DerAppleist
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 20
ben iphone 5 ile 7 plus bekliyorum3 ay boyunca Nokia N81 kullan göreyim seni bekleyebiliyormusun![]()

ben iphone 5 ile 7 plus bekliyorum3 ay boyunca Nokia N81 kullan göreyim seni bekleyebiliyormusun![]()
6 plus'ı kaça sattınız acaba ?Özel değilse söyler misiniz ?ben iphone 5 ile 7 plus bekliyorum1 ay oldu 6 plus'ı satalı
![]()
2300 ₺, 13 ay kullandım Almanya cihazı, Appleist'ten temiz6 plus'ı kaça sattınız acaba ?Özel değilse söyler misiniz ?
Telefoncuya mı verdiniz kendiniz mi sattınız ?(Hayır ben telefoncuya sordum çok düşük fiyat verdi o yüzden soruyorum yanlış anlamayın)2300 ₺, 13 ay kullandım Almanya cihazı, Appleist'ten temiz![]()
(64 GB)
kendim sattım, yanlış anlamıyorum sıkıntı yok, telefoncular 50 liraya alıp 200e satmayı severler o yüzden hiç bulaşmayın bence hatta hükümet bunların sertifikasız olanlarının dükkanını kapatması lazımTelefoncuya mı verdiniz kendiniz mi sattınız ?(Hayır ben telefoncuya sordum çok düşük fiyat verdi o yüzden soruyorum yanlış anlamayın)
Katılıyorum size haklısınız.kendim sattım, yanlış anlamıyorum sıkıntı yok, telefoncular 50 liraya alıp 200e satmayı severler o yüzden hiç bulaşmayın bence hatta hükümet bunların sertifikasız olanlarının dükkanını kapatması lazım
ace 2Ne kullanıyorsun ki adamı bu kadar geriyor bu cihazAyrıca doğru diyorsunuz ben 3GS'i 8 sene kullandım. Yani Apple'da öyle bir şey var hakikaten aldığın zaman ciddi anlamda uzun kullanıyorsun
nerden aldınız ve kaça aldınız? yazabilir misiniz?64 GB'lık versiyonunu aldım yorumlarınız için teşekkürler
nerden aldınız ve kaça aldınız? yazabilir misiniz?
16 GB Senin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar.
hayırlı olsun.Turkcell'den aldım 4000 küsüre denk geldi tam rakamını hatırlamıyorum.
Pek karşılayacak gibi durmuyordu o yüzden 64 aldım. İyiki de almışım
vodafonede 6s plus 128 Gb 4338 tl dediler faturaya ek olarak ödemesi yapılıyorTurkcell'den aldım 4000 küsüre denk geldi tam rakamını hatırlamıyorum.
Pek karşılayacak gibi durmuyordu o yüzden 64 aldım. İyiki de almışım
vodafonede 6s plus 128 Gb 4338 tl dediler faturaya ek olarak ödemesi yapılıyor
hem fark vermek istemedin hemde fazlasını ödüyorsunHe işte o tarz bir şeydi tam rakamını hatırlamıyorum hatırlamakta istemiyorum açıkçası![]()
hem fark vermek istemedin hemde fazlasını ödüyorsun![]()
Kardeş ben de turkcellden aldım senden daha önce hatta, 64gb 3189tl'ye geldi :/
Pakete göre değişiyor taksit fiyatı. Annemin hattı üzerinden aldım ben. 25 TL'lik paket kullanıyor zaten o yüzden öyle pahalıya denk geldi
he peşin almıştım ama şu an telfonu kırıcam ya çok sinirlendirdi beni![]()
Ne oldu hayırdır ?
Telefon kilitlenmişti. (buraya da konu açtım sağ olsun kimse yardım etmedi, Hakkı reyiz o kadar övüyordu forumu) neyse, Pc'den icloud'a girdim iphone'u sildim baştan yükledim ne de olsa icloud'ta yedeklemesi var diye. Bi baktım, telefonu geri yükleyince icloud'taki her şeyi silmiş gözlerime inanamadım. O kadar fotoğrafım ve videom vardı hepsi gitti![]()
Oyyy fena olmuş o ya :S Telefon nasıl kilitlendi ki öyle yahu ?