iPhone 6 için kulaklık almak istiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kasla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kasla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar öncelikle iyi günler konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın söylerseniz düzeltebilirim daha forum işlerinde yeniyim neyse konumuza dönelim.Ben iPhone 6 alacağım allah nasip ederse, biliyorsunuz ki iphone 6'nın kulaklığı "earpod" bu kulaklığın verimi nasıl iyi mi? kötü diyenler varmı? kötüyse eğer ben beats almayı düşünüyorum(lütfen salakmısın o kadar para verilir mi vs. şeyler söylemyin beats'ı sadece kullananlar hakkında yorum yapsın lütfen) apple'ın sitesindeki modelini 250TL Linki bunu alayım mı sizce nasıl olur yardımcı olursanız sevinirim.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Earpods gayet iyi bir kulaklık, boşuna alma bence :) o beatsi daha once kullandim fiyatini hak etmiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hmm beats için çok iyi bass falan veriyor diyorlar doğru değil mi?

SirDaimon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone 5'ten beri kutunun içinden Apple Earpods çıkıyor. Ama eğer yine alacağım diyorsan Skullcandy veya Urbanears öneririm.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim kulaklıkta istediğim 2.özellik tasarım güzel bir tasarımı olacak sesi net ileticek ben bunları istiyorum böyle güzel bir tasarımı olan ucuz bir kulaklık biliyorsanız söyleyin lütfen görüşlerinizi inceleyip öyle alacağım bu kulaklıkları

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Quadbeat 2 veya z2 kulaklığından alabilirsin