Iphone 6 plus alındığı gün bozuk çıktı.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cnktt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cnktt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 2 hafta önce Bimeks den 6 plus 16 gb gold aldım. eve gelip telefonu açıp arama yapmaya çalıştığımda aramadı.büyük ihtimal geçici bişey deyip 2 gün bekledim. ardından bu olay 1 hafta kadar sürdü. bimekse geri gittip olayı anlattım ilk gün gelseydiniz değiştirirdik diyerek genpaya yönlendirdiler. genpa telefonumu alıp 4 gün sonra telefonumun değiştirildiğini söyledi .bugün gidip aldım telefonu ama ben 0 ürün alacağımı sanıyordum bana genpa kutusu içinde jelatinli bi telefon verdiler. bu swap ürün olabilir mi ? ya da benim telefonumu tamir edip vermiş olabilirler mi ? bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. çünkü ben telefonu daha 1 gün bile kullanmadan bu sorunla karşılaştım .sonuna kadar kovalayacam bu olayı

Alperen Atalay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
upupup konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olsun arkadaşa upupup

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Swap cihaz gönderilmiştir çoğu 0'a yakın cihazlar oluyor.Genelde ifanlar ayy apple farkı telefonu hemen yenisi ile değişiyorlar diye haykırıyorlar ya işte o cihazlar daha önce tamir görmüş ya da 0'a yakın cihazları jelatinleyip size yenisini gönderdik diyorlar.Ama içiniz rahat olsun 0'a yakın cihaz oluyor genelde.