iPhone 6s hoparlör sorunu

DeliParty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Iphone alayım dedim sorunlar peşimi bırakmadı neden böyle oldu bende anlamadım ama telefonun hoparlöründen son ses te cızz cızz ses geliyor çalan melodide. Birisi beni aradığında felan telefon son seste ise melodinin vurgulu yerlerinde cızz ediyor. Hoparlör patlamış galiba. Sesi kısıyorum 3-4 tık o zaman olmuyor sadece son seste oluyor. Telefonu alalı 6 gün felan oldu. Sizce geri değişim talep etsem sıfır cihaz alabilirmiyim ? Yoksa hoparlörünü değiştirip gerimi gönderirler ? Ama internette gördüm 14 gün içerisinde yenisi ile değişim talep edebiliyormuşum galiba. Telefon genpa garantili Turkcell mağazasından nakit aldım. Bu konu hakkında aydınlatırsanız sevinirim...

zafer191o

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence direk sıfırı ile değiştirirler

DeliParty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam bende öyle dayatıcam telefonu zaten Turkcell bayide çalışan bir tanıdıktan aldım onada söyleyeceğim. Telefonu pazartesi günü göndericem genpaya dedi onlar bakar felan dedi ama ben telefonun içinin açılmasını istemiyorum diyeceğim değişim talep edicem. Ama emin olamıyorum değişim onaylanır mı diye

zafer191o

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam bende öyle dayatıcam telefonu zaten Turkcell bayide çalışan bir tanıdıktan aldım onada söyleyeceğim. Telefonu pazartesi günü göndericem genpaya dedi onlar bakar felan dedi ama ben telefonun içinin açılmasını istemiyorum diyeceğim değişim talep edicem. Ama emin olamıyorum değişim onaylanır mı diye

Hocam anlıyorum şöyle söyleyim sonuçta appleda tamir diye bişey yok yani telefonun içi açılmıyor emin ol onaylanır.
Bende 5s var ekranda sararma vardı acaba ekranı değiştirip mi verirler dedim tereddüte düştüm [emoji848] ama sağolsunlar sıfır cihaz verdiler [emoji847]
Sonuçta dünyanın parasını veriyoruz [emoji41]

DeliParty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam anlıyorum şöyle söyleyim sonuçta appleda tamir diye bişey yok yani telefonun içi açılmıyor emin ol onaylanır.
Bende 5s var ekranda sararma vardı acaba ekranı değiştirip mi verirler dedim tereddüte düştüm [emoji848] ama sağolsunlar sıfır cihaz verdiler [emoji847]

Hocam inşallah yani kafama takıldı dünden beri telefonun açılmasınıda istemem ama yani bu ekranda değil hoparlör sonuçta ne bileyim

DeliParty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anlamadım hocam neyi açmadan nasıl yapacaklar ? Hoparlör tamir olursa tabi ki açılacak cihaz ama 14 günü geçmediği için değişim olayı kesin olabiliyor mu ?

Reaksiyon puanı
16,128
o zaman troy,apple store'a götür değiştirsinler.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar Iphone alayım dedim sorunlar peşimi bırakmadı neden böyle oldu bende anlamadım ama telefonun hoparlöründen son ses te cızz cızz ses geliyor çalan melodide. Birisi beni aradığında felan telefon son seste ise melodinin vurgulu yerlerinde cızz ediyor. Hoparlör patlamış galiba. Sesi kısıyorum 3-4 tık o zaman olmuyor sadece son seste oluyor. Telefonu alalı 6 gün felan oldu. Sizce geri değişim talep etsem sıfır cihaz alabilirmiyim ? Yoksa hoparlörünü değiştirip gerimi gönderirler ? Ama internette gördüm 14 gün içerisinde yenisi ile değişim talep edebiliyormuşum galiba. Telefon genpa garantili Turkcell mağazasından nakit aldım. Bu konu hakkında aydınlatırsanız sevinirim...
git ver servise kardeş....

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Götürüp şansınızı deneyin yeni cihaz verebilirler.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
değişim yaparlar daha bir haftalık cihaz

DeliParty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
değişim yaparlar daha bir haftalık cihaz
Hocam şuan tanıdıkla konustum cihaz değişimi için bana dediki IOS 9.1 güncellenmesinden kaynaklanıyormuş zil sesindeki cızırtı yeni versiyonda çözülür dedi servise göndermeye gerek yok dedi. Beni mi keklemeye çalışıyor anlamadım ben

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hoparlor ve yazılımsal sorun senı kandırmıs...

o zaman bızde de olurdu bu sorunlar kımsede ben gormedım 9.1 de boyle sorun sen en ıyısı apple destek ıle ıletısıme gec sana yardımcı olsunlar kardesım .

