İyi günler, 30.06.2015 tarihinde Apple Iphone 6 16 gb telefon aldım, 19.12.2015 tarihinde gece 23:30 gibi telefonun yanma sesine uyandım, telefonum yanıyordu, şarjda değildi. Telefonun sol tarafından maytap yanar gibi alev çıkıyordu ayrıca oda yanma sonucu oluşan zehirli gazla dolmuştu.Panikle telefona sarıldım ve elim yandı eriyen plastik kılıf elime yapıştı. Aile Hekimi 3 gün iş göremez raporu verdi.Apple servisiyle iletişime geçtim telefonun fotoğraflarını gönderdim, sonra Erzurum'da Başarı servise götürdüm. Serviste telefonun içinin fotoğraflarını gönderdi.Bir gün sonra Apple beni arayarak ne talep ettiğimi sordu, bende neden böyle bir olayın olduğunu öğrenmek istediğimi ve bir daha Iphone kullanırken yanma olmayacağını garanti etmelerini istedim.Ayrıca telefonun bir üst modelini talep ettim.Talebinizi değerlendirip size dönüş yapacağız dediler, daha sonra tekrar beni arayarak bir üst modelinin mümkün olmadığını, telefonun sıvı sensörlerine sıvı teması olduğunu söylediler.Erzurum Başarı servisini arayarak neden böyle bir olay olduğunu sorduğumda ise; ilk defa böyle bir şeyle karşılaştıklarını, telefonun içinin tamamen yandığını ve SIVI sensörlerininde tamamen yandığını belirttiler.Ben kendimden eminim telefona hiçbir şekilde sıvı teması olmadı.Tüketici kanununa göre tüketicinin güvenliğini tehlikeye sokan ayıplı maldır. Iphone kullanıcılarının dikkatine.