İphone 6 daki sıkıntılarım bi yardım lütfen

gözlüklüçocuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Beyler bi konunun altınada yazmıştımda içim içimi kemiriyor ayrıca konuda açayım dedim. Beylerbir sorunum var ve sinirim bozuldu bu duruma ,elimde 64 gb iphone6 mevcut 1 ay önce aldım telefonu ve 5 gün önce ard arda 2 defa kapanıp açıldı o günden sonra kurt düştü içime ve malesef dünde aynı şey oldu ve aynı 2 kere ard arda kapanıp açıldı ,daha deminde telefon şarjdayken periskopda canlı yayın izlerken (telefon çok ısınmıştı belki bu yüzdendir) bi anda mavi ekran hatası verdi. Sinirim bozuldu açıkcası şimdi garantiye göndersem yeni tel gönderseler aynı hatayı almakdan korkuyorum napıyım beyler bi tavsiye. Çünkü verilen telefonlarda genelde orası burası kırılmış tel yaptırılmışları oldukları söylentisi var. Bi tavsiye lütfen

MehmetA097

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Telefonu bi sıfırla bence baktın hala ayni sorun var direk servise yeni cihaz verirlersede bi sknti cikmaz merak etme telefonun iphone sa servisten felan korkma

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dostum bi korkum yok benim sıkıntım iphone gibi bir markanın böyle bir sıkıntıyla bizi baş başa bırakması. Ayrıca yeni gelicek cihazda böyle bir sıkıntı çıkmıycagının garantisi varmı? Bide tel ben servise götürsem yenisini kaç gün sonra alırım (teknosadan almıştım)

gözlüklüçocuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Dostum bi korkum yok benim sıkıntım iphone gibi bir markanın böyle bir sıkıntıyla bizi baş başa bırakması. Ayrıca yeni gelicek cihazda böyle bir sıkıntı çıkmıycagının garantisi varmı? Bide tel ben servise götürsem yenisini kaç gün sonra alırım (teknosadan almıştım)

MehmetA097

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Teknosa isler nasil hic bi fikrim yok git bi konus yeni cihazdada sknti cikmaz merak etme

MehmetA097

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bu arada hic ios kullanmadm fanatik androidciyim