iphone 6s mediamarkt kaskosu

Krofessional

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mediamarkttan kasko yaptiran var mi arkadaslar aldigim yerde cizilince kir getir degisir dediler de aklimda kaldi [emoji28] koselede ezikler var birde bugun üzerine didi döküldü sikinti yok ama ne olur ne olmaz goturmeli miyim ? goturen var mi?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Mediamatkt ın kasko tarzı bir şeyler yaptığını duymadım. Eğer yapıyorsa bile cihazda ezikler kaskoyu etkiler mi o da bilinmez. En iyisi oraya gidip konuşun. Ama ücretsiz değiştirmezler. Arkadaş sizin telefonu biraz dikkatsiz kullanmanızı eleştirmiş değiştireceklerini garantisi yokken. Cahillikle bir alakası olduğunu düşünmüyorum. O da sizin düşünceniz ama biraz daha saygılı olalım birbirimize[emoji4]

YupPieE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Ben telefonu aldığımda mediamarkt daki adam bana haftada kır camı getir değiştiririz hem stres atarsın demişti :wink:

badinen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Türkcell'de de kasko yaptıralım dediler. Siz yaptırdınız mı medyamrkt ten?

Bahadir06ANK

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Geçen sene aralıkta iphone 6 plus almıştım abimde heveslendi bu mayıs ayı gibi de abime aldık. Ankara Cepa AVM lydia apple premium reseller dan satın aldık. Heryerde 3099 iken peşin olduğu için. 2975 e aldık. (Bir akrabam turkcell de çalışmıştı kaskonun gereksiz olduğunu çoğu zaman başlarından savdıklarını söylemişti) lydia daki satıcı bilmem kaç tl ye kasko yaptırmak istermisiniz demişti. Abim anlamadığı için babam da abim de sözü bana bırakmıştı. Dedim bu kasko neleri kapsıyo sizden kaynaklı her şeyi karşılar felan. Satıcıya telefonu şuan burda açsam, yere düşürsem ve ekranı kırılsa yeni telefonu hemen vericekmisin dedim. Malesef hemen olmaz önce kasko firması inceler sonra da yapılır dedi. Ben de benim bildiğim Apple dışarıya yedek parça satmıyor,bu takılan parça yan sanayi olmasın dedim. Hayır yanlışınız var apple yedek parça veriyor dedi peki dedim. Peki dedim telefon öyle bi duruma geldi ki tamiri mümkün olmadı o zaman ne olacak diye sordum. Bu soruma da yapılamazsa ücretin %60 ya da %70 (tam emin değilim) lik kısmının iadesi yapılır dedi. Abim ve babamla bakıştık sağolun gerek yok diyip telefonu alıp çıktık.

-Altar-

Asistan
Reaksiyon puanı
30
O mediamarkt dakikeri dinleyip sakın onların garantisini yaptırma bana bin tane yalan söyleyip 900₺ verdirttiler garanti için sakın inanma