Durmuşkandemir
Profesör
Merhabalar kullanan arkadaşlar dan yardım istiyorum 6s 3G sürekli açık oyun vs oynanmadığını taktirde genel kullanım da ne kadar bir batarya ömrü sunuyor konum servisi kapalı
Merhabalar kullanan arkadaşlar dan yardım istiyorum 6s 3G sürekli açık oyun vs oynanmadığını taktirde genel kullanım da ne kadar bir batarya ömrü sunuyor konum servisi kapalı
4g - 1 saat falan oyun - 2 mail - face instagram mesajlaşma falan aktif - anlık haber uygulaması - en az 1 saat web - kulaklık ile ekran kapalı müzik - 30 dakika kadar konuşma (2-3 çağrı) akşam eve geldiğimde %20Merhabalar kullanan arkadaşlar dan yardım istiyorum 6s 3G sürekli açık oyun vs oynanmadığını taktirde genel kullanım da ne kadar bir batarya ömrü sunuyor konum servisi kapalı
O zaman normal benim şarj sürek sabah 8 çektim oyun dışında söyledikleriniz gibi internet 3G de sürekli aktif şuan yüzde beş şarj kaldı4g - 1 saat falan oyun - 2 mail - face instagram mesajlaşma falan aktif - anlık haber uygulaması - en az 1 saat web - kulaklık ile ekran kapalı müzik - 30 dakika kadar konuşma (2-3 çağrı) akşam eve geldiğimde %20
--- Gönderi Güncellendi ---
resim çekmem ama nadir yani resim video çekerseniz bilemem
Haklısın kardeş 6 kullandım önceden o 6s den biraz daha uzun gidiyordu batarya süresi olarak..6s şarj çabuk bitiyor
Vallahi çok haklısın yoğun kullanım da akşam iş çıkışı eve gidinceye kadar şarj dayansın süper diyorum artıkartık 1 günü çıkarsın yeter konumundayız