Arkadaşlar son zamanlarda telefonuma dokunulmayacak kadar ısınıyor.Sanırsam virüs bulaştı. Virüs bulaşıp bulaşmadığını kesin olarak nasıl anlarım ve daha önemlisi bu virüsü nasıl temizlerim teşekürler iyi günler.
Ios da öyle birşey imkansız arka kısım da telefonu meşgul eden yükleme uygulama varmı dikkat et geneld güncelleme bulut hesaba yükleme gibi durumlarda oluyor bende de 6s var o da ısınıyor zaten bu sıcakta bizim evdeki Demir bile sıcak bırak telefon ısınmasıArkadaşlar son zamanlarda telefonuma dokunulmayacak kadar ısınıyor.Sanırsam virüs bulaştı. Virüs bulaşıp bulaşmadığını kesin olarak nasıl anlarım ve daha önemlisi bu virüsü nasıl temizlerim teşekürler iyi günler.
içimi rahatlattın teşekürlerIos da öyle birşey imkansız arka kısım da telefonu meşgul eden yükleme uygulama varmı dikkat et geneld güncelleme bulut hesaba yükleme gibi durumlarda oluyor bende de 6s var o da ısınıyor zaten bu sıcakta bizim evdeki Demir bile sıcak bırak telefon ısınması
Unutma arkadaşım ıos kapalı sistem herhangibi bir oynama yapmadığın sürece Jb gibi imkansız vürüs bulaşması ısınma konusuna gelince 6s de kronik A9 işlemcilerde hep var mallesef bu ısınma benim önceki 6s de ısınma vardı arızalı sanırım dedim batarya problemi de manası oldu servise gönderdim Yen'i si geldi yine aynı bir kaç sitede araştırdım herkeste var birde gürgençlerde denedim oyun falan oynadım sonuç aynı kafana takma yaniiçimi rahatlattın teşekürler
Ya dizipub mı dizilay mi hause of cardsa saldım ordada reklam çıkıyor ya kapatıyorum gene geliyor kapatıyorum bir numara çıkıyor ara vazgeç geliyor vazgeçiyorum tekrar geliyor kapatmak için cebelleştim adeta. Ve baktım diziyi izlemeye yani o vazgeç ara butonu sürekli geldiğinden beri tel sıcak evhamlanıp yazdım hemen. Fanfinifinfon izlemedim başka bişey indirmedim jb kullanmıyorum.Unutma arkadaşım ıos kapalı sistem herhangibi bir oynama yapmadığın sürece Jb gibi imkansız vürüs bulaşması ısınma konusuna gelince 6s de kronik A9 işlemcilerde hep var mallesef bu ısınma benim önceki 6s de ısınma vardı arızalı sanırım dedim batarya problemi de manası oldu servise gönderdim Yen'i si geldi yine aynı bir kaç sitede araştırdım herkeste var birde gürgençlerde denedim oyun falan oynadım sonuç aynı kafana takma yani
FanfinifinfonYa dizipub mı dizilay mi hause of cardsa saldım ordada reklam çıkıyor ya kapatıyorum gene geliyor kapatıyorum bir numara çıkıyor ara vazgeç geliyor vazgeçiyorum tekrar geliyor kapatmak için cebelleştim adeta. Ve baktım diziyi izlemeye yani o vazgeç ara butonu sürekli geldiğinden beri tel sıcak evhamlanıp yazdım hemen. Fanfinifinfon izlemedim başka bişey indirmedim jb kullanmıyorum.
ben sürekli kapatıyorum alttaki uygulamaları yavirüs bulaşması imkansız neredeyse sorun başka birşeydir virüs değildir. kurduğunuz farklı bir uygulama telefonu yoruyordur sürekli çalışıyordur. Mesela şunu düüşünün hangi uygulamaları kurduktan sonra böyle oldu
aynısı arkadaşımda da olmuştu telefonu sıfırladı düzelmişti.Arkadaşlar son zamanlarda telefonuma dokunulmayacak kadar ısınıyor.Sanırsam virüs bulaştı. Virüs bulaşıp bulaşmadığını kesin olarak nasıl anlarım ve daha önemlisi bu virüsü nasıl temizlerim teşekürler iyi günler.
O tür saldırılarda kişisel bilginin alınması da kendi kurduğun program yüzüne olur Applenin yapacak olduğu hiç birşey Yok. Örnek veriyorum bu gün apple dese benim dışım da hiç kimse başka programla yedek alamayacak resim düzenleme programı whatapp gibi programlar kuramayacak ki öyle birşey saçma olur herkes ayağa kalkar o yüzden güven olmayan hiç bir programı telefonuna kurma bile.Dostum aynı sorun bende de oluyor. DÜn özellikle 42 derece sıcaklıkta deli gibi ısındı. Yani bu havalardan dolayı bir nevi. İçin rahat olsun. Arkadaşların da dediği gibi İOS a virüs bulaşması biraz zor. Yalnızca saldırı olur kişisel bilgilerin alınır. Onun dışında telefona etki edecek dışarıdan bir şey olmaz. Ki kişisel saldırıda senin benim gibi insanlara pek bulmaz.![]()