Iphone 6s ana ekranda gecikme- takılma

DeliParty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Iphone 6s 64gb gold aldım 2 gün önce. Şimdi fark etmeye başladım parmağımı okuttuktan sonra bazen ana ekran gelirken 2 saniye felan gecikme oluyor. Telefonun üst kısmında ki şarj bölümü hat ismi felan o kısım geç geliyor bazen de normal çalışıyor. Ana ekranda geçiş yaparken bazen 1 saniyeliğine donuyor. Bunlar normal mi ? Yoksa telefonu geri götürmelimiyim ?

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Geri götürün, bende 6s 16gb kullanıyorum. Kesinlikle hiç bir gecikme yok inanılmaz hızlı bi şekilde açılıyor telefon. Donma falanda kesinlikle olmadı.

DeliParty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam öyle bi kasma gibi olay yok yani parmagımı okuttugumda direk ana menü geliyor ama o üst taraf bazen 1sn sonra felan geliyor. Yukarda işte şebeke ,saat ve pil i gösteren kısım

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bende 6da 6s de var ikisindede bi sıkıntı yok sen temiz kurulum yap bide bakalım.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar Iphone 6s 64gb gold aldım 2 gün önce. Şimdi fark etmeye başladım parmağımı okuttuktan sonra bazen ana ekran gelirken 2 saniye felan gecikme oluyor. Telefonun üst kısmında ki şarj bölümü hat ismi felan o kısım geç geliyor bazen de normal çalışıyor. Ana ekranda geçiş yaparken bazen 1 saniyeliğine donuyor. Bunlar normal mi ? Yoksa telefonu geri götürmelimiyim ?
bence götür böyle olmaması lazım...

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
cihazi formatlayin. Eger sorun devam ederse geriye goturun. Cunku eder sikintili bir program veya boyle sacma sapan antivirus gibi seyler yuklemediyseniz 2 gunluk iphone 6s de boyle takilmalar normal degil. Suanda piyasanin en hizli urunu bu cihaz. zaten senin bir hatan yoksa 2 gunluk urun die degisim yaparlar buyuk oranla.

DeliParty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cihazi formatlayin. Eger sorun devam ederse geriye goturun. Cunku eder sikintili bir program veya boyle sacma sapan antivirus gibi seyler yuklemediyseniz 2 gunluk iphone 6s de boyle takilmalar normal degil. Suanda piyasanin en hizli urunu bu cihaz. zaten senin bir hatan yoksa 2 gunluk urun die degisim yaparlar buyuk oranla.
Hocam cihazda takılma yokta yani normal şifre girerek ana ekranı açıyorum bi sıkıntı yok fakat tocuh id ile açınca o durum çubuğu işte pil yüzdesinin felan olduğu 1saniye geç geliyor ekrandaki application lar tam yerine oturuyor ondan sonra geliyor durum çubuğu ama pin ile girince bi sıkıntı yok anlamadım IOS 9.1 den dolayımı acaba ?

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Bende öyle bi sorun yok. 9.1 6s tam olarak sorunda değil zaten takılmayın bu kadar ince detaylara

DeliParty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende öyle bi sorun yok. 9.1 6s tam olarak sorunda değil zaten takılmayın bu kadar ince detaylara
Şuanda ayarları felan sıfırlıyorum tekrar denicem. Birde şunu diyeyim örneğin cihazı kitledim 5 dakika felan hiç açmadım touch ıd ile açıyorum durum çubuğu görünmüyor işte 1sn sonra felan geliyor ondan sonra tekrar deniyorum bu sefer normal. Teknik bir sorunsa cihazı geri götüreceğim çünkü o kadar para veriyoruz ama teknik olup olmadıgınıda anlayamadım işte.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şuanda ayarları felan sıfırlıyorum tekrar denicem. Birde şunu diyeyim örneğin cihazı kitledim 5 dakika felan hiç açmadım touch ıd ile açıyorum durum çubuğu görünmüyor işte 1sn sonra felan geliyor ondan sonra tekrar deniyorum bu sefer normal. Teknik bir sorunsa cihazı geri götüreceğim çünkü o kadar para veriyoruz ama teknik olup olmadıgınıda anlayamadım işte.

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Dediğini anladım şimdi dikkat ettim bende de öyle oldu. Bu sorun değil parmak hızı okuyucusu çok hızlı olduğu için böyle oluyor :)

DeliParty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihazı sıfırladım ve aynı sorun devam ediyor.

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Arkadaşlar abartmayın bu sorun değil takılmayın böyle şeylere :)

DeliParty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediğini anladım şimdi dikkat ettim bende de öyle oldu. Bu sorun değil parmak hızı okuyucusu çok hızlı olduğu için böyle oluyor :)

Hocam şuan gördüm shiftdelete IOS 9.1 çıktı haberinde yorumlara yazmışlar başkalarındada varmış bu teknik bir sorun değil demekki çünkü cihazı aldıgımda 9.1 yüklü değildi ve bir sıkıntı yoktu 9.1 den sonra böyle oldu.

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Yazılımla alakalı bişey demekki. Teknik sorun değilse gerisini apple'a bırakın :)