iphone 6 pili hızlı bitiyor. neden olabilir ?

Beyazıt07

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
merhabe ben emre antalyadayım. iphone 6 kullanıyorum. sorun şu ki eskiden 9,3,5 kullanıyordum. performansı iyi diye 10,3 geçtim geçtikten sonra sanki daha cabuk bitmeye başladı. sabah 5:30'da aldım ve şuan %68 oldu. instagrama ve oyuna girince daha cabuk gidiyor gibi. bide bugun bişey oldu telefon durduk yere ekran fotosu aldı :D

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100
10.3'ü ota üzerinden mi yüklediniz yoksa itunes üzerinden mi?

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100
eğer yedekten geri yüklediyseniz bazı hatalarında yüklenmesi normal fakat yeni bir iphone olarak ayarladıysanız benzer pil süresi almanız lazım. iphone 6 sonuçta 2 sene öncesinin cihazı, yeni versiyonlarla birlikte pil sürelerinin kısalması normaldir.

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
eğer yedekten geri yüklediyseniz bazı hatalarında yüklenmesi normal fakat yeni bir iphone olarak ayarladıysanız benzer pil süresi almanız lazım. iphone 6 sonuçta 2 sene öncesinin cihazı, yeni versiyonlarla birlikte pil sürelerinin kısalması normaldir.
Yeni bir iphone ayarlamak icin telefonu guncelleme sonrasinda sifirlamamiz gerekiyor dimi

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100
Yeni bir iphone ayarlamak icin telefonu guncelleme sonrasinda sifirlamamiz gerekiyor dimi
ben direk itunes üzerinden geri yükle yapıp ayarlamayı tercih ediyorum. en temiz kurulum bilgisayardan olur. çünkü siz ota üzerinden indirdiğinizde sadece yenilikleri indirirsiniz, mesela 600 mb. fakat itunes üzerinden geri yükle yaparsanız yaklaşık 2.5 gb dosya iner, bu da demek olurki siz versiyonu tüm bileşenleriyle bir bütün şeklinde indirip yüklersiniz.

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
6s kullaniyorum 10.0.2 deyim her kullanimda 5 saati gecik bi pil performansi aliyorum 10.3.1 gecmelimiyim sizce gecsem bu surede bi azalma gorulur mu ?

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100
6s kullaniyorum 10.0.2 deyim her kullanimda 5 saati gecik bi pil performansi aliyorum 10.3.1 gecmelimiyim sizce gecsem bu surede bi azalma gorulur mu ?
bunun cevabını en iyi 6s kullanıcıları bölümünde bulabilirsiniz ama şahsi düşüncem ben 10.2 deyken şarj süresinden gayet memnundum ve şuan 10.3 kullanıyorum. şarjı 1 tık daha az gidiyor fakat yine de memnunum. hemen hemen 10.2 ye benziyor. ben olsam güncellerdim fakat ben iphone 7 kullanıyorum yine de karar sizin.

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
bunun cevabını en iyi 6s kullanıcıları bölümünde bulabilirsiniz ama şahsi düşüncem ben 10.2 deyken şarj süresinden gayet memnundum ve şuan 10.3 kullanıyorum. şarjı 1 tık daha az gidiyor fakat yine de memnunum. hemen hemen 10.2 ye benziyor. ben olsam güncellerdim fakat ben iphone 7 kullanıyorum yine de karar sizin.
Teşekkür ediyorum cevabınız için ip7 de ne kadar kullanım süresi alıyorsunuz