Serhatorhan
Öğrenci
İphone 8 in yanina iphone 7s tarzi birssy daha cikarsa iphone 7 lerin fiyatlari ne olur beklemeye degermi sadece sormak maksadindayim diger telefon onerilerini katmazsaniz guzel olur .
Eylule kadar beklesem en azindan 7s gibu birsdyde cikabilirmis oyle gordum ama eger oda cikarsa 7 bile fiyati 2.500 falan olurmu olursa bekleyim cunkufiyatlarda pek bir uçurum olmaz biliyorsun ki 'kutsal elma' pahalı zevkler arasında
bugün 5s bile 1499 civarında seyir ediyor... Bekliyim ucuzlar diye düşünürsen hata yaparsın çünkü o süre baya uzun olur
Zamanında al tadını çıkar dostum Elma keyfi başkadır.Ben iphone 3g den beri kullanıyorum.Gayette memnunum 7 Plus kullanıyoum ağustos gibi satarım eylülde yenisi çıkar ekimde come to Daddyki 10.yıl ürünü efsane olucak VR tekniğine geçileceğini tahmin ediyorum
Kısacası bekleme-saldır-al,keyfini çıkar
Siz daha yeni mi VR ile tanışacaksınız ?fiyatlarda pek bir uçurum olmaz biliyorsun ki 'kutsal elma' pahalı zevkler arasında
bugün 5s bile 1499 civarında seyir ediyor... Bekliyim ucuzlar diye düşünürsen hata yaparsın çünkü o süre baya uzun olur
Zamanında al tadını çıkar dostum Elma keyfi başkadır.Ben iphone 3g den beri kullanıyorum.Gayette memnunum 7 Plus kullanıyoum ağustos gibi satarım eylülde yenisi çıkar ekimde come to Daddyki 10.yıl ürünü efsane olucak VR tekniğine geçileceğini tahmin ediyorum
Kısacası bekleme-saldır-al,keyfini çıkar
Dikkat edelimde galaxy note 7 gibi bi hale donusmesin aman mazallah gene iade yapmak zorunda birakmasinlarSiz daha yeni mi VR ile tanışacaksınız ?
S8 ve VR keyfini bir samsung mağazasında denemeni tavsiye ederim bakarsın S8e geçersin![]()
Çok doğru söyledin tebrikler..e bakarsın yangın tüpü,itfaiye kullanım kartı falan da verirler yanındaDikkat edelimde galaxy note 7 gibi bi hale donusmesin aman mazallah gene iade yapmak zorunda birakmasinlar