iPhone 6s Alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
iPhone 6s Alınır mı?

Apple'ın 9 Eylül'de düzenleyeceği etkinlikte iPhone 6s ve iPhone 6s Plus tanıtılacak. Peki, iPhone 6s almak ya da almamak için sebeplerimiz neler? iPhone 6s'e geçmeli miyiz?

iPhone 6s alacak mısınız? iPhone 6s alacaksanız neden alacaksınız?

eren_ea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler öncelikle,şimdi hocam ben android kullanıyorum ve güncelleme sisteminden sıkıldım,bir güncelleme geliyor sonra unutuyorlar cihazı,yokmuş gibi yeniye veriyorlar güncellemeyi ama apple öyle değil çocuklarına çok sahip çıkan bir şirket ve bunun yanında ekranı büyük telefonları tercih ediyorum bu yüzden 6s plusı her türlü bekliyorum,alacağım.sen de androidden geçeceksen her türlü alınır.

Iphone 6 kullanıyorsan da bekle bakalım belirli can alıcı özellikler yükselirse (RAM,safir ekran,Ön kamera ve arka kamera) maddi durumun da el veriyorsa geçilebilebilir neden olmasın ama özellikler iphone 6 dan çok da bir yenilik getirmiyorsa boşuna da para verilmez ilerleyen yıllarda değiştirirsin.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
İyi günler öncelikle,şimdi hocam ben android kullanıyorum ve güncelleme sisteminden sıkıldım,bir güncelleme geliyor sonra unutuyorlar cihazı,yokmuş gibi yeniye veriyorlar güncellemeyi ama apple öyle değil çocuklarına çok sahip çıkan bir şirket ve bunun yanında ekranı büyük telefonları tercih ediyorum bu yüzden 6s plusı her türlü bekliyorum,alacağım.sen de androidden geçeceksen her türlü alınır.

Iphone 6 kullanıyorsan da bekle bakalım belirli can alıcı özellikler yükselirse (RAM,safir ekran,Ön kamera ve arka kamera) maddi durumun da el veriyorsa geçilebilebilir neden olmasın ama özellikler iphone 6 dan çok da bir yenilik getirmiyorsa boşuna da para verilmez ilerleyen yıllarda değiştirirsin.

Verdiğin bilgiler aydınlatıcı da sen 1. Yorumu soru sandıysan yanlış :) haber yapan arkadaş bu tip başlık açmada inat ediyor sürekli :)

sdnapple

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone 6 kullanan birisi bence 6s kesinlikle almalı.Ne alaka sen gerizekalımısın diyenler olabilir :D şimdi şunun için ben kendimden örnek veriyorum 4 vardı 4s çıktı sattım üzerine çok az bir para vererek 4s aldım sonra 5 cıktı onu sattım 5 aldım derken bu böyle devam etti.Silsileyi hiç bozmadım hele 6 64gb yi 2649 a aldım şimdi 3100 lira olmuş ee ben 6s almayayımda kim alsın :D

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
İphone 6 kullanan birisi bence 6s kesinlikle almalı.Ne alaka sen gerizekalımısın diyenler olabilir :D şimdi şunun için ben kendimden örnek veriyorum 4 vardı 4s çıktı sattım üzerine çok az bir para vererek 4s aldım sonra 5 cıktı onu sattım 5 aldım derken bu böyle devam etti.Silsileyi hiç bozmadım hele 6 64gb yi 2649 a aldım şimdi 3100 lira olmuş ee ben 6s almayayımda kim alsın :D

O olay biraz gereksiz, mesela 6 alan kişi garanti en az 5 sene yaşar, 4S 2011 de çıktı sanırım yıl oldu 2015, telefon 4 sene yaşadı ve son güncellemesini de almak üzere. Yani öyle değil de birkaç sene sonra almak daha mantıklı dimi :)

sdnapple

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mantıklı olan bence hiç almamak ama ben mantığımla hareket edemiyorum Apple deyince gözümden bir perde iniyor basıyorum parayı basıyorum parayı :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sdnapple

