İphone 6s mi yoksa 7 mi alınmalı

berker35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba. Temmuz ayından beri sırasıyla LG G4 be G5 aldım fakat ikisininde ayıplı mal çıkması sonucu en son bugün lg g5 i servisine verip iade talep ettim. Artık iphone almayı düşünüyorum yurt dışından getirtecem büyük ihtimalle fakat 6s mi 6s+ mı yoksa 7 mi alınmalı pek karar veremedim. 7 için tıslama ve kötü batarya performansından bahsediliyor. Bu telefonları kullanan tavsiyede bulunacak arkadaşlar varsa sevinirim.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Hocam 6s hala iyi. 7 ile pek farkı yok. 7s ya da 8 beklenmeli. Gerçi fazla fiyat farkı da yok . Ben olsam 6s alırdım. Velhasıl 6s ile yapamayıp 7 ile yapılacak extra birşey yok

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
6s plus al. batarya konusunda rahat edersin. Bide büyük ekran var. Ama bunlar benim için sorun deil dersen 6s al 7 ile arasında ciddi bi fark yok paran cebinde kalır

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Kesinlikle 7. Hem kamera hem performans olarak üstün. Mac ile aynı perfotmansta nasıl fark yok?!

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Kesinlikle 7. Hem kamera hem performans olarak üstün. Mac ile aynı perfotmansta nasıl fark yok?!

Kardeşim birşey diyorsun sen de inanmıyorsun. Hangi mac ile ? Kaldı ki aynı olsun varsayalım. Öyle bir diyorsun ki Bunu al mac e gerek kalmaz der gibi. 6s ile 7 arasında ne gibi performans farkı var ? Var mı tecrüben ?

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Macbook airlardan benchmarklarda hızlı. ve tecrübem de var. 6s ve 7 yi elime aldım inceledim. kesinlikle daha hızlı. ve pil olarak da daha iyi. aynı zamanda kamera farkı da var. 6s de ois var mı?

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Macbook airlardan benchmarklarda hızlı. ve tecrübem de var. 6s ve 7 yi elime aldım inceledim. kesinlikle daha hızlı. ve pil olarak da daha iyi. aynı zamanda kamera farkı da var. 6s de ois var mı?

Cevap verirken insanların beklentilerinin ne olduğuna bakmak lazım. Adam OiS sormuş mu ? Performans %15 diyelim daha fazla. Günlük kullanımda fark edilmeyecek birşey. Youtube da bir sürü video var bununla ilgili. Hiçbiri 600-700 tl lik farka değmiyor .

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Cevap verirken insanların beklentilerinin ne olduğuna bakmak lazım. Adam OiS sormuş mu ? Performans %15 diyelim daha fazla. Günlük kullanımda fark edilmeyecek birşey. Youtube da bir sürü video var bununla ilgili. Hiçbiri 600-700 tl lik farka değmiyor .
3-4 yıl sonra ne olacak o %15? veya birisi ios 16 yı alırken diğeri alamayacak?

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
3-4 yıl sonra ne olacak o %15? veya birisi ios 16 yı alırken diğeri alamayacak?

%15 her zaman %15 tir. Hiç bir zaman artmaz. Millet akıllandı artık. Öle ufak m.oktan şeylere para vermez daha . Eskiden ovvv iphone çıkmış derdi millet . Şimdi Apple Event ini ben bile izlmedim. Ben bir SE kullanıcısıyım. Belki renk konusunda biraz iyi olsa da Genel kamera kalitesi konusunda hiçbir zaman bir Note serisi olamayacak

mamyymert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Bende aynı modellere bakıyorum 7+ almaya karar verdim. Fark yok deniliyor ama hem grafik işlemcisi hemde a10 işlemcisi daha performanslı beni kararsız bırakan tek nokta kulaklıktı onuda bluetooth kulaklıkla çözmeyi planlıyorum. Ayrıca home tuşu 7 ile beraber çok güzel olmuş.
Forumdan oku ama son kararı git bir mağazada cihazları kurcala öyle karar ver.

esatcskn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Ben de ikisi arasında kararsızdım,tercihimi 6S'den yana kullandım,İphone 6S 32 gb aldım,En ufak bi yavaşlık hissetmedim,Gayet hızlı.Pişman değilim :)

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Uğraşma kardeşim boşver haklısın de 6S 7 den üstün de.
İnsanların baktıkları tek şey Tasarım...

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Uğraşma kardeşim boşver haklısın de 6S 7 den üstün de.
İnsanların baktıkları tek şey Tasarım...

