İphone 6S İthalatçı Firma Garantili

Emre 1905

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar bugün telefonu satan MYS adlı firmanın yerine gittim Sirkeci'ye. Garanti hakkında konuştum. İşte telefonun Almanya'dan ithal edildiğini 1 yıl Apple Türkiye garantisi olduğunu sonraki 1 yıl kendilerinin garanti altına aldığını işte adıma faturalı gönderileceğini felan filan söyledi. Yani bir firmanın söylemesi gereken her şeyi. Bu MYS İntellicel Cepport tek bi firmaymış. Bunlar hakkında internette olumlu yorumlar çok bulamadım. Adamın konuşması da zaten eveleyip geveler gibiydi. Neyse zaten 1 yıllık Apple garantisine güveniyorum. Sonrasını aldıktan sonra göreceğiz.
Not: Bu akşam telefonu ve verus kap sipariş ediyorum :)

tutankenshta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Anlamadım daha detaylı yazar mısın
linkini verdiğin 2002 yılından beri varmış... GENPA. KVK filan bir şeyler yazmış... ama ben tanımıyorum...
Firmamız 2002 yılından beri cep telefonu sektöründe olup, Genpa, Mobiltel, Brighstar, Telpa, Arena Bilgisayar, İndex Bilgisayar, Casper, Vestel, Apple, Asus, Bilkom firmalarının satış Distribitörü olup Quatro Mobile'nin resmi satış Distribitörüdür.
demişler...

Emre 1905

Asistan
Reaksiyon puanı
18
linkini verdiğin 2002 yılından beri varmış... GENPA. KVK filan bir şeyler yazmış... ama ben tanımıyorum...
Firmamız 2002 yılından beri cep telefonu sektöründe olup, Genpa, Mobiltel, Brighstar, Telpa, Arena Bilgisayar, İndex Bilgisayar, Casper, Vestel, Apple, Asus, Bilkom firmalarının satış Distribitörü olup Quatro Mobile'nin resmi satış Distribitörüdür.
demişler...
Ordan almıyorum zaten sonrasında hepsiburadadan bir link attım ordan alıyorum :)

Emre 1905

Asistan
Reaksiyon puanı
18
o zaman garanti konusu daha sağlam HB işi daha sağlama alıyor...
Öyle olmasa bile ilk 1 yıllık Apple garantisi var. Sonrası Allah Kerim. Bu arada telefonum kargoya verilmiş muhtemelen yarın elimde olur.
Fikirlerin için teşekkür :)