iphone 6 ilgili sorum var

okeane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
arkadaşlar merhaba konu yanlış yerdeyse özür dilerim yetkili abilerimden...
iphone 6 cihazım var 1 yıldır kullanıyorum ve ios 10 beta yükledim beğenmediğim için orjinal sürüme 9,3,4 e itunes üzerinden dönüş yaptım yedeklemede güzel bir şekilde yapmıştım ve yedeklememi geri kurdum fakat oturumlar herşeyler açık kontrol ediyorum ama
cihazımda öncede son herşeyimi otomatik dolduruyordu örneğin face için otomatik epostam çıkıyordu sadece şifremi yazıyordum ve daha çok site için otomatik olarak epostam kullanıcı isimleri görünüyordu
son yaptıklarımdan sonra bir türlü kayıtta etmiyor ve mesela sormuyorda hani bu site için kayıt edilsinmi diye bulamadım bir türlü .. çözüm getirirsek çok teşekkür ederim şimdiden :)

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Eğer iOS 10 dan güncellemeri denetleme yaparak 9.3.4 e döndüyseniz benim cihaz da sapıtmıştı. Twitter falan silinmiş gmail problem olmuştu. Ama sizinki öyle problemler değil. Restore ettiniz sanırım. Başka bir problem var mı?

okeane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
profili fln silemedim ztn ios10 beta diye takılı kaldı biradaha yazılım indir fln itunes ten yaptım
sonra işte telefon bi soguk geldi hani sistemim tam oturmadı gibi oldu kullanıcı isimleri çıkmıyor otomatik
ve sormuyor cihaz kayıt edeyim mi bu site için fln diyorya hocam soğudum telefondan vallahi bunun yüzünden

okeane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
başka bir sorun çıkmadı ama şarj su gibi bitiyor bu başladı (5. iphone 6tım bu arada ) sıfır aldım vatandan 4 kez ekran yamulma- önkamera kaymasından sıfırı geldi enson gönderdi vatanın apple servisi olan ofis iletişim ses on/off tuşu arızalıydı apple ı aradım irlandadan birinle konuştum sıfır kapalı kutu geldi acaba ondan mı diye de düşünüyorum şuanda yurt dışımıdır ist den mi geldi bilmiyorumda

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Bütün cihazlar yurtdışı ama türkiye uyumlu gelşyor ve apple tarafından değişim olduysa içiniz rahat olsun sıkıntı yaşamazsınız.

Benşmde geçen telefonu sıfırlamam gerekti herşeyide güzelce yedeklemiştim ama geri yükleme yaptığımda bahsettiğin sorunları bende yaşadım yazılımsal bu tarz sorunlar olabiliyor kimi zaman o yüzden bi sıkıntı olucağını düşünmüyorum pek önemsemenizi tavsiye ederim.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Ben de mail kaydederken mail adresim gözükmüyordu. Tekrar restore yaptım. Yazılımsal bir problem muhtemelen.

okeane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
arkadaşlar sağolun cevaplar için çözdüm
aynı sorunla karşılaşanlar için yazıyorum

ayarlar,

- safari
.-otomatik doldur ,

kişi bilgisi kullan ve ad parola yazan yerlerdeki tikleri aktif edince
sorun çözüldü tüm sitelerde kayıtlı şifre ve parolalarım aktif şuan :)

Son düzenleyen moderatör:

Recepb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar konu yanlış yer olabilir yeniyim ama biri şu sorularıma cevap verirse sevinirim. iPhone kullanmak için açtığımız Apple kimliğinde iPhonu aktifleştirmek ve içindekileri kullanmak için kredi kartı bilgilerini vermek zorunda mıyız?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Arkadaşlar konu yanlış yer olabilir yeniyim ama biri şu sorularıma cevap verirse sevinirim. iPhone kullanmak için açtığımız Apple kimliğinde iPhonu aktifleştirmek ve içindekileri kullanmak için kredi kartı bilgilerini vermek zorunda mıyız?
hayır

okeane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Eğer apple hesabını alırken iphone 6 da fln illa kredi kartı istiyorsa pcden fln dene ve kredi kartı türünü hiçbiri olarak seçersen kredi kartını kullanmadan açarsın hesabnı yada iphone 4 lerden fln alabiliyorsun ücretsiz
Kredi kartını kullansanda bir sorun olmaz ücretli bişey almadıktan sonra tabii

okeane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Eğer apple hesabını alırken iphone 6 da fln illa kredi kartı istiyorsa pcden fln dene ve kredi kartı türünü hiçbiri olarak seçersen kredi kartını kullanmadan açarsın hesabnı yada iphone 4 lerden fln alabiliyorsun ücretsiz

Recepb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pc den actim kimliği 6 kullanmak istiyorum bakalim kabul edecek mi tesekkurler