Bora Kahraman
Öğrenci
Benim gibi almayı düşünenler için aldıktan sonra buraya nerden aldığınızı ve bir sorun olup olmadığını yazar mısınız?Aynı düşünüyorum ben de kararımı verdim alıyorum fikirlerin için teşekkür ederim![]()
Benim gibi almayı düşünenler için aldıktan sonra buraya nerden aldığınızı ve bir sorun olup olmadığını yazar mısınız?Aynı düşünüyorum ben de kararımı verdim alıyorum fikirlerin için teşekkür ederim![]()
Tabiki yazarımBenim gibi almayı düşünenler için aldıktan sonra buraya nerden aldığınızı ve bir sorun olup olmadığını yazar mısınız?
Anlamadım daha detaylı yazar mısın2002 yılından beri varmış niye haberimiz olmamış?
linkini verdiğin 2002 yılından beri varmış... GENPA. KVK filan bir şeyler yazmış... ama ben tanımıyorum...Anlamadım daha detaylı yazar mısın
Ordan almıyorum zaten sonrasında hepsiburadadan bir link attım ordan alıyorumlinkini verdiğin 2002 yılından beri varmış... GENPA. KVK filan bir şeyler yazmış... ama ben tanımıyorum...
Firmamız 2002 yılından beri cep telefonu sektöründe olup, Genpa, Mobiltel, Brighstar, Telpa, Arena Bilgisayar, İndex Bilgisayar, Casper, Vestel, Apple, Asus, Bilkom firmalarının satış Distribitörü olup Quatro Mobile'nin resmi satış Distribitörüdür.
demişler...
o zaman garanti konusu daha sağlam HB işi daha sağlama alıyor...Ordan almıyorum zaten sonrasında hepsiburadadan bir link attım ordan alıyorum![]()
Öyle olmasa bile ilk 1 yıllık Apple garantisi var. Sonrası Allah Kerim. Bu arada telefonum kargoya verilmiş muhtemelen yarın elimde olur.o zaman garanti konusu daha sağlam HB işi daha sağlama alıyor...
Belki yorumları kendi sitenin çalışanlarına yazdırmış olabilir hepsi burada ve teknosadan şaşmaBu arada site ile kullanıcı yorumları;
Telefonal güvenilir mi, siparişleri nasıl ulaştırıyor? Telefonal hakkında kullanıcı görüşleri ve alışveriş tecrübeleri