İphone 6 nasıl bir telefon olacak?

whinchester

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuanki en son sızdırılmalara göre 4.8 ve 5.5 inç büyüklüğünde piyasaya sürülmesi bekleniyor. KDB şirketi raporlarında ayrıca iPhone 6’nın full HD (1,920 x 1,080 piksel) çözünürlüğe sahip olacağı belirtildi. iPhone 6 ayrıca 16GB, 32GB, 64GB, 128GB gibi hafıza seçeneklerine sahip olacak. Yine rapora göre iPhone 6’nın, 2GB RAM, 8 mega piksel arka kamera 3.2 mega piksel ön kamera, 1800 mili amper batarya gücü ve 64 bit A8 işlemciye sahip olacağı belirtildi.

Bana göre böyle gelirse kamera sarjdan biraz hayal kırıklığı olabilir androide baktığımıda acayip özellikler var ama androidden sıkıldım android kullanıcısı olarak ve iphone almak isterim ama şimdidi discovery lite aklımı acayip karıştırdı özellikleri ve fiyatıyla sizce ne yapmalıyım?

Ve sizce İphone 6 böle gelirse sizce nasıl bir telefon olur androide kıyasla?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şuanki en son sızdırılmalara göre 4.8 ve 5.5 inç büyüklüğünde piyasaya sürülmesi bekleniyor. KDB şirketi raporlarında ayrıca iPhone 6’nın full HD (1,920 x 1,080 piksel) çözünürlüğe sahip olacağı belirtildi. iPhone 6 ayrıca 16GB, 32GB, 64GB, 128GB gibi hafıza seçeneklerine sahip olacak. Yine rapora göre iPhone 6’nın, 2GB RAM, 8 mega piksel arka kamera 3.2 mega piksel ön kamera, 1800 mili amper batarya gücü ve 64 bit A8 işlemciye sahip olacağı belirtildi.

Bana göre böyle gelirse kamera sarjdan biraz hayal kırıklığı olabilir androide baktığımıda acayip özellikler var ama androidden sıkıldım android kullanıcısı olarak ve iphone almak isterim ama şimdidi discovery lite aklımı acayip karıştırdı özellikleri ve fiyatıyla sizce ne yapmalıyım?

4.8'' olabilir ama 5.5'' olabileceğini hiç sanmam. Ram mantıklı,arka kamera'yı bence daha da geliştirirler ve 8 mp'de kalmaz. Batarya'yı büyütebilirler ama bilmiyorum Apple'ın büyük telefon çıkaracağını pek sanmıyorum ben. Bu bilgileri de nereden aldın bilmiyorum ama abartı var gibime geliyor. Ben de S3 kullanıcısı olarak iPhone 6'yı bekliyorum,beğenmezsem 5S alıcam nasipse,telefon 4.3 güncellemesiyle daha beter oldu. Şayet iPhone 6 bu özelliklerle gelirse alır mıyım bilmem,büyük iPhone? Düşünmesi zor,telefonun dizayn'ı değişmesi gerekir bence,ki değişirse kesinlikle tercihim 5S'ten yana olur. Ve ön kamera ile arka kamera arasında orantısızlık var,ön kamera zaten iyi iPhone'larda,arka kamera artar diye tahmin ediyorum. Full HD gelir mi bilemem bi ara Retina Ekran olayı vardı pek takip edemedim,bence bu bilgilerde yanlışlık var.

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Ben uzun uzun yazdım ama ziyaretçi olarak yazmışım,mesajım gelince okursun uzun uzun yazdım yardımcı olur sana mutlaka.