iPhone 6 Daha Fazla Sattı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
iPhone 6 Daha Fazla Sattı!

Apple'ın iki amiral gemisi iPhone 6 ve iPhone 6 Plus hakkında yapılan bir araştırma oldukça ilginç sonuçları ortaya çıkarttı. Bakalım Apple kullanıcılar hangisini sevdi?

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
İlk başta herkes Plus alacağım diyordu ben dahil. Sonra Plus' ı gördüm resmen takoz gibi olmuş, hem tipi iğrenç hem çok büyük. LG G3 5,5" olmasına rağmen neredeyse 4.7" lik iPhone 6 ile aynı boyutta. Plus' ın bükülme problemi de var. Biz yıllarca Apple' dan büyük bir telefon beklerken böyle bir telefon beklemiyorduk, Apple' dan soğuttu beni. Mağazada elime alınca bunu Apple yapmış olamaz dedim resmen.

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
İlk başta herkes Plus alacağım diyordu ben dahil. Sonra Plus' ı gördüm resmen takoz gibi olmuş, hem tipi iğrenç hem çok büyük. LG G3 5,5" olmasına rağmen neredeyse 4.7" lik iPhone 6 ile aynı boyutta. Plus' ın bükülme problemi de var. Biz yıllarca Apple' dan büyük bir telefon beklerken böyle bir telefon beklemiyorduk, Apple' dan soğuttu beni. Mağazada elime alınca bunu Apple yapmış olamaz dedim resmen.
Yav arkadaşım sacma sapan konusmayin. Ne bükülmesi?
Gittim 3 mağaza gezdim aldım elime iphone 6 plus hayvan gibi güç uyguladım telefon neredeyse kırılacaktı ama bükülme filan yok. Birkaç akıllı video çekmiş sazanlar da peşinden gidiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Gittim 3 mağaza gezdim aldım elime iphone 6 plus hayvan gibi güç uyguladım telefon neredeyse kırılacaktı ama bükülme filan yok. Birkaç akıllı video çekmiş sazanlar da peşinden gidiyor.
yav heee bir tek sen haklısın, onca kişi yalan söylüyor demi? Yaşamamış olsak yutturacaksın hayvan gibi güç uygulamakta nedir zaten hemen yamuluyor. Sen önce kendi yazdığın saçmalığı bir kez daha düşün derim.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
57e16dae035b557fc0cc1353fddff45e.jpg

Kimi alır kullanır, kimi yorum yapar, kimi eleştirir
Ben memnunum 6 plus tan

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
72334e98c4495563b58e2d3a25c6e146.jpg

Ben uzun zamandır bekliyordum büyük ekranlı iphone ve sonunda çıktıda bizmi almadık =))

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Zaten çoğunluğun iphone 6 alacağını appleda biliyordu 6 plus alanlarda biliyordu.6 plus alanlar iphonların ekranı küçük diye yıllardır başka markalar kullanmak zorunda kalanlar.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Plus çok çirkin ve kaba. Oranlar doğru.

Kedi hesabı mundar et :))

Plusun farkı büyük ekran,full hd ekran,
Kamerasında optik sabitleme var bataryası büyük,
Tasarım aynı zaten.çirkin nasıl oluyor? onu anlamadım

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Çünkü İphone 6 Plus çok büyük ve kaba

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
i6 plus. hiç bir yerde yokki satılsın. cıktıgından beri 1er 2 şer verildi mağazalara

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Kedi hesabı mundar et :))

Plusun farkı büyük ekran,full hd ekran,
Kamerasında optik sabitleme var bataryası büyük,
Tasarım aynı zaten.çirkin nasıl oluyor? onu anlamadım

Sanki şirkete ortaksın, sizdeki kafayı yaşayamadım hiç.

Uğraşamam senle kedi hesabıymış..

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1

ABD'de liseli çocukların Apple Store'a gidip gizlice Plusları büküp kaçtıkları videolar da ortalıkta geziyor. Biraz sakin olun, neden canınızı sıktı bilmiyorum ama, iPhone 6 Plus bükülüyor. Denemezseniz günlük hayatta olma ihtimali çok yüksek değil, dar kot pantolon giyip ön cepte taşırsanız biraz biraz eğrilme ihitmali var, çok da büyük problem yok ortada, ama bu da büküldüğü gerçeğini değiştirmiyor.

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ABD'de liseli çocukların Apple Store'a gidip gizlice Plusları büküp kaçtıkları videolar da ortalıkta geziyor. Biraz sakin olun, neden canınızı sıktı bilmiyorum ama, iPhone 6 Plus bükülüyor. Denemezseniz günlük hayatta olma ihtimali çok yüksek değil, dar kot pantolon giyip ön cepte taşırsanız biraz biraz eğrilme ihitmali var, çok da büyük problem yok ortada, ama bu da büküldüğü gerçeğini değiştirmiyor.
öyle videolar var mı gerçekten :D yollasana :dirol: