Osmanacr30
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaslar iphone 6 space gray cihazim var cihazi cebime soktugum zaman bile ekrani toz tutuyor ne yapmaliyim oneriniz nedir ??
Ekranı toz tutuyor derken tozlanıyor yani anladığım kadarıyla sanırım. Mallsef yapacak birşey yok 6 ların ekranları aşırı derece de parmak izi falan da yapıyor tek çözüm güzel bir ekran filimi takman parmak izi tutmama özelliği olanArkadaslar iphone 6 space gray cihazim var cihazi cebime soktugum zaman bile ekrani toz tutuyor ne yapmaliyim oneriniz nedir ??
Ben kendi arkadaşıma sattım 6 şuan da kullanıyor bende 6s var genel kullanım olarak araların da büyük bir fark yok hatta pil konusu demişsin ben bizzat kendim bir yıl 6 kullandım ve sonra 6s geçtim pil konusun da 6 bir tık daha iyiydi yanı arada o farkı hissediyorsun. Diyen olur belki senin telefonun da sıkıntı vardır ben 3 tane farklı 6s kullandım servisten değişim olarak geldi yani 3 tanesi de aşağı yukarı aynıydı ama 6 da aleminyum sağlamlığı hiç konusun da çok zayıftı sanki ince bir aleminyum kaplama var gibiydi.Allah Allah. kuzenim aldı da, iphone 6 yı kullandım. hiç böyle pil sıkıntısı yok, kasma yok. ne bileyim neden eleştiriyolar anlamadım cihazı.
toz sorununu önlemek için ekran filmi, koruyucu taktırın