iPhone 6s Plus ve Galaxy Note 5 Karşı Karşıya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
iPhone 6s Plus ve Galaxy Note 5 Karşı Karşıya

Apple iPhone 6s Plus, beklendiği gibi bugün tanıtıldı. Peki, iPhone 6s Plus, Note 5 karşısında ne kadar başarılı. İşte iPhone 6s Plus ve Galaxy Note 5 karşılaştırması.

Sizce hangi model daha kullanışlı? iPhone 6s Plus mı? Galaxy Note 5 mi?

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Note 5 özellikleriyle Phablet in hakkını daha fazla veren bir cihaz.

Fundikap

Asistan
Reaksiyon puanı
16
iphone 6s le gelen first touch özelliği çok iyi ben olsam onu tercih ederdim :)

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
6s plus ta iki uygulamayı aynı anda çalıştırabilcezmi?

dogantopkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence iPhone 6s daha kullanışlı. Ve bunun farkında olduğu için yazılım üzerinde performans haricinde çok oynamıyor. Ama Android daha Karışık ve iOS u daha cazip kılıyor. Yani kamera farkı da aman aman bir fark değil. iOS un bir çizgisi var. Kendi ürettiği bir yazılım ve asla virüs bulaşmaz. Ama Android her şekilde belirli bir noktada kasıyor bunu birçok telefonda gördük. Tabi Kullanım alanlarına Kullanım amaçlarına göre tercih değişir. Kimisi sadece Facebook'a yada diğer sosyal medya hesaplarında ki rahat kullanımı göz önünde bulunduruyor eminim [emoji16]

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
note 5 in kullanım alanları farklı olabilir. zira kalemi var ama iphone'lar da yok.. bence 6s güzel olmuş, tercih edilebilir..

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Yıllardır iPhone kullacısıyım ve şu anda iPhone 5 (2 yıldır) kullanıyorum. Belki standart bir laf olacak ama; stabilite konusunda gerçekten iPhone'un (IOS) eline kimse su dökemez. Ancak pil ömrü dersen iPhone sınıfta kalmış durumda. 3G'yi aktif kullanıyorsan prize bağlı yaşama durumun oluyor. Eğer Apple pil ömrü konusunu çözmezse veya diğer markaları yakalayamazsa sanırım bir daha iPhone almam.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Apple fanı olarak Note 5 diyorum, Tim Cook bu cihazı batırmış