İphone 6 samsung s5 g3 vs vs sizce hangi telefonu almalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cakenow35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Meraba arkadaslar bir sene kadar once optimus g almıstım ve aldıgımdan beri telefonumdan memnundum bu yüzden telefon sektörünü hic takip etmedim hangisi iyi en ufak bir fikrim yok simdi telefonun ekranı kırıldı yaptırıp dokunmatik sorunları vs vs ile ugrasmak istemiyorum yeni telefon alıcam fiyat sıkıntısı yok bu zamana kadar samsung ve lg kullandım artık ios yani iphone denemek istiyorum iphone 6 ile iphone6+ arasındaki fark nedir?ikiside türkiyeye geldimi?phone 6 almalımıyım?hayırsa farklı onerileriniz varmı simdiden tesekkürler arkadaslar

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Herşeyi anlarımda.. İphone 6 nerede S5 nerede yani..

cakenow35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne manada dostum tam olarak anlayamadım ne demek istedigini :D

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Note 4 ile kıyaslasaydın gam yemezdim de.. S5, iphone 6 nin yanında çöp yani. Anca 5 ile kiyaslanabilir.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
2 yıldır note 2 kullanıyorum. Daha yeni yeni telefonda donmalar olmaya başladı artık beni değiştir diyor yada rom atacağız :). Fazla sikayetim yok. En büyük sikayetim cercevelerin deforme olmasi. Şuan ki telefonlarında bu sıkıntıyı cozmuslerdir diye düşünüyorum. 2 yıllık sürede bazen 2.telefon olarak 4s kullandım , suan ios 8 yükle ve neredeyse ayni performansta çalışıyor her 2 telefonda ama 4s in hiç bir yerinde deforme mevcut değil. Fazla uzatmaya gerek yok baktığın telefonlar üst düzey telefonlar hepsi neredeyse aynı performansı gosterecekler aradaki farkı sadece kagit üzerinde yazan rakamlardan anlarsın. Bence kaç yıl kullanacağına , tasarımına , arayüzüne ve saglamligina göre karar vermelisin. Bu arada ip6 ve ip6+ Turkiye de mevcut fakat cidde şekilde stok sıkıntısı var. Ip6 almayi planlıyorum ve 64 GB uzay grisi modelini hiçbir teknoloji mağazasında bulamadım.

cakenow35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
corvo dostum diyorum ya telefon piyasasını takip etmiyorum diye mazur gör artık :D valla burk note dusunmuyorum oldukca buyuk ve tasıması zor cebime sıgacak bir telefon lazım bana :D sanırım 2-3 yıl kullanırım alacagım telefonu tabi saglamlıgına ve piyasaya baglı biraz hor kullanırım :D birde piyasada telefon cok geri planda kalınca dayanamıyorum ben cok canım yanıyo :D o yuzden samsung dusunmuyorum zaten bir sonraki seriden sonra diger telefon deforme oluyor :D yani iphone al diyorsunuz peki iphone6 ile iphone6+ arasındaki fark nedir bu zamana kadar iphone kullanmamamın sebebi ekranın kücük olması yani ben kararında bir ekran istiyorum ne note kadar buyuk nede iphone 5 kadar kucuk sanırım iphone bu seride onu düzeltmis ekranı buyutmus falan o konudada aydınlatabilirmisiniz acaba

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Iphone değilde Android düşünürsen sana M8 önerebilirim. Uzun vadeli telefon istiyorsan.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
corvo dostum diyorum ya telefon piyasasını takip etmiyorum diye mazur gör artık :D valla burk note dusunmuyorum oldukca buyuk ve tasıması zor cebime sıgacak bir telefon lazım bana :D sanırım 2-3 yıl kullanırım alacagım telefonu tabi saglamlıgına ve piyasaya baglı biraz hor kullanırım :D birde piyasada telefon cok geri planda kalınca dayanamıyorum ben cok canım yanıyo :D o yuzden samsung dusunmuyorum zaten bir sonraki seriden sonra diger telefon deforme oluyor :D yani iphone al diyorsunuz peki iphone6 ile iphone6+ arasındaki fark nedir bu zamana kadar iphone kullanmamamın sebebi ekranın kücük olması yani ben kararında bir ekran istiyorum ne note kadar buyuk nede iphone 5 kadar kucuk sanırım iphone bu seride onu düzeltmis ekranı buyutmus falan o konudada aydınlatabilirmisiniz acaba
Ip6+ note ile ayni büyüklükte , sende o boyutta istemediğine göre ip6 ya bakacaksin. Ip6 tek elle kullanmak için gayet uygun bir telefon.

cakenow35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sağolun arkadaslar ip6 almaya karar verdim corvo m8 iyiymiste artık bir ios denemek istiyorum :D tekrardan tesekkürler hayırlı geceler

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Ne S5 ı ya adamı doğduğuna pişman mi edeceksin [emoji1] [emoji1]

MoonLife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neden Pişman olsunki.

G3 Alıp kasasi çatlayip telefon sürekli kapanırsa dahada pişman olur ve Telefon ısınıpta uygulamadan atarsa dahada cıldırır :(

I phone alıpta cebinde bükülürse o dahada kötü

Samsung Galaxy S5 i Tavsiye ederim istersen incele her türlü yanıtı veririm takıldıgın konuda @cakenow35

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Neden Pişman olsunki.

G3 Alıp kasasi çatlayip telefon sürekli kapanırsa dahada pişman olur ve Telefon ısınıpta uygulamadan atarsa dahada cıldırır :(

I phone alıpta cebinde bükülürse o dahada kötü

Samsung Galaxy S5 i Tavsiye ederim istersen incele her türlü yanıtı veririm takıldıgın konuda @cakenow35
Samsung pişmanlıktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...