Kadirizm16
Öğrenci
iki sorum var size; Neden bu kadar ucuz yenilenmiş cihaz olabilir mi veya anakart arızalı olabilir mi? hiç Bir garantisi yok ama alanlar var memnun lütfen yardım edin?
Düşündürücü bence riske girmeye değmez kendim kullanıyorum HB' den geçen almıştım 6S Plus çok iyi ama fiyatı düşük sıkıntı yaratır bence.
Hepsi Burada isimli alış-veriş sitesi. TR garantili olarak bir sene önce 3195 TL' ye almıştım. Telefondan çok memnunum hiç bır sıkıntı yaşamadım sadece İOS 11' in kendine göre sıkıntıları var oda giderilir zamanla. Cihaz çok iyi. Tavsiye ederim. 7 Plus daha güncel daha bugün arkadaşım operatör üzerinden almış 7 Plus' ı baktım benim 6S Plus' tan hiç bir fark yok kamerası ve bazı teknik özellikleri iyidir onu biliyorum ama aynı işi görüyor. Artık karar sizin.Reis Hb hangi mağaza birde memnun musun 7 plus almaya deger mi fiyat farkı var ama 7 plus alınır mı
Benim bir arkadaşın elinde 16 gb iphone 6s plus gold var galiba satıp x almayı düşünüyor ne kadara satabilir
Valla paramda sıkıntılı o yüzden size katılıyorum ikiside gün sonunda üzmez o farkı vermeye değmez diyosunuz haklısınız Bjk beyHepsi Burada isimli alış-veriş sitesi. TR garantili olarak bir sene önce 3195 TL' ye almıştım. Telefondan çok memnunum hiç bır sıkıntı yaşamadım sadece İOS 11' in kendine göre sıkıntıları var oda giderilir zamanla. Cihaz çok iyi. Tavsiye ederim. 7 Plus daha güncel daha bugün arkadaşım operatör üzerinden almış 7 Plus' ı baktım benim 6S Plus' tan hiç bir fark yok kamerası ve bazı teknik özellikleri iyidir onu biliyorum ama aynı işi görüyor. Artık karar sizin.