Iphone 6s mi s7 mi ?

fatihselimy

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Evet arkadaşlar 2. konum olcak inşallah bütçem biraz daha artti ve bu iki telefon arasinda kaldim.Sizce hangisi iyi ve sebebi nedir?Tamam s7 cok daha iyi bir donanimla geliyor.Ama bu potansiyel bi guc gibi geliyor.Onun için lütfen kagit üzerinde degilde günlük hayatta olarak karsilastiralim.

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
S7 derim ben daha yeni bi telefon istedigin herseyi de ksrsilar diye dusunuyorum

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Evet arkadaşlar 2. konum olcak inşallah bütçem biraz daha artti ve bu iki telefon arasinda kaldim.Sizce hangisi iyi ve sebebi nedir?Tamam s7 cok daha iyi bir donanimla geliyor.Ama bu potansiyel bi guc gibi geliyor.Onun için lütfen kagit üzerinde degilde günlük hayatta olarak karsilastiralim.

Merhaba,

Iki urunun birbirlerine gore iyi olduklari yonler var;

* islemci: bu konuda denk sayilabilirler ama ip6s ekran cozunurlugu daha dusuk oldugu icin daha iyi sonuclar verebiliyor oyunlarda.

* Ekran: Bu konuda acik ara samsung s7 daha basarili.

* Batarya:Kapasitenin daha buyuk olmasi ve daha gelismis guc tasarruf secenekleri ile daha uzun batarya performansi sunmasini ongoruyoruz.

* kamera: samsung s7 dualpiksel teknolojisi, ois destegi ve cektigi resimlerdeki basari ile daha iyi oldugunu goruyoruz. On kamerada da daha iyi ve daha genis acili fotolar ile cok daha basarili.

* Genel: iki urunun en buyuk farki isletim sistemleri. Android daha yetenekli daha bilgisayarvaari bir isletik sistemi. Ios ise daha stabil, daha uygulama odakli, apple in sistemi oldugu icin daha hizli ve uzun sure guncelleme avantaji olan bir sistem. Bu nokta zevkler ve renkler. Hagisi size uygun ise.

Tugay27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
İphone 6SPlus desen plus al derdim ama bu iki seçenek arasinda S7 al.

aytugdab

Asistan
Reaksiyon puanı
8
kamera dersen tartışmasız s7, stabilite iphone 6s, güncelleme iphone 6s, performans kafa kafaya gerçekten testlerde berabere gözüküyor genel olarak, android çok açık ve işlevsel (her ne kadar güvenliği düşürsede), iphone ise her işini uygulamasıyla yapman gereken sistem

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Uzun süre kullanacam dersen iphone al fakat ben uzun kullanmam alırım bir sene kullanıp satarım dersen yine iphone al :):):)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Abi ne abartmissiniz ya s7 kisa omurlu mu 3 sene kullanirsin.
Yani yeri gelse s7 alma 10 gün kullanirsin en fazla falan diyeceksiniz
Ios mu android mi ona karar ver sonra al
Ikiside on numara cihaz
S7 nin iyi yanlari ekrani ve kamerasidir.
Iphone unda kendi sistemi guvenligi guncellemesidir.
Gunluk kullanimda ikiside uzmez

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
İki telefonu kıyaslayanlara bakıyorum yorumlar genelde şöyle oluyor.

-S7 kamerası daha iyi ama ios uzun kullanım sunuyor.
-S7 ekranı daha kaliteli ama ios daha stabil.
-S7 bataryası daha iyi ama iosun güncelleme desteği daha fazla vb.

Bir kez daha tekrar ediyorum. Telefondan beklentileriniz kamera ve ekran kalitesi, işlevsellik, kişiselleştirme seçenekleri ve uygun fiyat ise android tarafındaki mevcut amiral gemilerini tercih edin.
Ancak beklentileriniz daha çok arayüzün stabil olması, uzun süre kullanım ömrü, güncelleme desteği, kaliteli ve optimizasyonu daha iyi uygulamalar gibi kriterlerse ios tercih etmelisiniz.

Kısaca donanım olarak s7
Sistem olarak 6s

Karar sizin.

gecekal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Daha önce ne kullandığına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir tercihin,
Daha önceden android kullandıysan ve memnunsan android den devam edebilirsin daha fazla işlem yapabilirsin,eğer power userım diyorsan fakat iosdan geldiysen ve eğer macera aramak istemiyorum ben günlük işlerimi yaparım sosyal ağlarda gezerim gerisi önemli değil diyorsan bence iosdan şaşmamalısın.

uzaylı35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Abi yapmayın karşılaştırman hata S7 antutu'da 138000 S6 78000 İphone 6s 60000. Gözünüzü seveyim yapmayın.
Ama şu da var s7'nin tasarımı kötü. Tasarım istiyorsan S7 edge'e yönelmelisin.

