazda. Banamısın demiyor %60 %65 civarı ram tüketimi var.

Nedir bu ram'e takıntı anlamıyorum yani? 1 gb ram ile çatır çatır çalışıyor daha fazlasını koyucaklar yine aynısı olucak.

Eleştirecekseniz işlemciyi eleştirin mesela, birden fazla sekme açtığımda tarayıcıda, telefon g4 gibi hızlı çalışmıyor. Yani hızdan kastım sekmeden sekmeye geçişler daha ağır, yüklenmeler daha yavaş.

2 Çekirdekli işlemcinin -'si bu mesela.

Bu tarz şeyleri eleştireceğinize habire ram ram. Anlamadım gitti yani nedir bu ram'in olayı? yeten bir şeyi neden daha fazla yükseltmek istiyorsunuz ki? kendi gözlerimle görüyorum kullandığı miktarı ve performansını.

Zaten ios gibi bir işletim sisteminin ram'e ihtiyacı yok, arka planda milyon uygulama bırak, android değil ki bu.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ne yapıcaksın ram'i? tüm sosyal medya uygulamalarım kurulu, üzerine 10 ton uygulama ve 50'den fazla tweak kurulu cihazda. Banamısın demiyor %60 %65 civarı ram tüketimi var.

Nedir bu ram'e takıntı anlamıyorum yani? 1 gb ram ile çatır çatır çalışıyor daha fazlasını koyucaklar yine aynısı olucak.

Eleştirecekseniz işlemciyi eleştirin mesela, birden fazla sekme açtığımda tarayıcıda, telefon g4 gibi hızlı çalışmıyor. Yani hızdan kastım sekmeden sekmeye geçişler daha ağır, yüklenmeler daha yavaş.

Bu tarz şeyleri eleştireceğinize habire ram ram. Anlamadım gitti yani nedir bu ram'in olayı? yeten bir şeyi neden daha fazla yükseltmek istiyorsunuz ki? kendi gözlerimle görüyorum kullandığı miktarı ve performansını.

Zaten ios gibi bir işletim sisteminin ram'e ihtiyacı yok, arka planda milyon uygulama bırak, android değil ki bu.

Sekme geçişleri ram hızı ile alakalı, yani bellek hizi ile düşünüyorum . Çünkü bilgisayardaki ayni mantık hdd yavaş olduktan sonra işlemci en kuvvetlisi olsa ne yazar,

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Sekme geçişleri ram hızı ile alakalı, yani bellek hizi ile düşünüyorum . Çünkü bilgisayardaki ayni mantık hdd yavaş olduktan sonra işlemci en kuvvetlisi olsa ne yazar,

Hayır ram ile alakası yok. Çünkü ram ağızına kadar dolu olmadı hiç bir zaman, %60 taş çatlasın %70 olsun. Yada telefonu fabrika ayarlarına çevir hiç bir uygulama yokken dene fark yapmıyor.

İşlemci 2 çekirdekli ya ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben. Çünkü birden fazla sekme açtığında geçişler vs algılaması yüklenmesi geçikmeye başlıyor.

İşlemcinin rolü çok önemli burada. 2 Çekirdek olduğu için multi core performansı iyi değil, g4 6 çekirdekli olduğu için performansı kat kat daha seri ve stabil.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Hayır ram ile alakası yok. Çünkü ram ağızına kadar dolu olmadı hiç bir zaman, %60 taş çatlasın %70 olsun. Yada telefonu fabrika ayarlarına çevir hiç bir uygulama yokken dene fark yapmıyor.

İşlemci 2 çekirdekli ya ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben. Çünkü birden fazla sekme açtığında geçişler vs algılaması yüklenmesi geçikmeye başlıyor.

Ram dolu veya boş demedim farkındaysanız :)
Ram'in yazma ve okuma performansından kaynaklanabilir dedim, bende sekme geçişleri hızlı note4 ile ayni :) 5 sekmeyi pek geçmediğin için belkide.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ram dolu veya boş demedim farkındaysanız :)
Ram'in yazma ve okuma performansından kaynaklanabilir dedim, bende sekme geçişleri hızlı note4 ile ayni :) 5 sekmeyi pek geçmediğin için belkide.

Ramler DDR3 olması lazım. G4'ün de DDR3 :D g4 ile 10 taneden fazla sekme açabiliyorsun şimdi demenemedim ama hep aynı performansta çalışıyor.

Reaksiyon puanı
16,128

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Niye sekmedeki web siteleri vs yenilenip duruyor o zaman iphone6larda ??
Sırf daha fazla kar etmek için donanımdan bu denli kısıyorsa tabiki eleştiririm
2gb LPDDR4 Ram kullansa iflas edeceğini sanmıyorum Apple ın