whinchester
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Şuanki en son sızdırılmalara göre 4.8 ve 5.5 inç büyüklüğünde piyasaya sürülmesi bekleniyor. KDB şirketi raporlarında ayrıca iPhone 6nın full HD (1,920 x 1,080 piksel) çözünürlüğe sahip olacağı belirtildi. iPhone 6 ayrıca 16GB, 32GB, 64GB, 128GB gibi hafıza seçeneklerine sahip olacak. Yine rapora göre iPhone 6nın, 2GB RAM, 8 mega piksel arka kamera 3.2 mega piksel ön kamera, 1800 mili amper batarya gücü ve 64 bit A8 işlemciye sahip olacağı belirtildi.
Bana göre böyle gelirse kamera sarjdan biraz hayal kırıklığı olabilir androide baktığımıda acayip özellikler var ama androidden sıkıldım android kullanıcısı olarak ve iphone almak isterim ama şimdidi discovery lite aklımı acayip karıştırdı özellikleri ve fiyatıyla sizce ne yapmalıyım?
Ve sizce İphone 6 böle gelirse sizce nasıl bir telefon olur androide kıyasla?
Bana göre böyle gelirse kamera sarjdan biraz hayal kırıklığı olabilir androide baktığımıda acayip özellikler var ama androidden sıkıldım android kullanıcısı olarak ve iphone almak isterim ama şimdidi discovery lite aklımı acayip karıştırdı özellikleri ve fiyatıyla sizce ne yapmalıyım?
Ve sizce İphone 6 böle gelirse sizce nasıl bir telefon olur androide kıyasla?