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kullanmadığım telefon incelemediğim bir ürün kalmadı video çekip paylaşsam belkide sdn ye rakip bile olabilirdim :D Önce şunu söylemeliyimki eğer sık sık cep telefonu değiştiriyorsanız ve orta gelirli birisi iseniz almanız gereken cihaz Apple çünkü alırken çok para verip satarken yarı fiyatından daha ucuza sattığınız ürüne android denir.Bunu artık herkes kabullenmeli samsung bu konuda bir hamle yaparak bütün açılamayan safir camla s6 yı çıkardı.Ama yinede fiyat düşürme politikası devam etti bunun nedenlerinden birtaneside piyasada çok sayıda android platformunu kullanan cihaz ve her geçen gün çıkan yeni modeller.Android cihazlar donanımsal olarak Apple fark atmış gibi gözüksede yazılımla donanımın bir üretici tarafından yapılmamış olmamasının sıkıntılarını yaşıyor.Bu konuda ben google ın devreye girerk kendi cihazında anrdoid in daha yüksek bir performan sağlayacağını düşünmüştüm ama ne yazıkki olmadı.İphone alma kısmına gelincede evet ben 6s i kesinlikle alacağım ama size tavsiyem eğer sürekli cihazınızı değiştirmiyorsanız bir sonraki modeli kesinlikle bekleyin çünkü Apple bir sonraki modelde çok radikal değişikliklerle gelecek.Ha bide unutmada Apple dan aldığınız ürünü 14 gün içerisinde hiçbir mazaret bildirmeden geri iade ederek paranızı kuruşu kuruşuna geri alabilirsiniz.Denemek isyteyenlere duyrulur.

eren_ea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben onu dalgasına yazdım ya madem o kadar yazdım biraz okuyan işkence çekmesin dedim Hocam :D

Danpple

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizi etkileyen büyük farklar yoksa alınması saçma olur, en azından benim düşüncem bu yönde. :)

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Şuan iPhone 6 kullanıyorum ve kılıfı ve tasarımı dışında her şeyinden memnunum. 6s'e geçmeyi düşünmüyorum. Çünkü her sene yeni telefon alacak param yok. Zaten çok da büyük bir değişiklik yok gibi duruyor.

h2oxygen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Iphone 4 kullanıyorum HALA 4 ve 4s kullanıcıların yayında da dediği gibi 6s e geçiş yapmaları hayır olacaktır diye düşünüyorum. Zira benim gibi 4 ve 4s kullanıcısı var ise Teknolojinin bu tarafına kararlı yada akıllıca yatırım yapıyor demektir. Iphone6 1 yıllık telefon Ios 10 (X yada ne derlerse) 'u da harikulade çalıştırarak sonrasında geçmiş tecrübelere dayanarak ufak ufak dökülmeye başlayacaktır. Apple gurubunu zorlarsan 4 sene gider Iphone 6 ila 6s arasındaki fark 600 TL üzerinde olmadığı sürece 1 yıllık eski yatırım ileriye dönük zarara neden olacağını düşünüyorum. BENCE :)

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Daha çıkmamış cihazın, alınır mı alınmaz mı olduğu hakkında başlık açmak saçma olmuş. Cihaz gelsin, Apple neler vaat ediyor bakalım sadece sızan donanım özellikleriyle tartmak çok yanlış.

islimetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Şeytan diyor ki git bas parayı al yada 36 ay taksit yap öyle al :D :D

yalimbaris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
'S' serilerinde parayı performansa, model değişikliğinde ise parayı tasarıma verirsiniz. Yüzde 99.9 'Iphone 7' bire bir 'Iphone 6s Plus'la aynı özellikte çıkacak. Tasarıma da 1 sene bekleyenler (400-500 TL) ekstra para ödemek zorunda kalacak.

Alacaksanız kesinlikle 6S alın ki gerçekten 4K'sından, en az 4 sene değişmeyecek olan kamerasına kadar bir çok değişiklik ve yenilik getirmişler. 2 GB RAM, 3D Touch ve kasadaki sağlamlaştırma gibi özellikler de aklıma gelen önemli geliştirmeler. Iphone bunların üstüne yeniliği en az 2 sene sonra 7S'te yapar. 6S alan 8 ve 8S'e kadar rahat olur.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
İphone 10s bekleyeceğim

mito

Asistan
Reaksiyon puanı
4
aple ilk seriyi kobay yapıyor sonra S serisini çıkarıyor yani önce beta sonra tam sürüm gibi. bence S serisi alınmalı acele etmeyip:yes:

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Apple'ın o tasarımdaki çizgileri kaldırması , çerçeve ust alt bosluklari kaldirmasi , islemciyle ovunup bataryayi kucultmemesi ve kamerayı rakiplerine guzel karsilik olarak yapmasi lazim. Zaten performansa gerek yok 1 RAM 1 A8 islemci bile memnun ederdi beni bu dedigim seyler degisseydi. Yazilim yazilim ama i6 nin kamerasi gerideydi S6 ve G4 ten 6s i gormedim ama on yargi yaparak bence geridedir diyorum f2.2 lens kullanmislar en azindan karanlikta filan kotudur. Neyse elime alip kullaninca soylerim.