iphone 6 değişim ACİL YARDIM EDER MİSİNİZ

Reaksiyon puanı
4
image.jpeg
image.jpeg
Telefonumda sağ alt köşeden gelen tık sesi ve aşırı derecede ısınma problemi var. Mesela oyun oynuyorum 5 dkya isinmaya basliyor 15 dk icinde telefonu elimde tutamiyorum. Telefonun arkasi 45 derece oluyor bazen kendi kendini kapatıp açıyor bazen aşırı ısınmadan dolayı şarj aletinin ucunda yanma problemi oluyor.(2 kere oldu bu olay) sarj aletinin ucu simsiyah oluyor ve temassizlik basliyor (temassizlik 4-5 saate geciyor) ama telefonumda pek fazla goze batmayan bir darbe ve 2-3 tane kasanin ust tarafinda kucuk cizikler var bayramda zorlu center a gidecegim sizce degisim yapilir mi

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Ekli dosyayı görüntüle 6191 Ekli dosyayı görüntüle 6190 Telefonumda sağ alt köşeden gelen tık sesi ve aşırı derecede ısınma problemi var. Mesela oyun oynuyorum 5 dkya isinmaya basliyor 15 dk icinde telefonu elimde tutamiyorum. Telefonun arkasi 45 derece oluyor bazen kendi kendini kapatıp açıyor bazen aşırı ısınmadan dolayı şarj aletinin ucunda yanma problemi oluyor.(2 kere oldu bu olay) sarj aletinin ucu simsiyah oluyor ve temassizlik basliyor (temassizlik 4-5 saate geciyor) ama telefonumda pek fazla goze batmayan bir darbe ve 2-3 tane kasanin ust tarafinda kucuk cizikler var bayramda zorlu center a gidecegim sizce degisim yapilir mi

Donanımsal bir sorunu varsa sağa sola pek bakmazlar zaten Apple müşteri memluniyeti için herşeyi yapabilen mağdur etmeyen bi firma o yüzden donanımsal olduğu ve garantisi devam ettiği için değişim yapabilirler

Reaksiyon puanı
4
Donanımsal bir sorunu varsa sağa sola pek bakmazlar zaten Apple müşteri memluniyeti için herşeyi yapabilen mağdur etmeyen bi firma o yüzden donanımsal olduğu ve garantisi devam ettiği için değişim yapabilirler
Ama darbe var internetten arastirdim darbede garanti sonlaniyor diye biliyorum

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Kasada yamukluk varsa tık tık olayına birşey yapmazlar, sen en iyisi aşırı ısınmadan ver servise.

Gökhan KEMİKSİZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Merhabalar,
öncelikle Bir elektronik grup mağazasının teknoloji sorumlusu olarak görev yapıyorum. bu gibi durumlar çok sık olarak karşılaşıyoruz ve servise gitmeden önce biz de bir rapor yazıyoruz. Durum darbe vs gibi konulara bağlı olarak değişir lakin apple öyle bir servis ki bazı zamanlarda garantisi yeni bitmiş olan cihazları bile müşteri memnuniyeti adına swap- birebir değişim yaptığını görüyoruz hala. Sanırım cihazınız küçük bir darbe almış lakin bu teknisyen cihazı gördükten sonra vereceği karar önemli, eğer düşme işleminde cihazın konnektör bazında bazı parçalarında zedelenme varsa servis ücret talep edebilir, ancak ısınma sorunu başka birşeyden dolayı da oluşuyorsa o zaman servis bunu hata olarak yorumlar ve cihazınızı değiştirir. Saygılarımla

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
16,128
yamuk yumuk gözükmüyor aşırı ısınma var kapanıyor diye ver...

Gökhan KEMİKSİZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
yamuk yumuk gözükmüyor aşırı ısınma var kapanıyor diye ver...

Cihaz kozmetik olarak çabuk hasar alabilen bir yapıya sahip, o nedenle servis de bunu her zaman göz önünde bulundurur emin ol. sen cihazını üsteki arkadaşın belirttiği gibi gönderirsen, büyük ihtimalle değişim yapılacağını düşünüyorum.

Reaksiyon puanı
4
Merhabalar,
öncelikle Bir elektronik grup mağazasının teknoloji sorumlusu olarak görev yapıyorum. bu gibi durumlar çok sık olarak karşılaşıyoruz ve servise gitmeden önce biz de bir rapor yazıyoruz. Durum darbe vs gibi konulara bağlı olarak değişir lakin apple öyle bir servis ki bazı zamanlarda garantisi yeni bitmiş olan cihazları bile müşteri memnuniyeti adına swap- birebir değişim yaptığını görüyoruz hala. Sanırım cihazınız küçük bir darbe almış lakin bu teknisyen cihazı gördükten sonra vereceği karar önemli, eğer düşme işleminde cihazın konnektör bazında bazı parçalarında zedelenme varsa servis ücret talep edebilir, ancak ısınma sorunu başka birşeyden dolayı da oluşuyorsa o zaman servis bunu hata olarak yorumlar ve cihazınızı değiştirir. Saygılarımla
Teşekkür ederim :)