İphone 6 Kamera Problemi. :(

55adige1919

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Öncelikle iyi akşamlar.Dün akşam İphone 6 satın aldım fakat kamera'da resimdeki gibi yeşil noktalanma var böyle bir problem söz konusu bugün aldığım vodafone bayisine gittim adam ık mık etti jiletini çıkarmamışsınız bundandır dedi ve ordaki ışıkta böyle bir problem olmuyor ama benim evdeki ışıklarda böyle bir problem söz konusu arkadaşlar ne yapmamı önerirsiniz bu sorun neyin nesi ? 2 gün olmadı telefonu alalı canımı sıkıyor bu durum ne yapmamı önerirsiniz teşekkürler...

http://i.hizliresim.com/ajLMb4.jpg

ajLMb4.jpg
[/URL][/IMG]

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ayarlardan olabilir bir kurcala sadece sizin ışıkta oluyorsa ışığın gelis acısı veya türünden de olabilir. Yani donanimsal bir sorun yoktur muhtemelen

55adige1919

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ayarlardan olabilir bir kurcala sadece sizin ışıkta oluyorsa ışığın gelis acısı veya türünden de olabilir. Yani donanimsal bir sorun yoktur muhtemelen

Öncelikle ilgin için teşekkür ederim.Kamera ayarları ilede ilgili değil malesef. :(

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Dostum aynı şey bendede var ışık kırılmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum sadece çok ışıklı yerde başıma geliyor bu şey. Edit: Sanırım kamera camı yasıma yapıyor onun yüzünden.

55adige1919

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Dostum aynı şey bendede var ışık kırılmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum sadece çok ışıklı yerde başıma geliyor bu şey. Edit: Sanırım kamera camı yasıma yapıyor onun yüzünden.

Peki çok teşekkür ederim. :(

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Lens flare denilen olay lensi direk isiga tutarsan her tur kamerada meydana gelir.
DSLR makinamla ay`in resimlerini cekiyordum lens bu sekilde flare yapinca yanimdaki arkadas ufo gördum zannetmisti .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
başka ışıklı yerlerde dene ama arkadaşların dediği gibi küçük bir şey büyütülecek bişi değil

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Lens flare denilen olay lensi direk isiga tutarsan her tur kamerada meydana gelir.
DSLR makinamla ay`in resimlerini cekiyordum lens bu sekilde flare yapinca yanimdaki arkadas ufo gördum zannetmisti .
Sesli güldüm ya. Bende denedim bende de oluyor. Takma kafana[emoji1]

55adige1919

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Çok rahatladım çok teşekkür ederim hepinize.