aytugdab

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Abi yapmayın karşılaştırman hata S7 antutu'da 138000 S6 78000 İphone 6s 60000. Gözünüzü seveyim yapmayın.
Ama şu da var s7'nin tasarımı kötü. Tasarım istiyorsan S7 edge'e yönelmelisin.
haha güleyim :) iphone 6s e 60.000 demişsin kardeşim o iphone 6 olmasınmı 126bin civarlarında alıyor iphone 6s güç tasarufu modunda bile 60.000 e düşmez bu arada s7 138.000 fln değil neyle ölçtünüz bilmem 130.000 olduğunu hiçbir antutu testinde görmedim
hadi bunları saymayalım 6s te parmak izi daha hızlı çalışıyor uygulama ve oyunlar daha hızlı açılıyor sonuç olarak kamera yazılımı daha stabil vb. testlerde daha iyi günlük hayatta daha iyi böyle düşünün birde

uzaylı35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
haha güleyim :) iphone 6s e 60.000 demişsin kardeşim o iphone 6 olmasınmı 126bin civarlarında alıyor iphone 6s güç tasarufu modunda bile 60.000 e düşmez bu arada s7 138.000 fln değil neyle ölçtünüz bilmem 130.000 olduğunu hiçbir antutu testinde görmedim

Hahahahahah resim atar mısın? Abi bilmeden konuşmayın gözünüzü seveyim ya.

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
iPhone 6s AnTuTu 6'dan Kaç Puan Aldı? - ShiftDelete.Net

image.jpeg

aytugdab

Asistan
Reaksiyon puanı
8
daha çokta sererim en yeni antutu sürümünden görüntüler sana yalan yanlış bilgi vermiyelim millete kardeşim :)

uzaylı35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Birader benim ana gönderdiğim Antutu v5.0 sen bana Antutu v6.0 gönderiyon sence mantıklı mı?

aytugdab

Asistan
Reaksiyon puanı
8
bu ikisi de Antutu v5.0
haha :) :) 6s yazdın bu çıktı tabi al eline cihazi kendin test et bakalım nolcak sonuç gerçi testlerle konuşursak alırda testleri bırakalım normal gerçek hayata bana galaxy s6, s7 iphone 6s den hızlı diyebilrmisin?
kusura bakma bu adamın testi öyleymiş :) ama şimdi hepsini karşılaştır antutuda bana s7 6s den hızlı diyebilrmisin ?

uzaylı35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Heee iyi de S7'nin 6S'ten önde olduğu bariz, ama şu konuda doğru söylüyor olabilirsin. 6s s6'dan daha yüksek puan almış olabilir. Şu an test yapıyorum

aytugdab

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Heee iyi de S7'nin 6S'ten önde olduğu bariz, ama şu konuda doğru söylüyor olabilirsin. 6s s6'dan daha yüksek puan almış olabilir. Şu an test yapıyorum
kardeşim git kullan ben iphone fani falan değilim sonuçlar böyle en çok android telefonum oldu benimde windows phone falanda kullandım bi süre arkadaşlarım kullanırken karşılaştıklarım bunlar ve şu sonuca vardım bu arkadaş kafam rahat olsun istiyorsa şüpesiz iphone 6s almalı dostlarımada hep bu tavsiyeyi veriyorum hiç kötü yanıt almadım daha :)
s7 nin kamerasına birşey diyemem

uzaylı35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
haha :) bunun sahte olduğunu sana kimse söğlemedimi :) 6s yazdın bu çıktı tabi al eline cihazi kendin test et bakalım nolcak sonuç gerçi testlerle konuşursak alırda testleri bırakalım normal gerçek hayata bana galaxy s6, s7 iphone 6s den hızlı diyebilrmisin?

S7 her türlü Şu an antutu'da zirvede varsa daha iyi kanıtın göster. Ama Antutu v6.0 da 6s S6'dan daha iyi sonuç almış olabilir derken test bitti. Evet haklısın S7 138000 6s 126000 S6 74434 yanlış bilgi için özür dilerim. Ama yine de S7 6s'ten daha performanslı bir telefon.

uzaylı35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
kardeşim git kullan ben iphone fani falan değilim sonuçlar böyle en çok android telefonum oldu benimde windows phone falanda kullandım bi süre arkadaşlarım kullanırken karşılaştıklarım bunlar ve şu sonuca vardım bu arkadaş kafam rahat olsun istiyorsa şüpesiz iphone 6s almalı dostlarımada hep bu tavsiyeyi veriyorum hiç kötü yanıt almadım daha :)
s7 nin kamerasına birşey diyemem

Eğer amacın günlük kullanım ise bende de 5ay oldu telefon kasmadı.

aytugdab

Asistan
Reaksiyon puanı
8
S7 her türlü Şu an antutu'da zirvede varsa daha iyi kanıtın göster. Ama Antutu v6.0 da 6s S6'dan daha iyi sonuç almış olabilir derken test bitti. Evet haklısın S7 138000 6s 126000 S6 74434 yanlış bilgi için özür dilerim. Ama yine de S7 6s'ten daha performanslı bir telefon.
evet sonuçta kimse teste göre telefon almıyacak ama s7 zirvede demekki iphone 6s 126 bin civari alıyor ortalama yani ben bu telefon daha iyi demiyorum dostum bi sorun yok sadece iphone 6s e 60.000 dediğin için uzatık :)