Serhatorhan
Öğrenci
ıphone 6 32 gb alırsam benı 3 sene rahat tasırmı ve androıd cıhaz ıstemıyoum yeterınce pısman oldum tavsıyerlerınızı beklıyorum butcem yetıyor 6 ya 6s e yetmıyor ama
iphone se al kardeşim boşver 6yı se nin fiyatı iyi ve performansı kamerası 6s ile aynııphone 6 32 gb alırsam benı 3 sene rahat tasırmı ve androıd cıhaz ıstemıyoum yeterınce pısman oldum tavsıyerlerınızı beklıyorum butcem yetıyor 6 ya 6s e yetmıyor ama
aga se nın ekran kucuk ama sorun oiphone se al kardeşim boşver 6yı se nin fiyatı iyi ve performansı kamerası 6s ile aynı
haklısın 5s kadar boyu onun dışında hiç bi sorunu yok canavar gibi googledende bakarsan şikayetlerıne sorunlarına hiç yok ben hazıranda se alacam 64 gb hem garanti hem performans stabil kamera 4k video kaydı A9 işlemci daha ne olsun boyu ufak oldugu için şarzı 2 gun çıkartan var ve 6sden daha hızlı seri bi alet 1500ün üstune çıkınca zaten ben kendı adıma konuşuyorum kesınlıkle guvenipde iphonedan baska markaya geçmem bide mate 9 var işte adam gibiaga se nın ekran kucuk ama sorun o
biraz komik olmamışmı? android ve 5 sene 5 ay desen anlarımda 5 sene diyorsunIphone'a bayılacağın o parayla şu an piyasadaki en iyi özellikli android telefonlardan birini alıp 5 sene bile idare ederdim ben olsamIphone'un ismi dışında elle tutulur hiçbir artısı yok
Yok dostum komik değil bence. Bende nexus var 6 senelik 7. seneye girecek telefon hala cayır cayır çalışıyor. Servise gittiğini hatırlamıyorum 7 yıldabiraz komik olmamışmı? android ve 5 sene 5 ay desen anlarımda 5 sene diyorsun![]()
hacı 7 yıl öncekı telefonlarla sımdıkını kıyaslayamazsın ki şimdiki androidler ile 5 sene çıkması çok zor ha çıkar ama samsunglardan biraz zor hele o gorilla glasslar LG hiç saymıyorum bile 1 sene çıkartsında yeterYok dostum komik değil bence. Bende nexus var 6 senelik 7. seneye girecek telefon hala cayır cayır çalışıyor. Servise gittiğini hatırlamıyorum 7 yılda
Eğer android kullanmasını bilirse tüketici her türlüde gider yani![]()
Yalnız benım telefon Samsung Galaxy Nexushacı 7 yıl öncekı telefonlarla sımdıkını kıyaslayamazsın ki şimdiki androidler ile 5 sene çıkması çok zor ha çıkar ama samsunglardan biraz zor hele o gorilla glasslar LG hiç saymıyorum bile 1 sene çıkartsında yeter
IP 6 kullanıyorum resmen telefon kasıyor belki arama yapma , ayarlara girme de kasmıyor olabilir ama bazen özellikle uygulamalarda sinir edici kasmalar yaşatıyor almanı tavsiye etmem. (ilk çıktığı zamanlarda almıştım değiştirmeyi düşünüyorum) uygulama dediklerimde snap ve whatsapp gibi popüler uygulamalar da var.
haklısın 5s kadar boyu onun dışında hiç bi sorunu yok canavar gibi googledende bakarsan şikayetlerıne sorunlarına hiç yok ben hazıranda se alacam 64 gb hem garanti hem performans stabil kamera 4k video kaydı A9 işlemci daha ne olsun boyu ufak oldugu için şarzı 2 gun çıkartan var ve 6sden daha hızlı seri bi alet 1500ün üstune çıkınca zaten ben kendı adıma konuşuyorum kesınlıkle guvenipde iphonedan baska markaya geçmem bide mate 9 var işte adam gibi
se 4 5 sene rahat çıkartırPeki ama ben sadece sosyal medya agirlikda kullanicam hani oyun tek tuk yinede kasma vb bir sorun olurmu hiç kullanmadim bilemiyorum tavsiyelerinizi anlattiginiz icin de teşekkürler
--- Gönderi Güncellendi ---
Ekran kısmı sorun yoksa aklimfa se var di zaten 6s ozellikli olduğu icin ama iphone se deki ekran cok sorun
--- Gönderi Güncellendi ---
Birde 3 sene cikartirmi goruslerinizi yazarsaniz bu konu hakkinfa sevinirim tesekkur ederm simdiden
se 4 5 sene rahat çıkartır
ıPhone 6' da hangi ıos sürümünü kullanıyorsunuz memnun musunuz ?IP 6 kullanıyorum resmen telefon kasıyor belki arama yapma , ayarlara girme de kasmıyor olabilir ama bazen özellikle uygulamalarda sinir edici kasmalar yaşatıyor almanı tavsiye etmem. (ilk çıktığı zamanlarda almıştım değiştirmeyi düşünüyorum) uygulama dediklerimde snap ve whatsapp gibi popüler uygulamalar da var.
Iphone 5 ler son güncellemesini aldı bu durum da 5s ler önümüz de ki sene son güncellemesini alsa sıra iPhone 6 ya gelir. Bu mantığa göre düşünürsen eğer kullanırım dersen se al derim sonuçta A9 işlemci kullanıyor 6s gelen güncelleme se ye de gelmesi lazım apple desteklerse sanırım büyük ihtimal destekler. Büyük ekran isterim dersen de 6 alırsan dediğim gibi en fazla 2 sene güncelleme alırsın ama 3 sene hatta kullanırım dersen 4 sene yine gider tabi yazılım yapanlar desteği çekmezseıphone 6 32 gb alırsam benı 3 sene rahat tasırmı ve androıd cıhaz ıstemıyoum yeterınce pısman oldum tavsıyerlerınızı beklıyorum butcem yetıyor 6 ya 6s e yetmıyor ama
Götürürıphone 6 32 gb alırsam benı 3 sene rahat tasırmı ve androıd cıhaz ıstemıyoum yeterınce pısman oldum tavsıyerlerınızı beklıyorum butcem yetıyor 6 ya 6s e yetmıyor ama
Benim 4 yıllık 5s i annem kullanıyor telefon gayet stabil kasma felan yok 6 nasıl kasıyor anlamıyorum .IP 6 kullanıyorum resmen telefon kasıyor belki arama yapma , ayarlara girme de kasmıyor olabilir ama bazen özellikle uygulamalarda sinir edici kasmalar yaşatıyor almanı tavsiye etmem. (ilk çıktığı zamanlarda almıştım değiştirmeyi düşünüyorum) uygulama dediklerimde snap ve whatsapp gibi popüler uygulamalar da var.