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Hocam şuan tanıdıkla konustum cihaz değişimi için bana dediki IOS 9.1 güncellenmesinden kaynaklanıyormuş zil sesindeki cızırtı yeni versiyonda çözülür dedi servise göndermeye gerek yok dedi. Beni mi keklemeye çalışıyor anlamadım ben
bence servise yolla yine de

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Yazılımsal olsa bizde de olurdu diye düşünüyorum ?

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31

iphone ufak tefek arızalara bakmıyor yenisi ile değişir :D

zorlu centere veya akasya centere götür :D

H

havlu

SDN Okuru

Merhaba abimde de 5s var ekran sararması var sol tarafta dikey şekilde. Bugün verdik darbe dediler. Sen nasıl halletin işini

DeliParty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba abimde de 5s var ekran sararması var sol tarafta dikey şekilde. Bugün verdik darbe dediler. Sen nasıl halletin işini
Hocam bende cihazı 02.11.2015 de verdim tanıdığa oda Genpa servisine gönderdiğini söyledi dün de aradım ne oldu telefon diye kontrol ediyormuş teknik servis kullanıcı hatasımı yoksa cihazmı sıkıntılı diye. Keşke Genpa garantili almasaydım telefonu 5 gün felan kullanabildim zaten serviste daha uzun süre kaldı.

metinyildirim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam bende de 6s var aynı sorun bende de var genpaya gösterdim hoparlörü değiştiririz yenisini vermeyiz dedi. Sen nerdesin hangi şehirdesin bana bunu diyen genpa trabzon bayisi. Servise yolladın mı sen cihazı iletişime geçelim bana da bilgi verebilir misin ona göre yeni cihaz için uğraşacağım bende

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Hocam bende de 6s var aynı sorun bende de var genpaya gösterdim hoparlörü değiştiririz yenisini vermeyiz dedi. Sen nerdesin hangi şehirdesin bana bunu diyen genpa trabzon bayisi. Servise yolladın mı sen cihazı iletişime geçelim bana da bilgi verebilir misin ona göre yeni cihaz için uğraşacağım bende

Öyle olmaması lazım. Değiştirmeleri gerek. Apple Store'a götürebilirseniz götürün 15 dk'ya değişirler.

metinyildirim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben bayburtta yaşıyorum istanbula gitme imkanım yok o yüzden apple store a götüremiyorum kargo da kabul etmiyorlarmış mecburen teknik servislerle uğraşmak zorundayım. Ama merak ettiğim şey bu tüm iphone 6s lerde mi var yoksa sadece biz mi yaşıyoruz bu sorunu anlamadım

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Aynı şey bendede var en son seste değişik bi rahatsız edici durum var ama ben ortanın biraz yukarısında kullandığım için sesi kafama takmıyorum. Bence hoparlörde sorun yok çünkü sadece saptanmış zil sesinde aynı şeyi yapıyor. Yani diğer seslerde veya müzik dinlerken konuşurken böyle bi sorun yok.

Melodi tiz verirken db yüksek olduğu için olan bişey diye düşünüyorum...

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
imkanınız varsa apple storeye götürün gerekirse istanbula gidin randevu sistemi var gidin 15 dakikalık işiniz var ve yeni cihaz alın..
teknik servis , genpa v.s ugrasmayin. cihaz bakir olsun..

DeliParty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam bence cihazda bir problem yok. Bende kafaya takıyordum ilk başta ama sonra dikkat ettim diğer zil seslerinde öyle bir sorun yok

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
benim 6 plusdada o telefondaki müzikler kötü caliyor nasil anlatsam son seste bagriyor ama normal müzik acasyim gür seste güzel caliyor

rdm06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar hoparlör deyince bende şu sorunu yazayım dedim. Benim ip6 hoparlörde böyle son bir aydır garip derecede bi bozuk radyo gibi bi ses geliyor. Her çıkan seste yani mesela tuş kilidini kapatırken bile geliyor. Ancak açıp kapatınca düzeliyor. Bunu yaşayan var mı hiç 1 ayda 3 -4 kez oldu bu.

metinyildirim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Cihazı sonunda servise yolladım. Hatta bende çok bi problem olduğunu düçünmüyordum ama Genpa teknik servis cihazı sıkıntılı bulmuş yenisiyle değişimine karar vermiş. İstanbul Etiler teknik servise kargo yoluyla ulaştırmıştım

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Cihazı sonunda servise yolladım. Hatta bende çok bi problem olduğunu düçünmüyordum ama Genpa teknik servis cihazı sıkıntılı bulmuş yenisiyle değişimine karar vermiş. İstanbul Etiler teknik servise kargo yoluyla ulaştırmıştım
hadi hayırlı olsun