iPhone 6 Fiyatı, İndirim ile 2.199 TL Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Sakın ha alayım demeyin...
6s'in alt modellerini almayın. Pişman olursunuz.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
herkesin durumu 6s'e yetmeyebilir yanlış bir yorum olmuş bence. Eğer durumunuz varsa 6s alabilirsiniz diyebilirdin :)
İPhone 6 alabilen adam 6s te alır dostum. Arada milyar fark yok. Durumun iyi değilde ucuz fiyata çok performanslı f/p odaklı cihazlar var. Daha uygun olur. İlla param yok ama Apple kullanacağım derseniz önden buyrun.

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
İPhone 6 alabilen adam 6s te alır dostum. Arada milyar fark yok. Durumun iyi değilde ucuz fiyata çok performanslı f/p odaklı cihazlar var. Daha uygun olur. İlla param yok ama Apple kullanacağım derseniz önden buyrun.
İnan bana bazen durumun yetse de aradaki fark mühim olabiliyor. Neyse uzatmaya lüzum yok sanırım fakat iPhone 6 çok yeterli bir cihaz.

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
İos 10 gelsin ve üzerinden biraz zaman geçsin bakın ne olacak.

Yükleyip yüklememek kişinin elindeyse eğer bu da bir sorun değil. Kaldı ki iOS 10 Beta 5 yüklü bir iPhone 5 dahi iOS 9'da olduğundan çok daha seri çalışıyor.

Sonuç olarak yavaşlayacağına inanan bir kişi körü körüne güncelleme yüklemez sanırım. Güncelleme yapmadan da her işini görebilir ve hatta güncellemesiz bir şekilde uzun soluklu bir kullanım (2-3 yıl) rahatlıkla geçirebilir.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Yükleyip yüklememek kişinin elindeyse eğer bu da bir sorun değil. Kaldı ki iOS 10 Beta 5 yüklü bir iPhone 5 dahi iOS 9'da olduğundan çok daha seri çalışıyor.

Sonuç olarak yavaşlayacağına inanan bir kişi körü körüne güncelleme yüklemez sanırım. Güncelleme yapmadan da her işini görebilir ve hatta güncellemesiz bir şekilde uzun soluklu bir kullanım (2-3 yıl) rahatlıkla geçirebilir.
Kişinin elinde derken elinde değil gibi. Ne kadar eskisi örnek veriyorum şuan ios 7-8 altına çoğu program destek vermiyor. Anlatabildim umarım. Elin mahkum yükseliyorsun.

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Kişinin elinde derken elinde değil gibi. Ne kadar eskisi örnek veriyorum şuan ios 7-8 altına çoğu program destek vermiyor. Anlatabildim umarım. Elin mahkum yükseliyorsun.

Senin de dediğin gibi iOS7-8 altına. :) Kaldı ki iPhone 4S'i iOS 6 ile kullanırken tek desteklemeyen uygulama Twitch'ti. Yani 1 uygulama dert edilmez diye düşünüyorum. İmkan varsa 6S alınması her halükarda mantıklı. Ama iPhone 6'yı da çöp olarak nitelendirmek doğru değil.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Senin de dediğin gibi iOS7-8 altına. :) Kaldı ki iPhone 4S'i iOS 6 ile kullanırken tek desteklemeyen uygulama Twitch'ti. Yani 1 uygulama dert edilmez diye düşünüyorum. İmkan varsa 6S alınması her halükarda mantıklı. Ama iPhone 6'yı da çöp olarak nitelendirmek doğru değil.
Çöp denildi mi ? O paralar o 6s altı cihazlara verilemez.

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Çöp denildi mi ? O paralar o 6s altı cihazlara verilemez.

Dediniz demedim nitelendirdiniz dedim. Uzatmaya gerek görmüyorum ve tekrar söylüyorum 5S dahi hala alınabilecek bir cihazken iPhone 6 rahatlıkla alınabilir tercihe bağlı olarak.