leviathanz
Öğrenci
ya beyler bu uygulama bende hala eski tasarimda. arkadasimin 6s+ nda yeni hali ama benim telefonum da hala eski tasarim mevcut. sorunla alakali bi bilginiz var mi? umarim vardir cunku cok tuhaf bir sorun..
Silip yeniden yükle.ya beyler bu uygulama bende hala eski tasarimda. arkadasimin 6s+ nda yeni hali ama benim telefonum da hala eski tasarim mevcut. sorunla alakali bi bilginiz var mi? umarim vardir cunku cok tuhaf bir sorun..
haci denedim fakat olmadiSilip yeniden yükle.
Apple Kimliğinde çıkış yap. Sil ardından giriş yap tekrar yükle olmaz ise yeni bi kimlik al 2 dk'da öyle dene.haci denedim fakat olmadi
hacim yine olmadiApple Kimliğinde çıkış yap. Sil ardından giriş yap tekrar yükle olmaz ise yeni bi kimlik al 2 dk'da öyle dene.
Hoydaaahacim yine olmadi![]()
hahha bro tesekkur ederim ilgilendigin icin ya. benim arkadasin 6s+ nda facebook canli yayin ozelligi yok ama benim 6s de var. ona benzer bi durum sanirim benimki deHoydaaaDostum valla yapacak son bişey var ama o da kesin değil ancak telefonu sıfırla diyecem
Onuda yapma zaten güncelleme bekle bence. Aynı sorun başka arkadaş'ta da var forumda.
Olabilir böyle şeyler mesele benim 5s'de twitter'dan bildirim gelmiyor duhahha bro tesekkur ederim ilgilendigin icin ya. benim arkadasin 6s+ nda facebook canli yayin ozelligi yok ama benim 6s de var. ona benzer bi durum sanirim benimki de![]()