Iphone 6 mı yoksa Iphone 6+ mı almalıyım

danteges

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternet üzerinden kabaca bir araştırma yaptım 32 gb lık iphone 6 bulamadım. Iphone 6 ve Iphone 6+ 16gb 64gb ve 128gb olarak piyasaya sürülmüş. 64 gb lik bir iphone işimi görücek gibi ama internette sörf yaparken farklı detaylar ilede karşılaştım birçok ağrıza ve bug ları var ama bunlar bişekilde hallediliyor sorun çıkmıyor ama birde bükülme diye bir olayı var bu telefonun o yüzden kararsız kaldım bir kaçtane video izledim telefon gerçektende çok kolay bükülüyor mesela cebime koysam yanlışlık i,le biyerlere otursam bükülürmü acaba ucuzda bir telefon değil 3 binlira yeni ötv ler ile en son bir video buldum ama bu videoda ayı yavrusu gibi bir herif telefonu kırmaya çalışıyor ama başaramıyor bilmiyorum ne yapsam bir beyin fırtınasına ihtiyacım var 3 bin tl ğbütçem var samsung s3 kullanıyorum yeni bir telefon almam lazım en mantıklı seçim ne olur acaba ???

http://www.youtube.com/watch?v=u7Yd8QggMTE&list=UUkkjSGs5-Rh81r2mz6vxOOw

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Bu senin zevkine ve kullanım alanına göre değişir. Bana göre büyük ekran sıkıntı, En ideali 5". 6 almanı öneririm,6 Plus daha kolay bükülüyor.