iPhone 6 hayal gücünü aştı

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
iphone_6_hayal_gucunu_asti13636306780_h1003380.jpg

[h=2]Sosyal paylaşım sitelerinde yeni iPhone 6 tasarımı olduğu iddia edilen tanıtım videosu, iPhone hayranlarını heyecanlandırdı.[/h]Teknoloji tutkunlarının merakla beklediği Samsung S4'ün tanıtımının yapılmasının ardından gözler Apple'e döndü. Şimdi sıranın Apple'ın iPhone serisine yeni ekleyeceği modele geldiği belirtildi.
iPhone hayranlarını tatmin etmeyen iPhone 5'in ardından Apple'ın ne zaman piyasaya süreceğibelli olmayan yeni modeliyle iPhone 6 için konsept tasarımlar da ortaya çıkmaya başladı. iPhone 4 ile iPhone 5 çıkmadan önce efsanevi bir telefon olduğuna dair birçok video sanal alemde dolaştı.
Meraklılar iPhone 6'nın nasıl olması gerektiği konusunda tartışmalarını sürdürürken, bazı tasarımcılar da hazırladıkları konsept tasarımları insanların beğenisine sunmaya başladı. iPhone 6 tasarımı olduğu iddia edilen benzer bir video daha internete düştü. Tanıtım videosunda, iPhone 5 boyutlarında olduğu gözlenen telefonun alt ve üst kısımları açılarak sanal klavye ve projeksiyon gözleri ortaya çıkıyor. iPhone üzerinden projeksiyon cihazını andıran sistemle duvara yansıyan görüntülerde sanal klavye kullanılarak komut veriliyor.
Kullanıcı, yüksek kalitedeki oyunu sanal klavye üzerinden oynaması dikkat çekiyor. Sosyal paylaşım sitesi kullanıcıları yaptıkları yorumlarda hazırlanan tanıtım videosunu hayranlıkla izlediklerini belirtirken, hayallerindeki akıllı telefonun üzerinde bir tasarım olduğunu vurguluyor.

Kaynak

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bu konsept tasarımları yapanlar appledan daha gerizekalılar daha tele hdmi koymayan apple (netten baktım yokmuş) projeksiyon gözü mü koyacak :hammer:

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Bu projeksiyon hayali iphone 5 içinde söyleniyordu çıkmadan. Telefonunda projeksiyon özelliği isteyen birisi neyin hayalini kurarak bunu ister merak ediyorum... :)

thesavarona

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Aynen iphone 5 de çıkış yapacaktı sözde :D şimdi 6 da aynı olay

mehmetfurkan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bi arkadaş demiştiki o projeksiyona akü bile dayanmaz diye (: Onu burada hatırlatmak istiyorum (:

MrtOzler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4s için deniyordu bir çok şey deniyor ama olmuyor varda olmuyor var bu teknoloji ellerinde ama işte :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
yalnız unuttuğuınuz bir şey var oda bu çift projektör için apple nin patent alması yani 6 da olmayabilir ama ilerleyen zamanlarda göreceğimiz kesin gibi bir şey.

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
daha ekranın bile büyüyüp büyümeyeceği muallakken bu konsept tasarımcıları neyin kafasını yaşıyor acaba

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
şu ekran yansıtma macerası bitmedi gitti :D konsept deyince akla içine projeksiyon kaçmış telefon gelmeye başladı artık ama bu uyduruk şeyleri yapanlar hâlâ bıkmadı arkadaş. lise ödevi gibi birileri video yapıyor 40 kişi atlıyor iphone bilmem kaç böyle olacakmış diye

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Bi bitmedi şu projeksiyonlu konsept tasarımlar. Millet bunları gerçek sanıyor, işin bir de o tarafı var.