Iphone 6s Plus 64 Gb Hangi Magzadan Alınmalı?

Mx252zdarx105p001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar 6s Plus 64 gb alacamda Hangi magzadan alınmasını önerirsiniz.Bazı forumlarda gördüm Gsm Magzalarından Almayın Çabuk arıza çıkarıyor pekte ilgilenmıyor diyorlar.Teknoloji magzası daha uygun deniyor.Ne dersiniz Nasıl Bir Yol İzliyim ?

Mx252zdarx105p001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Turkcell Güzel fiyat çekmiş 6s plus a 3659 tl.Ama işte bilmıyorum güvenip almada veya almamada çunku bi önceki tel note 3 tü 2. yıla girer girmez telefon ıptal oldu. Onun için eşşegi saglam kazzıga baglıcam. Bi vatana bakim olabılır.Aslında şuan kampanlı olan yerler olsa daha iyi olur aklınızda varsa kampanya indirim olan yer onuda yazarsanız bakim.

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Turkcell Güzel fiyat çekmiş 6s plus a 3659 tl.Ama işte bilmıyorum güvenip almada veya almamada çunku bi önceki tel note 3 tü 2. yıla girer girmez telefon ıptal oldu.
Telefonun iptal olup kasma olup olmaması satan firmanın elinde olan bir şey değil. 6s plus alırsan zaten geleceğe yatırım yapmış olursun. 3-4 sene rahat götürür. Nereden aldığının çok bir önemi yok bence. Fakat Vatan veya Turkcell olabilir.

Mx252zdarx105p001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Dedigim gibi turkcell baya uygun satıyor suanda neden bu kadar uygun sattıgını dogrusu anlamısta degılım bılmıyorum :) Bı tırsma oldu gıbı olmadı vatan dan alacamda hadı hayırlısı bakım foruma gore hareket edecem

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Apple store dan al varsa çevrende hele istanbuldaysan ya zorludan yada akasyadan al dn garanti