İphone 6s - note 5

yilmaz.oguzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaslar merhaba iphone 4 kullanıyorum iphone 6s ve note 5 arasında gidip geliyorum bu telefonları kullanan arkadaşlar yorumlarınızla yardımcı olursanız çok sevinirimm ...

chagry1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Basa bas bence normal sartlar altinda kesinlikle iphone 6s derdim ama note 5 gercekten saglam bir telefon olmus

yilmaz.oguzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arasındaki fiyat farkının hiç bir önemi yok ama dediğiniz gibi note 5 çok sağlam bir telefon olmuş sunduğu hem görüntü hem özelik açısından ama oda sonuçta ios bi android değil

Kudurcini

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bence ikisinide alma
Bence xperia z5 al
Benden sana tavsiye !!!
;)

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Ben ios a geçtim rahatladım:) Android neymiş öle ya:) İkiside güzel telefon ikisinden birini tercih edebilirsin.

yilmaz.oguzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Android daha önce hiç kullanmadım işte ios a göre kullanışlı mı ?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Sizin için önemli olan ne öncelikle o noktaya bi deginelim?

Samsung note 5 in iphone 6s e göre avantajları ;

Daha iyi kamera performansı. Ois olması özellikle 4k ve 1080p çekim kalitesini arttıriyor.
Daha iyi ekran deneyimi
Daha iyi batarya ömrü.
S pen avantajı.( göreceli, herkez kullanmayabilir)
Şebeke üzerinden göruntulu konuşma. ( herkes kullanmıyor ama kullanan sayısıda az degil)
Daha uygun fiyata daha yuksek dahili depolama.

İphone 6s in samsung note 5 e göre avantajları;
Daha iyi işlemci performansı.
Daha stabil çalışma. (ios, android'e göre daha stabil çalışan bir sistem)
Daha iyi çalışan parmak izi okuyucu.
Kulaklık ile müzik dinlerken daha başarılı ses kalitesi.

Ortak noktaları;

İki cihazda kendi işletim sistem gruplarındaki en hizli işlemciye sahipler. İkiside yeterli ram miktarına sahipler. İkisininde kasa malzeme kalitesi çok iyi.

Siz performans odaklı bir urun istiyorsanız iphone 6s alın.

Kamera ekran deneyimi çok iyi olsun, teknik özellikleride iyi olsun derseniz samsung note 5 alın.

yilmaz.oguzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Görkem açıklayıcı ve mantıklı yorumun için teşekkürmederim siz aslında kısaca note 5 in daha iyi olduğunu bariz açıklamalrınızla söylemişsiniz performans iOS note dan ne kadar iyi olabilir ki gözle görülecek bi fark olduğunu sanmıyorum boyut olarak da note 5 iphone 6s e göre daha büyük peki sizce iphone 6s in mi yoksa note 5 in mi dhaa çok havası var ?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
İphone 6s in şuanki oyun ve uygulamalarda hız farkını anlamanız mümkün degil note 5e göre. Çunku note 5 in işlemcisi de exynos 7420 suan androidin en iyi işlemcisi. İphone 6s de a9 işlemcisi ile piyasanın satışta olan en hızlı telefonu oluyor. Ama bu aralarındaki hız farki gözle gorulmuyor çunku ikiside çok iyi. Fark daha çok benchmark testlerinde ortaya çıkıyor.

Hava konusuna gelirsek. Biryere gittiginizde masaya samsung note 5 i koydugunuzda iphone gibi ilgi görmuyor. Hava konusunda iphone daha ilgi göruyor. Samsunglarda edge modelleri görsel olarak daha ilgi göruyor. Ama bence note 5 de tasarımsal olarak çok guzel ön arka cam, çerçeveler aluminyum ve 3050 mAh bataryasına ragmen ince bi yapıyo sahip buda tasarimsal bi başariya işaret.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaslar merhaba iphone 4 kullanıyorum iphone 6s ve note 5 arasında gidip geliyorum bu telefonları kullanan arkadaşlar yorumlarınızla yardımcı olursanız çok sevinirimm ...

Burada direk şu direk bu diye sana cihaz önersem hata olur. Çünkü herkesin bir telefondan beklentileri ve kullanım biçimi aynı olmadığı için benim önerdiğim bana iyi gelir sana iyi gelmeyebilir. Yani cihazdan beklentilerin neler?

Telefon için ayırdığın bütçe ne kadar ?

Ayrıca android mi kullanmak istiyorsun ios mu? Hangisine sempatin var veya kullanma alışkanlığına uygun olan hangisi?

Bunları cevaplarsan önereceğimiz cihazın daha isabetli bir seçim olacaktır.