İPhone 6 Sim Okumuyor

merdov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar. telefonum çok garip bir sorunu var. telefonum sim kart okumuyor. 3 4 farklı sim ile denedim hatta sim kartımı değiştirdim yine okumadı. fakat sadece bir arkadaşımın sim kartını okuyor. diğer sorunsuz hiç bir sim kartı okumuyor. sorun ne olabilir? sim kart yuvasını değiştirsem sorun çözülebilir mi sizce?

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
sim kilidli telefon olabilir (telefon yurt dışından gelme ise olabiliyor),sadece arkadaşınızın operatörüne açıktır arkadaşınızın kullandığı hat hangisi ise başka birinin hatınında takıp öyle deneyin telefoncular yazılımla düzeltebiliyor .(=

merdov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sim kilidli telefon olabilir (telefon yurt dışından gelme ise olabiliyor),sadece arkadaşınızın operatörüne açıktır arkadaşınızın kullandığı hat hangisi ise başka birinin hatınında takıp öyle deneyin telefoncular yazılımla düzeltebiliyor .(=
telefon yurtdışından gelme değil. arkadaşımın operatörü ile benimki aynı. arkadaşımınkini okuyor ama. herşeyi denemiştim, telefonu da sıfırladım. benim hattımı normal okurken bi sabah kalktığımda sim yok uyarısı aldım. o zamandan beri okumuyor arkadaşımın hattı hariç hiç bi hattı.

merdov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gerçekten bu sorunun çözümünü bulamıyorum