Eğer 16 gbı yetirebilecem diyorsan 6S plus bana göre daha üstün bir cihaz
Not:16 gbdan sana gelirken 12-11.5 GB yer kalıyor.
Not:Note 7 bunlardan daha iyi bir seçenek olur
Sen bilirsin iyi geldi bu seferSamsung düşünmüyorum apple alıcam bu sefer.
Sen bilirsin iyi geldi bu sefer
Dediğiö gibi 16 gbdan 12 gb gibi birşey kalır edeklerim yetiririm bir şekilde diyorsan 6s plus ama yetmez diyorsan kanser olursun diğer taraftada 6sin optik imaj sabitleyicisi yok ekranı küçük çözünürlüğü düşük vb
Avrupada satılıyor sanırım sandiskin ve baya pahalıyeni bisey cıkmıs dün ithalatcı bi abiyle konusurken duydum sd kartı takıyomussun hafızayı aktarabiliyomussun kabloyla falan eger ondan bulursam 16 gb yeter gibi düşünüyorum.
Avrupada satılıyor sanırım sandiskin ve baya pahalı
Neyse hayırlı olsun şimdiden ama dediğim gibi note7 çok çok daha iyi bir seçenek ikisinden deeğer o getirebilirse uygun fiyata plus tercih edicem eger getiremezse 6s dönücem malesef
Kardeş öncelikle 6s plus büyük bir telefon eğer o buyüklük benim için sorun değil diyorsan 6s plus al ama benim tavsiyem 6s alman çünkü ele daha iyi oturuyor ve daha şık duruyor 6s plus biraz kaba duruyor
Note 7 al hocam bırak bu iphone sevdasını 64 GB depolama hafıza kartı desteği de var onda4 sene boyunca 5.7 inc 2 telefon kullandım o yüzden büyük telefonlara biraz ilgim var.
Note 7 al hocam bırak bu iphone sevdasını 64 GB depolama hafıza kartı desteği de var onda
O zaman 6s plus al ama oyun uygulama vs çok yüklemeyi seviyorsan alma ama benim sana önerim iphone alma arkadaşın dediği gibi note 7 al bence daha iyi4 sene boyunca 5.7 inc 2 telefon kullandım o yüzden büyük telefonlara biraz ilgim var.
O zaman 6s plus al ama oyun uygulama vs çok yüklemeyi seviyorsan alma ama benim sana önerim iphone alma arkadaşın dediği gibi note 7 al bence daha iyi
Kardeş o zaman bekle iphone 7 nin çıkmasını belki paran yeter daha iyi olur eger paran yetmesse de iphone 7çıkınca 6s plus ucuzlamış olur benim önerim ama beklemek istemiyorsan dediğin gibi büyük telefonlarada ilgin varsa 6s plus al ama bence biraz bekle iphone 7 nin çıkmasını bekleyebilirsintavsiyen icin sagol ama android kullanmak istemiyorum simdi alıp yine unutulucak bi telefona para vermek cazip gelmiyor
Kardeş o zaman bekle iphone 7 nin çıkmasını belki paran yeter daha iyi olur eger paran yetmesse de iphone 7çıkınca 6s plus ucuzlamış olur benim önerim ama beklemek istemiyorsan dediğin gibi büyük telefonlarada ilgin varsa 6s plus al ama bence biraz bekle iphone 7 nin çıkmasını bekleyebilirsin
Hocam note 4un bile adı geçiyor kaldı ki note 7 çok daha sağlıklı giriş yaptı neysetavsiyen icin sagol ama android kullanmak istemiyorum simdi alıp yine unutulucak bi telefona para vermek cazip gelmiyor
7 eylülde tanıtılacak eylül sonlarına doğru türkiyeye gelirCok fazla inmez diye düşünüyorum ama belki hepsiburada falan toplu indirim yapar oyle yararlanabilirim sanırım,ne zaman tanıtılcaktı ?
Hocam note 4un bile adı geçiyor kaldı ki note 7 çok daha sağlıklı giriş yaptı neyse
ama şunu söylemeliyim iphone 7 yi beklemen lazım hem biraz daha para biriktirsin hemde 6s plus 64 fiyatı düşer
7 eylülde tanıtılacak eylül sonlarına doğru türkiyeye gelir
Valla ne diyeyim note 4u beğenmeyen hiç bir şeyi beğenmez bak ararsın o s Pen i toucwiz yeteneklerini söyleyeyimeski note 4 kullanıcısıyım zaten![]()
Bence anket aç hocam oraya note 7 ekle ısrar ediyorum hatta anketi düzenleyebilirsin sanırımzaten 4 eylül gibi kart kesimi olucak 3 gün bekleyip fiyatları incelerim düşerse alırım zaten daha iyi olur teşekkür ederim
Önemli değil kardeş yardımcı olduysam ne mutlu banazaten 4 eylül gibi kart kesimi olucak 3 gün bekleyip fiyatları incelerim düşerse alırım zaten daha iyi olur teşekkür ederim
Valla ne diyeyim note 4u beğenmeyen hiç bir şeyi beğenmez bak ararsın o s Pen i toucwiz yeteneklerini söyleyeyim
Defaatle söylüyorum hocam note 7 şuan çok iyi hatta en iyisi Apple fonlarının çok iyi olarak kabul ettiğini gördüm git bir mağazaya incele video izle az kullan 6s plusu da note 7 yi de benden sana tavsiye
Şimdiden ne alırsan hayırlı olsun ama note 7 almazsan senin için üzülürüm
Not:note 7de video izlerken video geliştirmeyi aç ve güç tasarrufu modül dan ekranı indirmişler se quad hd yani 2kya çek
hocam 6s plus 3600-3300 tl yalnızhocam note 7 3600 bena 2900 3000 arası alıcam 6s 3100 falanda 6s plus almayı planlıyorum 3600 cıkamam malesef