Ya ben tam eşit demiyorum zaten birkaç üstünlüğü var ama aradaki fark kadar değil. yani ben de bir apple taraftarıyım iPhone SE kullanıyorum boyutundan dolayı. Amcamda iPhone 7 var Amerikadan uygun fiyata aldı. Touch ID olsun uygulamalara giriş konusunda olsun milisaniyelik farklar var. Aynı şey daha düşük modeli için de geçerli. Modern Combat 5 oynuyorum. iPhone SE ile 5s FPS değerleri bile aynı sadece benimki biraz daha hızlı açıyor oyunu. iPhone S serilerinde her zaman bariz fark olur ama günlük kullanıma pek yansımaz zaten . Ben de bundan önce 6+ vardı. Aradaki fark ne dersen hız konusunda biraz daha uygulama ve animasyon geçişlerinde hızlı. SE nin 6s ile aynı işlemciye sahip olmasına rağmen. Yani 6 plus ile arasında iki kat hız farkı olmasına rağmen . Kaldı ki 6s ile 7 arasında %15 seviyesinde bu. Neyse artık .

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Pil performansı sizin için önemli ise kesinlikle iphone 6s plus almalısınız. Keza iphone 6s ve iphone 7 pil performansları benzer.

Eğer iphone 6s plus almaya karar verirseniz mutlaka 32gb'lık varyasyonu almanızı tavsiye ederim.

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Arkadaşlar merhaba. Temmuz ayından beri sırasıyla LG G4 be G5 aldım fakat ikisininde ayıplı mal çıkması sonucu en son bugün lg g5 i servisine verip iade talep ettim. Artık iphone almayı düşünüyorum yurt dışından getirtecem büyük ihtimalle fakat 6s mi 6s+ mı yoksa 7 mi alınmalı pek karar veremedim. 7 için tıslama ve kötü batarya performansından bahsediliyor. Bu telefonları kullanan tavsiyede bulunacak arkadaşlar varsa sevinirim.
7 plus yönel bende 7 plus var evet tıslıyor ama kulagını kasanın arkasına koyduğunda zar zor duyuluyor çok güçlü bir işlemci var 7 de

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
6s al daha iyi bence 7'de o kadar da fazla geliştirme yok.:(

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
7 ile 6s arasında fark yok diyen kördür, arkadaşın 6s i var suya dayanılılık, ses, batarya, kamera olarak çok daha önde bir cihaz, kesinlikle 7 !

--- Bu arada 7 nin bataryası kötü gitmiyor şaşırtıcı şekilde iyi gidiyor beyler gömmeyin.

Son düzenleme:

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
7 ile 6s arasında fark yok diyen kördür, arkadaşın 6s i var suya dayanılılık, ses, batarya, kamera olarak çok daha önde bir cihaz, kesinlikle 7 !

--- Bu arada 7 nin bataryası kötü gitmiyor şaşırtıcı şekilde iyi gidiyor beyler gömmeyin.

Ben de iPhone kullanıcısıyım. iPhone 7 Note 4 e yetişebildi mi acaba kamera da ? Hangi kamera iyi. Fark olarak ne var acaba. Abartmayın arkadaşım

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Ben de iPhone kullanıcısıyım. iPhone 7 Note 4 e yetişebildi mi acaba kamera da ? Hangi kamera iyi. Fark olarak ne var acaba. Abartmayın arkadaşım
Bizim arkadaş özellikle söyledi gerekli ayarları yapın 10 numere kamerası var.;) İphone 7.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Ayar olarak ne var mustafa kardeş ios ta kamera arayüzünde? Kendin inanıyormusun? Öyle konuşuyon ki Siri gibi anasını satim . Ne konuştuğunu sen de bilmiyon

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Ayar olarak ne var mustafa kardeş ios ta kamera arayüzünde? Kendin inanıyormusun? Öyle konuşuyon ki Siri gibi anasını satim . Ne konuştuğunu sen de bilmiyon

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Merak etme kafam güzel falan değil ne dediğimi ve gördüğümü gayet iyi biliyorum. :)

HalilTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Bende cok arastirdim 6s 6s plus 7 ve 7 plus i hem kullanim olarak Hemde tum inceleme videolari olaraj baktigimda 6s v 7 arasinda tasarim haric performans pil v.s konusunda cokta bir fark yok o aradaki para farkina degmez...ama eger 7 plus dersen gözün kapali al hic dusunme o kadar para veremem dersen 6s plus ama yok buyuk 4.7 incte bana yeter dersen 6s al 7 ye o kadar para verme..bende yeni 7 plus aldim alana kadar her yeri inceledim iosuda ilk defa kullaniyorum fancilarindanda degilim