iPhone 6s Şarj Süresi Normal mi?

Ahmetnvn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar merhaba beni 2 3 konuda aydınlatırsanız sevinirim.
1. Yen'i aldığım iPhone 6s telefonum yaklaşık 2 saat 40 dakika da % 18 den tam doldu bu normal mi ?
2. iPhone 6 s orijinal şarj aleti kaç amper çıkışlı ? Benimki 1A çıkışlı
3. iPhone 6s hızlı şarj destekliyor mu ? Orijinal şarjı 1.A. Daha önceki telefonumda kullandığım 2. 4 Amper çıkışlı hızlı şarj destekli Asus Zenpower marka powerbank kullanıyordum bu powerbank ı iPhone 6s de dekullansam telefona yada batarya ya zarar verir mi ?

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
3. Sorun 2. Sorunun cevabı. 3. Sorunun cevabı evet zarar verir. 1. Sorunun cevabıda telefonla oynadıysan şarj esnasında normaldir o süre eğer telefon Plus ise çok çok normal o şarj süresi

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
3. Sorun 2. Sorunun cevabı. 3. Sorunun cevabı evet zarar verir. 1. Sorunun cevabıda telefonla oynadıysan şarj esnasında normaldir o süre eğer telefon Plus ise çok çok normal o şarj süresi
Bende 6S Plus var 4 ay önce sıfır almıştım. 2.5 saatte tam doluyor şarjı bu normal midir? Şarjını bazen % 10' ların altında iken bazen de %20-25' te iken şarja takıyorum. Sabaha kadar öyle kalıyor. Normal midir sizce?

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Bende 6S Plus var 4 ay önce sıfır almıştım. 2.5 saatte tam doluyor şarjı bu normal midir? Şarjını bazen % 10' ların altında iken bazen de %20-25' te iken şarja takıyorum. Sabaha kadar öyle kalıyor. Normal midir sizce?
Ben 7 plus kullanıyorum o saatlerde şarj oluyor benimki ve normal bu. Hızlı şarj olayına gelirsek 2 amper 2.4 amper çıkışlı powerbanklar var onlardan şarj edebilirsin ama batarya performansı bir süreden sonra ciddi derecede düşer tavsiye etmem çok acil olmadıkça

Ahmetnvn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Orijinal şarjı derken bendeki şarj 1 a demek istemiştim. Ve telefonum 6s plus değil 6s. Şimdi netleştirmek için tekrar soruyorum net cevap verirseniz memnun olurum.
1. iPhone orijinal şarjı kaç Amper çıkışlı 1 mi 2 mi ?
2. iPhone 6s hızlı şarj destekliyor mu ?