İphone 6 Plus lag sorunu ?

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Başlıkta da gördüğünüz üzere böyle bir komik durumla karşı karşıyayım. Yabancı forumlara falan baktım onlarda da lag yaşayanlar var. Özellikle görev yöneticisine falan geçerkenki pencere animasyonunda küçük atlamalar var. Telefon 64 gb içinde bolca app
Bazı yabancı arkadaşlar peogramlar optimize olmadığından da olabilir diyor ama deiğim pencere animasyonu falan ios'tan kaynaklı bence.
aynı sorunlar plus kadar fazla olmasa da 6'da da var hatta donanımhaberde biri konu açmış.
Sizin bu konu hakkında görüşleirniz ne ve bu laglar nasıl gider? Oturup 8.1 mi bekleyeyim? Yaşayanlar falan da buraya soeunlarını yazarsa sevinirim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Laglar o ada can sıkıcı değil ama iosta kendini belli ediyorlar. Bir de bazen telefon kendine reset atıyor bazı uygulamalrda. Meseela face in eski sürümünde. Onlar da optimizasyondan kaynaklıdır diye umuyorum sizce?

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
haftaya 8.1 gelecek ona gecersin sorun cozulur ana 8.1 beta 2 ye şimdiden geçebilirsin

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
ekran boyutu değiştiği için uygulamalar optimize edilmedi henüz yakında geçer diye umuyorum

cecom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mrb arkadasım benım tlf iphone plus 128 gb suanda aynı sorunu bende yasıyorum hele facebookta yenı haberler gelınce beklemek zorunda kalıoyrum o uygulamayla alakalı dusunuyorum

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
mrb arkadasım benım tlf iphone plus 128 gb suanda aynı sorunu bende yasıyorum hele facebookta yenı haberler gelınce beklemek zorunda kalıoyrum o uygulamayla alakalı dusunuyorum

Üstat 8.1 ferahlattı ama belki de iosa alıştığımdan bana en ufak bug bile öyle geliyordur. Androidden ilk geçtiğimde çok hızlı geliyordu şimdi normal geliyor. :D Ben de en çok lag multitaskinge geçerken pencere animasyonunda minik atlamalar oluyor. Ama 3 5 dakka içinde tekrar açınca yağ gibi ekranları küçültüp sıraya diziyor. Sanki bir müddet aonra animasyonu unutuyor gibi. Sende durum nasıl? Face sorunu bende yoktu ama siyah ekran veriyordu ve yazışar büyüktü. Onu da çözdüler arrık eser yok onlardan

cecom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üstat 8.1 ferahlattı ama belki de iosa alıştığımdan bana en ufak bug bile öyle geliyordur. Androidden ilk geçtiğimde çok hızlı geliyordu şimdi normal geliyor. :D Ben de en çok lag multitaskinge geçerken pencere animasyonunda minik atlamalar oluyor. Ama 3 5 dakka içinde tekrar açınca yağ gibi ekranları küçültüp sıraya diziyor. Sanki bir müddet aonra animasyonu unutuyor gibi. Sende durum nasıl? Face sorunu bende yoktu ama siyah ekran veriyordu ve yazışar büyüktü. Onu da çözdüler arrık eser yok onlardan
kırve mesela uyulama solladıron ya ufaktan ama bug var gıbı bende hıssetım 5s te oyle bısey yoktu ta 8.1 yukleyene kadar suanda kardesımınde oyle bı sorunu var bendekının aynısı azcık kasma var sankı ben 8.1 den kaynaklanıo sanıyorum bıde wifi uzerınden guncelleme yaptım ben 8.1 ondanda olabılır pc baglayıp guncellemek daha saglıklıymıs herhalde sorunumuz wifi uzerınden guncelleme yapmaktan kaynaklanıo....

drakulagold

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=329714]ozantabas[/MENTION] iPhone kaç GB?

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kırve mesela uyulama solladıron ya ufaktan ama bug var gıbı bende hıssetım 5s te oyle bısey yoktu ta 8.1 yukleyene kadar suanda kardesımınde oyle bı sorunu var bendekının aynısı azcık kasma var sankı ben 8.1 den kaynaklanıo sanıyorum bıde wifi uzerınden guncelleme yaptım ben 8.1 ondanda olabılır pc baglayıp guncellemek daha saglıklıymıs herhalde sorunumuz wifi uzerınden guncelleme yapmaktan kaynaklanıo....

Aynen! Bende de en çok orda oluyor. Annemin 5s'inde de var aslında ama küçük ekranda biraz daha kendilerini gizliyorlar. Buna da şükür eski modellerde daha büyük sorunlar var. Uygulama atmaları falan da var. Her 5s için demiyorum tabi. Ama apple şuna bir çözüm bulsun hemen. Canımı acayip sıkmaya başladı

[MENTION=412640]drakulagold[/MENTION] 64GB

drakulagold

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yağ ben sadece clash of clans basketbol Felah gibi oyunlar yüklerim müzik sadece 15 tane olur ama fotoğraf cekinmeye bayılıyorum ve 16 GB lık alamayı düşünüyorum yeter mi hepsi için? Ha tabi instagram twitter face tumblr retrica onlarda var :lol:

cecom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yağ ben sadece clash of clans basketbol Felah gibi oyunlar yüklerim müzik sadece 15 tane olur ama fotoğraf cekinmeye bayılıyorum ve 16 GB lık alamayı düşünüyorum yeter mi hepsi için? Ha tabi instagram twitter face tumblr retrica onlarda var :lol:

kardesım ben soyle soylıyım eskı iphonlarda ekran kucuk dıye 16 gb tercıhımızdı ne guzel bı oyun atabılıoduk oynamak ıcın nede bısey yapıoduk ama durum suanda farklı buyuk ekran oyun oynamak ıcın guzel bı tlf 16 gb alma 64 veya 128 gb al ıster 6 ıstersen 6 plus.. Ki benım iphone6 plus 128 gb jailbreakın cıkmasını beklıoyrum tadından yenmez o zaman :)

drakulagold

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yeni çıkan haberde 128 gb alınca telefonu çok zorlayınca kapanıp açılıyormuş o yüzden abartı bişey olmaması lazım oyunların

yani besela 16 gb neler yüklenir tam anlamıyla

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
yeni çıkan haberde 128 gb alınca telefonu çok zorlayınca kapanıp açılıyormuş o yüzden abartı bişey olmaması lazım oyunların

yani besela 16 gb neler yüklenir tam anlamıyla

64 al kurtul. 2500 liraya yakın para veriyorsun 300 mü veremeyeceksin? Şu an benimki 64 her türlü oyun var. 1gb lık 3 4 tane oyun var. Ama ama ama telefonda minik kasılmalar var. Zamanla geçecek mi bilmiyorum artık ama alırken bunu da göz önünde bulundur. Tr'de insanlar 3000 liralık ürününün eksilerinden pek bahsetmek istemediği için bu konu hakkında benim konum dahil 3 konu bulursum. Ama yabancı forumlarda laglara ilgili çok şikayet var