İphone 6 Toz sorunu

Osmanacr30

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar iphone 6 space gray cihazim var cihazi cebime soktugum zaman bile ekrani toz tutuyor ne yapmaliyim oneriniz nedir ??

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Arkadaslar iphone 6 space gray cihazim var cihazi cebime soktugum zaman bile ekrani toz tutuyor ne yapmaliyim oneriniz nedir ??
Ekranı toz tutuyor derken tozlanıyor yani anladığım kadarıyla sanırım. Mallsef yapacak birşey yok 6 ların ekranları aşırı derece de parmak izi falan da yapıyor tek çözüm güzel bir ekran filimi takman parmak izi tutmama özelliği olan

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4329597)

Son düzenleme:

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Allah Allah. kuzenim aldı da, iphone 6 yı kullandım. hiç böyle pil sıkıntısı yok, kasma yok. ne bileyim neden eleştiriyolar anlamadım cihazı.
toz sorununu önlemek için ekran filmi, koruyucu taktırın
Ben kendi arkadaşıma sattım 6 şuan da kullanıyor bende 6s var genel kullanım olarak araların da büyük bir fark yok hatta pil konusu demişsin ben bizzat kendim bir yıl 6 kullandım ve sonra 6s geçtim pil konusun da 6 bir tık daha iyiydi yanı arada o farkı hissediyorsun. Diyen olur belki senin telefonun da sıkıntı vardır ben 3 tane farklı 6s kullandım servisten değişim olarak geldi yani 3 tanesi de aşağı yukarı aynıydı ama 6 da aleminyum sağlamlığı hiç konusun da çok zayıftı sanki ince bir aleminyum kaplama var gibiydi.